Πόσο ... κούλης είσαι;

Διπλή ΕΛΛΗΝΙΚΗ παρουσία την Πέμπτη με τον ΠΑΟΚ ν' αποκαρδιώνει όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο και τον ΑΠΟΕΛ να ηττάται, αλλά με σκορ προκρίσεως.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Πόσο ... κούλης είσαι;

Σε αντίθεση με τους ΑΡΔ που είδαν ο καθένας και έναν παίκτη του ΠΑΟΚ «υστερήσαντα», κατά την προσωπική μου άποψη το παιχνίδι χάθηκε καθαρά στην ΤΑΚΤΙΚΗ και κυρίως στην χρησιμοποίηση των ορθών εργαλείων για την αποτελεσματικότητα της ΤΑΚΤΙΚΗΣ.

Βέβαια για να είμαι δίκαιος δεν είναι δυνατόν ένας προπονητής που πριν λίγους μήνες προπονούσε 18χρονους να πάρει ΑΜΕΣΑ άριστα σ' ένα παιχνίδι ευρωπαϊκού επιπέδου. Ωστόσο την Πέμπτη σημειώθηκαν δύο καταλυτικές για την έκβαση του αγώνα γεγονότα.

Δεν εκτιμήθηκε όσο έπρεπε ο 12ος παίκτης, η ΤΟΥΜΠΑ δηλαδή, που όπως φάνηκε άνετα θα μπορούσε να δώσει ένα η δύο γκολ και , ανεξαρτήτως αν συμφωνεί η όχι κάποιος στην επιλεγείσα αμυντικογενή τακτική, ακόμη κι έτσι, η επιλογή του ΚΛΑΟΥΣ για την επίθεση σε «κλεφτοπόλεμο» ήταν εξ αντικειμένου και κατά της ομάδος και κατά του παίκτη που φάνηκε «υστερήσας».

Εκφράζω τη σιγουριά ότι ο ΠΑΟΚ την προσεχή Τετάρτη δεν χάνει στην Γερμανία καθώς και ότι ο ΙΒΙΤΣ θα είναι ο προπονητής των μεγάλων επιτυχιών για τον ΠΑΟΚ.

Την παράσταση όμως «έκλεψε» όμως έκλεψε το αδελφάκι της Ντόρας. Κάνοντας «αντιπολίτευση» άφησε αιχμές και για τον Τσακαλώτο και για τον κ. ΣΑΒΒΙΔΗ και για την Κυβέρνηση και για τους τρεις μαζί εν συνόλω.

Παραθέτω μερικές photo για να πεισθεί οιοσδήποτε κακόπιστος ότι πωλητικοί παρακολουθούν αγώνες με φερόμενους επιχειρηματίες, χωρίς να προξενηθεί η παραμικρή αρνητική εντύπωση...

Ωστόσο προξενεί κατάπληξη το γεγονός ότι ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ πλήρως για το αν η επιλογή του να θίξει με οιοδήποτε τρόπο τον ΠΑΟΚ, ενδεχομένως του προκαλέσει «πωλητικό κόστος» (δεν είναι λάθος γραμμένο).

Αυτό καταδεικνύει σαφέστατα ότι η επίθεση στον ΠΑΟΚ, δια της επιθέσεως στον κ. ΣΑΒΒΙΔΗ, εξυπηρετεί ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΣΥΜΦΡΕΡΟΝΤΑ ακόμη και από το «πωλητικό κόστος». Mε πρωτοφανή κυνισμό έχει ομολογήσει με την συμπεριφορά του ότι εκφράζει και ταυτίζεται με συμφέροντα, που τοπικά περιλαμβάνουν το λεκανοπέδιο και τις βιομηχανίες λουκουμόσκονης και υπερτοπικά την μαμά Αμερική και τον μεγάλο νταβατζή της λουκουμόσκονης.

Από την άλλη η επίθεση αυτή δείχνει ένα μικροπανικούλη δεδομένου ότι τα κονδύλια στον Piraeus δεν βγαίνουν, οι ΕΠΣ δεν ελέγχονται, τα βαποράκια δεν πωλούνται και η ρευστότητα μοιάζει με άπιαστο όνειρο.

Από την άλλη η επιρροή από την Λάρισα και πάνω έχει περιορισθεί, αν δεν έχει εκλείψει, οι Τσετσένοι ελέγχουν τα πράγματα και δεν αφήνουν χώρο για εκφοβισμό από την Ε.Ο, και ο «κίνδυνος» από τον Βορρά είναι πλέον ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟΣ.

O τύπος λοιπόν κάνει την δουλειά του, το ζήτημα είναι και εσύ φίλε ΠΑΟΚτσή να κάνεις την δική σου όταν πρέπει!!!

Τέλος, ενδεχομένως θα παραξενευτείς αλλά δεν μπορώ άλλο τους ΑΡΔ των Αθηνών που με αφορμή τον τελικό του μπάσκετ τα βάζουν πάλι με την Θεσσαλονίκη και του οπαδούς της. Αν γινόταν αυτό στην Αθήνα με τους ερυθροπράσινους μ@λ@κες κανένα μύζουρις καίσαρης δεν θα έγραφε άρθρο και κανένα ΑΡΔάκι δεν θα ζητούσε να «κλείσει το μαγαζί»

Και βγήκε ο τράκης και δήλωσε αηδιασμένος με την Θεσσαλονίκη. Δώστε ρε φυγόστρατε τα τρόπαια που πρέπει στις ομάδες της Θεσσαλονίκης και να είσαι σίγουρος ότι θα πάρεις το χειροκρότημα, αν το αξίζεις...

Όταν η ανισοκατανομή του πλούτου προκαλεί κοινωνικές εκρήξεις η απληστία και οι κλοπές στα τρόπαια τι περιμένεις να φέρει τράκη και λοιπά φερέφωνα των Αθηνών;

Όταν κατεβαίνουν ΠΑΟΚτσήδες και τους επιτίθενται στο Μενίδι και θεωρούνται υπαίτιοι οι «Θεσσαλονικείς» χωρίς να συλλαμβάνεται ΚΑΝΕΙΣ Αθηναίος, όταν κατεβαίνουν Αρειανοί στο Μενίδι και συλλαμβάνονται από τα στημένα ΜΑΤ μόνο Θεσσαλονικείς και ΚΑΝΕΙΣ Αθηναίος, τι περιμένεις να γίνει ρε Τράκη;

Αλλά κι έτσι αποδεικνύεται πόσο φλώροι είστε και θυμίζετε τον Αθηναίο που έλεγε στον Σπαρτιάτη: «σας έχουμε νικήσει πολλές φορές έξω από την Αθήνα» και ο Σπαρτιάτης του απάντησε: 'Εμείς όμως δεν σας έχουμε αντιμετωπίσει ΠΟΤΕ έξω από την Σπάρτη»

Αυτά και πρόκριση στον ΑΠΟΕΛ και νίκη για τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...