Ερυθροπράσινη "Συμμορία"!

Με αρέσει ρε φίλε που το παίζεις μάγκας, ψαγμένος, μη πρόβατο, ανεξάρτητος και τ' @@ μου κουνιούνται Και γελάνε οι άλλοι από κάτω.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Ερυθροπράσινη "Συμμορία"!

Ψάχνεσαι για 6αρι, για 8αρι για 6,8,10αρι, κάνει περισπούδαστες αναλύσεις και οι άλλοι κάτω είναι έτοιμοι να σε κατασπαράξουν. Ανησυχείς δήθεν για τον Γραμμένο, και η ερυρθροπράσινη συμμορία έχει πέσει κάτω από τα γέλια!

Δεν βλέπεις πέρα από την μύτη σου και τρως όλοοοοοοοοοοοοοοοοο το παραμύθι αμάσητο.

Σε είχα γράψει σε ανύποπτο χρόνο ότι η «κλήρωση» στο κύπελλο Αθηνών θα ήταν ΠΑΟΚ- πρασινοκόκκινη συμμορία και ΑΕΚ- Ερυθροπράσινη συμμορία.

Για πολλούς λόγους αλλά κυρίως για να βγει η «κόντρα αιωνίων» . Βολεύει έτσι ...

Πώς θα γίνει αυτό όταν η ερυθροπράσινη συμμορία σέρνεται;

Πάρε μια γεύση:

« άλλο ένα παιχνίδι εντυπωσιακό παιχνίδι ανάμεσα σε Πλατανιά και Ολυμπιακό, με τους Κρητικούς να προηγούνται και τους ερυθρόλευκους να κάνουν την ανατροπή-νίκη. Ο τεχνικός του Πλατανιά δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου (εκεί βρέθηκε ο βοηθός του Παναγιώτης Γκουτσίδης), με την επίσημη αναφορά να κάνει λόγο για αδιαθεσία του έμπειρου κόουτς. Βέβαια τα απρόοπτα δεν έλειψαν από το παιχνίδι, αφού υπάρχει δυσαρέσκεια για την φιλοξενία και 2-3 περιστατικά που έλαβαν χώρα τόσο στο ημίχρονο, όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα με κεντρικό πρόσωπο τον κ. Παράσχο (δεν είναι η πρώτο φορά που συμβαίνει αυτό). Μένει να δούμε αν θα υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από τον Πλατανιά ή το θέμα να ξεχαστεί και θα προχωρήσουν όλοι μπροστά....» (Δημοσίευμα από contra αμέσως μετά τον αγώνα).

Πότε ρε θα ξυπνήσεις να δεις πώς δουλεύει το σύστημα. Τόσο ψεκασμένος είσαι; Βγαίνει σήμερα η πορδντει και κάνει το Ατρόμητος- ΠΑΟΚ παιχνίδι ζωής η θανάτου με τον «ΙΒΙΤΣ να παίζει το κεφάλι του» ο οποίος ΙΒΙΤΣ πριν το παιχνίδι με την Σάλκε «είχε πρόταση από Κίνα», ο οποίος ΙΒΙΤΣ από σήμερα και για 20 ημέρες θ' ακούσει ό,τι δεν έχει φαντασθεί. Και από κοντά ο ΠΑΟΚ!

Κι εσύ κεί θα τσιμπάς σαν χάνος και θα βγάζεις όλη σου την αρνητική ενέργεια. Δημιούργησε θέμα ο μειωμένης αντιλήψεως, το άτομο που πήρε τα «σοκολατάκια» πριν το τελικό στο ξενοδοχείο. Που μαζί με τον άλλο δεν σηκώνονταν εφημερίδα και ο άλλος αποβλήθηκε κιόλας στα πλει-ώχ. Με τον επιθετικό σου να κάθεται πρώτο δοκάρι στα κόρνερ.

Κι εσύ ψάχνεσαι να βρεις αιτίες που χάθηκε το κύπελλο και έκανες παιχταρά τον Σουηδό. Ποιον; Έναν τίποτα. Και καταβρόχθισες τον παικταρά σου επειδή όντως δεν είχε την ωριμότητα να τελειώσει τον Αίαντα. Ο οποίος Αίαντας ή η Σάλκε θα παίξει ημιτελικά Europa league. Δηλαδή μια από τις δύο ομάδες που αντιμετώπισες εφέτος στην Ευρώπη θα είναι ένα βήμα από τον τελικό ή μπορεί και να φτάσει τελικό. Από τις οποίες είχες μια καθαρή , σε σκορ όχι σε απόδοση, ήττα αλλά όμως η «ομάδα δεν τραβάει»

Βγαίνει ο μύζουρις και ... βλέπει τακίμιασμα ΙΒΑΝ με κόμμοδο. Και πάλι τσιμπάς. Αν είμαι κόμμοδος και είμαι στριμωγμένος τι μ' εμποδίζει να πληρώσω έναν ΑΡΔ να κάνει ... ρεπορταζ με την έγκρισή μου; Και αμέσως μετά νέο ρεπορτάζ από τον Μύζουρι που βλέπει σπάσιμο στις σχέσεις ΙΒΑΝ- Μελισσανίδη. Και πάλι τσιμπάς ... Και σε στήνουν σε συναντήσεις που επιβεβαιώνουν τα ... ρεπορτάζ . Και πάλι τσιμπάς. Και σκάι το «αποκλειστικό» με τον Γραμμένο. Το οποίο ως προς την ουσία του είναι μια τεράστια μ@λ@κία. Αν έχεις περιέργεια θα στην λύσω άλλη φορά. Και επηρεάζει τις εξελίξεις ο Βίκτωρ που έχει φορέσει την πράσινη φανέλα!!!

Τι κοινό έχουν όλα αυτά; Ν' απουσιάζει παντελώς από τα ρεπορτάζ η πράσινη έκφραση της συμμορίας (λες δηλαδή και ότι ΙΒΑΝ και σκαιούζος είναι...σύμμαχοι), επιβλητική εμφάνιση της ερυθράς εκφράσεως της συμμορίας, ότι και καλά έσπασε τη ... συμμαχία και την έκανε κομμάτια και ΚΥΡΙΩΣ: λίγες ημέρες πρίν τους ημιτελικούς ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι στα ... όρια και οι άλλοι σε φόρμα. Μέχρι ρε που μας είπαν ότι ο Λεμονής «γύρισε» το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Για τόσο μπούφους μας έχουν. Κι εσύ εκεί να τσιμπάς.

Να μην σε καθυστερώ . Πήγαινε να δεις τον ... τελικό με τον Ατρόμητο κι αν κάτι δεν πάει καλά εξέφρασε όλη την αρνητική σου ενέργεια.

Μην ανησυχείς. Οι κάτω και οι ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ πληρωμένοι ραγιάδες στην Θεσσαλονίκη και στα ΠΑΟΚτσήδικα σάιτ θα φροντίσουν εύκολα γι' αυτό...

Επίσης μην ξεχάσεις να παρακολουθήσεις τον Μπέργκ. Μεγάλη παιχτούρα. Τόσο που έχει ξεμείνει στο Αθηναϊκό πρωκτάθλημα και ... φορμαρίσθηκε τώρα που είναι να κάνει καινούργιο συμβόλαιο!

Πόσος σανός ρε φίλε μου...

Διαβάστε ακόμη...