ΠΑΟΚ ρε νιαμού!

Με απόλυτη ψυχραιμία και νηφαλιότητα, θα γράψω ότι όποιος μετά το «παιχνίδι» στον μπειραιά και την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφάνιση του ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζει την ομάδα loozer είτε είναι μεγααααααααααααααααααλος
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
ΠΑΟΚ ρε νιαμού!

λ@λ@κας είτε είναι στημένος που πουλάει έναντι αμοιβής το σαράκι του ΠΑΟΚ: την εσωστρέφεια.

Κι αυτό γιατί πολύ απλά loozer η ηττοπαθής είναι αυτός που πηγαίνει σε μια μάχη και τελικά δεν την δίνει και ηττάται με κάτω τα χέρια.

Έγινε κάτι τέτοιο στον μπειραιά ρε ταγάρι;

Και να σε πώ και κάτι: ας πούμε ότι το τρικαλινό κατακάθι δεν ήθελε να ταράξει τις ισορροπίες και έπαιξε έδρα. Παίξε ρε και μια φορά έδρα στην ΤΟΥΜΠΑ

Να ξέρει ο ΙΒΙΤΣ δηλαδή και να μην λέει στους παίκτες «προσέξτε τις αντιδράσεις σας» αλλά να τους πει «δεν θέλω να δω αντίπαλο με την μπάλλα στα πόδια».

Τότε να δώ ρε ταγάρι ποιος είναι loozer  ... την αθήνα σου και τον κορυδαλλό σου και το κερατσίνι σου.

Τότε να κάνεις σύγκριση!

Να δεις την ΕΟ που ερχόταν στην ΤΟΥΜΠΑ και όχι απλά έχανε, αλλά ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ. Αυτός είναι ο loozer Παρέδιδε σώμα και ψυχή.

Aλλά δεν αντέχεις την μάχη ούτε αποδέχεσαι την έντασή της.

Θέλεις απλά την νίκη. Δεν γίνεται έτσι ρε ταγάρι.

Οι ευθείες σε βάρος σου, ο πειθαρχικός έλεγχος σε βάρος σου, τα φάουλ σε βάρος σου, οι ευκαιρίες δεν μετουσιώνονται, τι ποδοσφαιρική κριτική να κάνεις ρε ταγάρι;

Ο ΚΑΝΙΑΣ βγήκε γιατί προφανώς θα έπαιρνε δεύτερη κίτρινη, ενώ οι «έξυπνες καθυστερήσεις» ΕΠΙΒΑΡΥΝΑΝ σωματικά και ψυχολογικά τον ήδη κουρασμένο .

Όσο για την απλή λογική που κάθε ταγάρι εύκολα διατυπώνει ότι ο ΠΑΟΚ «κλείστηκε» δυο πραγματάκια:

Α. Γι' αυτό στοχοποιήθηκε ο ΚΑΝΙΑΣ που μπορούσε να κρατήσει μπάλλα σε σχέση με τον άπειρο ΧΑΡΙΣΗ;

Β. Το τρικαλινό ίζημα από το 75 και μετά ΚΑΤΑΠΙΕ την σφυρίχτρα του.

Η σχέση κατοχής μπάλλας με τα φάουλ που σφυρίχθηκαν είναι χαρακτηριστική

Όσο για τους νομικισμούς των Αθηναίων, έχω να σας πώ ότι αν θέλει ο ΠΑΟΚ το γλεντάει το σύστημα. Πώς;

Από πλευράς ποδοσφαιρικών κανόνων υπάρχουν οι εξής παραβάσεις:

Α. Ως προς την διάρκεια του αγώνα (ξεκίνησε στις 20.30 και τελείωσε στις 23.00 και κάθε ημίχρονο κράτησε πάνω, με υπαιτιότητα της γηπεδούχου, πάνω από μια ωρα)!

Β. Παράβαση ως προς την ώρα διεξαγωγής του αγώνα!

Γ. Παράβαση ως προς την εισαγωγή και κατοχή πυρσών και κροτίδων στο γήπεδο!

Δ. Χρησιμοποίηση αυτών των «ευλέκτων υλών»!

Ε. Παράβαση επιταγών και εγκυκλίων της ΟΥΕΦΑ-ΦΙΦΑ για το ζήτημα χρήσης πυρσών και κροτίδων, η συμμόρφωση προς τις οποίες αποτελεί ΥΠΟΧΕΡΩΣΗ με βάση ΚΑΠ και πειθαρχικό κώδικα.

ΣΤ Κίνδυνος για την υγεία θεατών ποδοσφαιριστών και αξιωματούχων του αγώνα (αναπνευστικά ζητήματα)

Ζ. Δυσφήμηση του αθλήματος αφού με 4 διακοπές, δεν παιζόταν κανονικό ποδόσφαιρο

Η. Πανό με πολιτικό περιεχόμενο που επιβάλλει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ διαιτητού-παρατηρητού να μην ξεκινήσει το παιχνίδι η και να ματαιώσει οριστικά την διεξαγωγή του, αναγράφοντας υποχρεωτικά αυτά στο φύλλο αγώνα.

Θ. ΥΠΟΧΕΡΩΣΗ διακοπής του αγώνα, για τους παραπάνω λόγους «καθόσον το γήπεδο είχε καταστεί ακατάλληλο για διεξαγωγή αγώνος με υπαιτιότητα των οπαδών της γηπεδούχου»

Συνεπώς εφαρμογή του άρθρου 21 παρ.3 του ΚΑΠ «ΔΙΑΚΟΠΉ ΠΡΊΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ , ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ, ΑΦΙΑΡΕΣΗ 3 ΒΑΘΜΩΝ ΚΑΙ 2 ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΑΤΑΘΛΗΜΑ»

Επίσης ο ποινικός νόμος 2725/1999 άρθρο 41 στ «1. Με φυλάκιση μέχρι δύο ετών και χρηματική ποινή, εκτός εάν η πράξη τιμωρείται βαρύτερα σύμφωνα με άλλη διάταξη, τιμωρείται όποιος εκ προθέσεως μέσα σε αθλητικές εγκαταστάσεις ή στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο τους ή στις βοηθητικές εγκαταστάσεις ή στους χώρους προσέλευσης και στάθμευσης, κατά τη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης: α..β...

γ) κατέχει ή χρησιμοποιεί αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες,

δ) κατέχει ή χρησιμοποιεί βεγγαλικά, καπνογόνα, κροτίδες και γενικά εύφλεκτες ύλες»

Εδώ λοιπόν υπάρχει κατοχή και χρήση αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν μέχρι και σωματικές βλάβες (αναπνευστικά προβλήματα)

Πώς μπήκαν όλα αυτά στο γήπεδο;

ΠΛΗΜΜΕΛΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

«3. Αν οι πράξεις των παραγράφων 1 και 2 τελέστηκαν υπό περιστάσεις που μαρτυρούν ότι ο δράστης είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος για την ομαλή τέλεση των αθλητικών εκδηλώσεων, επιβάλλεται ποινή φυλάκισης μέχρι τριών ετών, εκτός εάν η πράξη τιμωρείται βαρύτερα σύμφωνα με άλλη διάταξη»

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΟΜΑΛΑ

"5. 'Οποιος παροτρύνει, υποκινεί, ενθαρρύνει ή διευκολύνει με οποιονδήποτε τρόπο ...... μεμονωμένα άτομα ή οργανωμένες ομάδες προσώπων για να διαπράξουν αδικήματα του παρόντος άρθρου τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών."

Ποιος διευκολύνει;

Η Αστυνομία που δεν έκανε έλεγχο

Η ΕΟ που δεν έκανε έλεγχο

Ο Διαιτητής που δεν έλαβε μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνος

Αν λοιπόν η ΠΑΕ θεωρεί ότι μπορεί να βγεί κερδισμένη από μια τέτοια κίνηση -ιδίως σε σχέση με το τρικαλινό κατακάθι-,μπορεί να προχωρήσει. Εδώ ο αστείος ο Λαζαράτος έκανε μήνυση στον ΣΑΒΒΙΔΗ για «λαγό» που έδωσε 20 εκατομμύρια και πήρε άδεια και διαπραγματεύεται με Βαρδινογιάννη και Ψυχάρη για το Μega, η δίωξη στο τρικαλινό ιζημα θα είναι ύμνος προς την προστασία του αθλητισμού

Αγωνιστικά ένα θα πώ: μας περίμεναν σαν την ΑΕΚ για να δείξουν ότι είναι η υπερομάδα και ακόμη δεν έχουν συνειδητοποιήσει αν κέρδισαν. Σαν παιχνίδι αφήνει μια πικρή γεύση, αλλά νομίζω ότι μπορεί να μας κάνει καλό , αρκεί να μην αντιμετωπίσουμε το αποτέλεσμα με το πρίσμα της συμμορίας των μμε της «πόλης».

Συνεχίζουμε για τον ΚΡΙΣΙΜΟ αγώνα με την Καραμπάγκ!

Κλείνοντας να αφιερώσω σε όλα τα ταγάρια που μας διαβάζουν μία από τις καλύτερες στιγμές του κινηματογράφου (εξ ου και ο τίτλος του άρθρου)

Στο 0:25 η ερώτηση σε αυτόν ποθ μοιάζει με γνωστό οπαδό του γάβρου «σ' αρέσει να γ@μι@σ@ι;;» οοοοοοοοοοοολα τα λεφτά...

Διαβάστε ακόμη...