Τεράστιο σκάνδαλο!!!

Τα έξι γνωρίσματα ενός χαζού: Θυμός χωρίς αιτία. Λόγια χωρίς όφελος. Αλλαγή χωρίς πρόοδο. Ερωτήσεις χωρίς αντικείμενο. Εμπιστοσύνη σε ξένους. Φιλία με εχθρούς. (Αραβική παροιμία)
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Τεράστιο σκάνδαλο!!!

Περίπου δηλαδή σαν να περιγράφεις «ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ». Πραγματικά είναι ν' απορείς αν γράφουν από ασχετοσύνη η από «αντιμισθία».

Ο ΠΑΟΚ έκανε ποδοσφαιρική επανάσταση στην Ελλάδα, γιατί πέραν των άλλων, είχε τα πρώτα ακραία μπακ που έφταναν μέχρι τα αντίπαλα δοκάρια. Μέχρι τότε ήταν αδιανόητο το ακραίο μπακ να περνάει την σέντρα. Έτσι το παιχνίδι έγινε θεαματικότερο , επιθετικότερο αλλά και πιο παραγωγικό, γιατί ο τρόπος παιχνιδιού και η ανάπτυξη της ομάδος δεν ήταν προβλέψιμη αλλά ... απρόβλεπτη.

Και επί τη ευκαιρία: για πείτε ρε άσχετοι, ποιός ήταν ο φόρ του ΠΑΟΚ μέχρι να έλθει ο ΚΩΣΤΙΚΟΣ; Με ποιον φορ πήρε ο ΠΑΟΚ το πρώτο πρωτάθλημα και τα 2 κύπελλα 1972 και 1974;

Επανερχόμαστε στα ακραία μπακ και θυμίζω ενδεικτικά τον ΜΠΡΑΪΝΤΕΡ στην Εθνική Γερμανίας το 1974, τον ΚΑΛΤΣ στο Αμβούργο του 1980, τον ΜΠΡΙΕΓΚΕΛ, τον ΚΑΜΠΡΙΝΙ, τον ΤΖΟΥΝΙΟΡ, τον ΚΑΡΛΟΣ, τον ΚΑΦΟΥ. Δηλαδή μεγάλες ομάδες που ΣΤΗΡΙΖΑΝ το παιχνίδι τους στον ακραίο μπακ...

Και στον ΠΑΟΚ το ότι ξεχωρίζει ο ΜΑΤΟΣ κατατίθεται ως «αρνητικό» και επιφέρει «κριτική»! Πόσα παίρνεις ρε και τα γράφεις όλα αυτά;

Και πάμε πιο πίσω: πριν 4 χρόνια μας σπάσατε τα ούμπαλα με την «δίωξη ΖΑΓΟΡΑΚΗ» και έγινε ΟΛΟΣ Ο ΠΑΟΚ άνω –κάτω . Και γράφαμε από τότε: «... Και πάμε στις 320.000 που «υπεξαίρεσε» ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ. ... Όταν λοιπόν ο ΒΡΥΖΑΣ έχει κάνει εθνικό πασίδηλο ότι «τα χρήματα δεν τα ΙΔΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ και ξέρω που πήγαν και πήγαν για σκοπούς του ΠΑΟΚ» ερωτάται ποιά είναι η ιδιοποίηση; Και συνακόλουθα: ποια είναι η υπεξαίρεση; Η ιστορία αυτή ίσως να μην φτάσει καν στο ακροατήριο και σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει ΒΛΑΒΗ της ΠΑΕ, να δούμε πως θα κινηθεί η ΠΑΕ ως ... βλαβείσα...»

Και η Ιστορία πράγματι δεν πήγε στο ακροατήριο, αλλά οι ΑΡΔ λαμογιόφαστες ούτε ένα συγγνώμη δεν εξέφρασαν για τις παπαριές που μας /ΣΕ γέμισαν. Συνέχισε να τους ... εμπιστεύεσαι!

Και εν μέσω όλων αυτών των αργυρώνητων συμπεριφορών των ΑΡΔ εκτυλίσσεται ένα σκάνδαλο ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ για το οποίο δεν θ' ακούσεις την παραμικρή κουβέντα, απ' εναντίας θα στο περάσουν ως «φυσιολογικό».

Η Διαιτησία λέει περνάει από την επο στην ΦΙΦΑ. Μιλάμε για σκάνδαλο ολκής. Για ποιο λόγο;

Σ' έχουν πρήξει τα πολύτιμα όργανά σου με το «αυτοδιοίκητο της επο» σε σημείο που να νομίζεις ότι η επο είναι ένας οργανισμός πέρα και πάνω και έξω από την ελληνική νομοθεσία και την συγκροτημένη λειτουργία της ελληνικής πολιτείας

Άκου φίλε μου

Η επο είναι ένα σωματείο όπως και κάθε σωματείο στην Ελλάδα το οποίο έχει αναγνωρισθεί με βάση την ελληνική νομοθεσία και συγκεκριμένα τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα και έχει νομική υπόσταση, καθόσον το καταστατικό της έχει εγκριθεί με ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ . Μάλιστα, όπως το ακούς, με ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, με σφραγίδες και βούλες και βιβλία και αριθμούς της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ λειτουργεί το σωματείο «επο»

Το καταστατικό της επο λοιπόν, ουσιαστικά είναι μια ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ της Ελληνικής Πολιτείας και Δικαιοσύνης

Στο καταστατικό λοιπόν αυτό περιλαμβάνεται το εξής:

* Με βάση τα άρθρα 42 και 46 προβλέπεται και λειτουργεί η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ δηλαδή με την εν λόγω ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του Ελληνικού Κράτους , θεσμοθετείται η λειτουργία της Επιτροπής Διαιτησίας, υπό το επικρατούν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ εντός της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.

Αν λοιπόν αυτή η επιτροπή υπαχθεί στην ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ, έχουμε:

* Παραβίαση ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ

* Παραβίαση, οφθαλμοφανή, ΕΘΝΙΚΗΣ Κυριαρχίας (για να σε δώσω να καταλάβεις το μέγεθος της παραβιάσεως, θα σε πω ότι για πιο απλά πράγματα, όπως π. χ η κλήση μάρτυρα κατοίκου της Ελλάδος για να πάει στο εξωτερικό, χρειάζεται έγκριση του Υπουργείου Εξωτερικών. Το ίδιο ισχύει και αντίστροφα)

* Έμμεση αναγνώριση ΥΠΑΓΩΓΗΣ λειτουργιών που εποπτεύει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, σε άλλη ΞΕΝΗ και αγνώστου νομικής ταυτότητος, «αρχή»

* Έμμεση αποδοχή και παραδοχή ότι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ από πλευράς οντότητος είναι πιο κάτω και από την ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ

* Σαφής ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ κράτος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να λειτουργήσει από μόνο του και επιζητά ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ

* Προφανής παραβίαση Συνταγματικών Διατάξεων

* Δεν θα παραθέσω το γεγονός ότι γνωστός "τύπος", γνωστής αθλητικής απόχρωσης,  θα «προΐσταται» της όλης διαδικασίας ούτε θα επισημάνω ότι, όλως τυχαίως (;), ψηφίσθηκε διάταξη την 22-12-2016 σύμφωνα με την οποία στις εκλογές των σωματείων, που μέχρι τώρα διεξήγαγαν ΔΙΚΑΣΤΕΣ, πλέον θα τις διενεργούν Δικηγόροι.

Για μένα, αν υπάρχει κράτος, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ανεχθεί τέτοιον εξευτελισμό!!!

Είναι θέμα ΑΡΧΩΝ και ΟΥΣΙΑΣ.

Τα υπόλοιπα θα σας τα εκθέσουν οι «ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ»

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους και ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Διαβάστε ακόμη...