Ο κ. Μύζουρις ...

Καλώς τον καλοπληρωμένο εγκάθετο, καλώς το γιουσουφάκι της Εγκληματικής Οργανώσεως.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Ο κ. Μύζουρις ...

Μίλησε το αμάρευμα των «αποδυτηρίων», διατύπωσε την «εκτίμησή του» ο αργυρώνητος, εξέφρασε «ποδοσφαιρική άποψη» ο Μύζουρις, για το τι θα πρέπει να κάνει ο κ. ΣΑΒΒΙΔΗΣ!

Και από κοντά εσύ μισοχαλασμένε οπαδέ έτοιμος να πιστέψεις όποια μαλακία σου πασσάρει το βρώμικο σύστημα, έτοιμος να λοιδωρήσεις, να φας τις σάρκες σου, ν' απαξιώσεις, να επιτιμήσεις να εκφράσεις ένα γενικευμένο ΑΡΝΗΤΙΣΜΟ, που έντεχνα, μεθοδικά και δια πλύσεως εγκεφάλου, σου προσφέρουν οι ανώμαλες κυράτσες του Κέντρου με τις θεραπαινίδες της Θεσσαλονίκης, κατόπιν μετατροπής των δικαιολογημένων παραπόνων και αγανακτήσεως προς/με τους καταδακτυλιζόμενους των Αθηνών.

Αραχτός πάνω στις δάφνες του ΠΑΟΚτσήδικου οπαδικού κινήματος, που κατακτήθηκαν με κόπο και ΜΕ ΑΙΜΑ, πίνεις τη φραπεδιά σου, έχεις ναρκισσιστικά αυτοαναδειχθεί ως ο «πάνω απ' όλα», και αφήνεσαι στην «υψηλή κριτική», που σε επιβάλλουν να κάνεις οι κόβαλοι, των Αθηνών και οι σποδηρίλαυροι της Θεσσαλονίκης.

Εγκλωβισμένος μέσα στην μίζερη ποδοσφαιρική «πραγματικότητα» που σ' έχουν διαμορφώσει οι οζόληδες του Αθηναϊκού Κράτους, έχεις αποκοπεί από την ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και σύρεσαι έρμαιο των απόψεων όλων κοπρείων της ποδοσφαιρικής ΑΡΔημοσιογραφίας...

Θυμάσαι τι σε είπε η εύπυγος καραφλή ΑΡΔ; Ότι ο αλαφουζιακός θα κερδίσει όλους τους αντιπάλους μέσα έξω στην Ευρώπη και ότι θα πάρει περίπατο το πρωκτάθλημα!

Το θυμάσαι; Πού να θυμάσαι, πού να κάνεις τον κόπο!

Ο ΚΑΜΠΟΣ φταίει, ο ΙΒΙΤΣ, ο ΜΙΧΕΛΣ, ο ΚΛΑΟΥΣ.

Κατάφεραν και σε δημιούργησαν θέμα με το βαρύ πυροβολικό της ομάδος σου.

Και στο γράφω για να το θυμάσαι. Ο ΠΑΟΚ για να πάρει καλύτερο φόρ από τον ΚΛΑΟΥΣ θα πρέπει να καταφύγει σε παίκτες επιπέδου ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ. Γελάς;

Ο ΚΛΑΟΥΣ, αν έπαιζε σε ομάδα των Αθηνών αυτή την στιγμή θα ήταν πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο Αθηναϊκό κράτος και θα κόστιζε 15.000.000 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ όχι βαπορίσια...

Παρακολουθείς ρε άνθρωπε ποδόσφαιρο; Η ΛΕΙΨΙΑ είναι πρώτη στην Γερμανία, η ΜΠΑΡΤΣΑ χάνει βαθμούς στην έδρα της, η ΓΙΟΥΒΕ έχει ήδη δύο ήττες, στην ΑΓΓΛΙΑ 6 ομάδες είναι στην κορυφή.

Κι εσύ εδώ ΕΧΕΙΣ ΚΡΙΝΕΙ τα πάντα σε 5 αγώνες πρωταθλήματος. Κατανοείς ότι δεν πάς καλά, ότι δεν είσαι καλά, ότι εμφορείσαι από αρρώστια...

ΣΥΝΕΛΘΕ. Είσαι ΠΑΟΚ, δεν είσαι ανώμαλος ούτε διανοητικά ανάπηρος ούτε εγκεφαλικά ευνουχισμένος σαν τους άλλους.
Θέλεις τίτλους και αυτό είναι υγιής φιλοδοξία. Το να θεωρείς ότι τους έχεις χάσει από τον Οκτώβριο αυτό είναι υγεία;

Έχει ο ΠΑΟΚ μερικά άτυχα αποτελέσματα. Και λοιπόν; Αν βγάλεις την εγκληματική οργάνωση από την μέση είσαι σε τροχιά πρωταθλητισμού ναι ή όχι; Και έχεις και -3 βαθμούς, που εσύ τους χάρισες αλλά τώρα σε ... στοιχίζουν!

Ζεις μέσα σε μια παράνοια, έναν παραλογισμό, ένα ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ σκοταδισμό σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. Διάβασε σε παρακαλώ το σκεπτικό που απαλλάχθηκε η Βέροια.

Μιλάμε ότι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να γνωρίζεις τίποτε άλλο. Οι άνθρωποι απεφάνθησαν ότι «πρέπει ν' απαλλαγεί η Βέροια για τι αλλιώς θα πρέπει να εμπλακεί και ο αντίπαλος»

Οι άνθρωποι απεφάνθησαν ότι στήθηκε ένα παιχνίδι από ΕΝΑΝ και μάλιστα όχι τον ισχυρότερο αλλά τον ασθενέστερο. Κι εσύ τώρα κάνεις κριτική και έχεις φιλοδοξίες...

Να έχεις, όχι πως θα πάρεις τον τίτλο του πρω(Κ)ταθλητού αλλά πως θα πάρεις τον ΤΙΤΛΟ του ΑΠΛΟΥ ΟΠΑΔΟΥ που συνέβαλε στην ΚΑΤΑΔΙΚΗ της Εγκληματικής Οργανώσεως.

Μπορείς; Αν δεν μπορείς, τουλάχιστον μην γίνεσαι υποχείριο!!!

Διαβάστε ακόμη...