Καλή επιτυχία στην ΚΥΠΡΟ!

Πρέπει να συνειδητοποιήσεις επί τέλους, ρε φίλε, πόσο μα πόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο ζώα είναι αυτοί που σ' ενημερώνουν.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Καλή επιτυχία στην ΚΥΠΡΟ!

Ζητώ βέβαια συγγνώμη από τα ζώα τα οποία έχουν απίστευτες αρετές και ιδιότητες, αλλά στερούνται της «λογικής» την οποία υποτίθεται ότι έχουν τα δίποδα.

Όμως τα αργυρώνητα δίποδα της αθ(λ)ήτικης δημοσιοκαφρίας είναι από άλλον πλανήτη.

Παίζει η Εθνική Ελλάδος με την Κύπρο. Πρόσεξε: δεν γράφω με την «εθνική» Κύπρου. Δεν με ξέφυξε δίποδο όρνιο, δεν γράφω «εθνική Κύπρου» γιατί απλά ζωντόβολο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, αφού και για τις δύο ομάδες θ' ακουσθεί Ε Ν Α Σ Εθνικός ύμνος.

Και πώς να υπάρχει ρε γαυροραγιαδάκο όταν οι Κύπριοι, δηλαδή οι κάτοικοι της νήσου Κύπρου είναι ΕΛΛΗΝΕΣ ως προς την Εθνική Ταυτότητα.

Αλλά τα ερυθροπράσινα κατώτατα ένστικτά σου σ' έχουν αφήσει να δείς βόρεια της Εκάλης και νότια της Ελευσίνος;

Εδώ δεν βλέπεις την Καλαμάτα και την Κατερίνη, θα δεις την Κύπρο, που όπως είπε και ο «εθνάρχης σου» ... είναι μακριά;

Και όμως για τον ΕΛΛΗΝΑ της Κύπρου η «αθήνα» δεν ήταν μακριά. Έδωσε ΑΙΜΑ, ΔΑΚΡΥΑ, ΠΟΝΟ , ΝΙΑΤΑ για να ενωθεί με την «μητέρα Ελλάδα»

17χρονα ΑΜΟΥΣΤΑΚΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ απαγχονίσθηκαν από τους «πολιτισμένους» πισωγλέντηδες και σήμερα οι εξωνημένοι πωλητικοί της «ελλάδος» γιόρτασαν μαζί με την «βασίλισσα» που ΑΠΑΞΙΩΣΕ την παγκόσμια απαίτηση για να δοθεί χάρη στον 17χρονο ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ και επέτρεψε τον απαγχονισμό του!

ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ, ΖΑΚΟΣ, ΜΑΤΣΗΣ, ΔΡΑΚΟΣ, ΚΑΡΥΟΣ, ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ, ΛΕΝΑΣ και τόσοι άλλοι ΝΕΟΙ έδωσαν την ζωή τους για την ΕΛΛΑΔΑ, τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ την ένωση με το «κράτος ελλάδα»!

Αλλά δεν τους γνωρίζεις αυτούς, γιατί τ' αφεντικά σου σε είπαν ότι αν δεν έχουν περάσει από τα ερυθροπράσινα μπουρδέλα σου , με την «νοοτροπία του πρω(κ)ταθλητού» (την οποία –νοοτροπία- κάποιες λινάτσες και ταγαροκοπέλλες με την ψυχολογία του κίναιδου περνάνε το μήνυμα ότι δεν διαθέτει ο ΠΑΟΚ) , είναι ανύπαρκτοι.

Αυτοί που αναμένοντας την ΕΝΩΣΗ, το αποτύπωσαν σε στίχους και τραγούδι με αλληγορικό χαρακτήρα...

Καράβιν, καραβάκιν,
που πας γιαλό γιαλό
αν πας για τες Αθήνες
πε μου να πάω κι εγιώ.

Εσού 'σε ο καθρέφτης
το καθαρό γυαλίν
που φέγγει στην Ευρώπην
τζαι στην Ανατολήν.

Έτσι που λες! Η Αθήνα ήταν η συνθηματική αναφορά που απεικόνιζε τον κρυφό πόθο για την Ένωση. Αυτόν τον πόθο και αυτά τα νοήματα εκφράζουν μέχρι και σήμερα οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ με μια πολύ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ανακοίνωσή τους:

"Η αυριανή ποδοσφαιρική αναμέτρηση ανάμεσα στην Κύπρο και την Ελλάδα έχει αρκετές ιδιαιτερότητες οι οποίες έχουν σχολιαστεί τις τελευταίες μέρες. Μια από αυτές είναι ο κοινός εθνικός ύμνος κάτι που πιθανόν να ξενίσει όσους ξένους δεν γνωρίζουν ότι είμαστε Έλληνες.

Σε μια εποχή όπου κάποιοι ίσως να αγνοούν ή να ξεχνούν τι αντιπροσωπεύει το Ε του ΑΠΟΕΛ, πρέπει να πούμε χωρίς δισταγμό ότι αύριο μόνο μια Εθνική αγωνίζεται και είναι αυτή που θέλουμε να πετύχει τον στόχο της.

Ο ΑΠΟΕΛ ιδρύθηκε, υπάρχει και μεγαλουργεί επειδή αποτελεί ένα φάρο του Ελληνισμού και των ιδανικών του. Μπορεί μέσα από τις δεκαετίες να έχουν ξεθωριάσει κάποιες αξίες, γεγονός που έφερε πολλών ειδών προβλήματα στη χώρα μας, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί το Ε των Ελλήνων της Λευκωσίας.

Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη των ποδοσφαιριστών της Κύπρου να μετρήσουν δυνάμεις απέναντι στους Ελλαδίτες διεθνείς αλλά και τους σκαούτερς που θα βρίσκονται στο Καραϊσκάκη αλλά η δική μας έγνοια είναι να κάνει ακόμα ένα βήμα για πρόκριση η πραγματική Εθνική μας".

Και έρχεται ο ανιστόρητος, ο γαυροβάζελος ραγιάς και σχολιάζει και λέει:

«Το ότι βάζουν την Ελλάδα πάνω απ' όλα το γνωρίζαμε. Ότι θα έφταναν σε σημείο να προτιμούν τη "γαλανόλευκη" από την Εθνική της Κύπρου, όμως, είναι κάτι που προκαλεί -αν μη τι άλλο- εντύπωση. Διαβάστε την ανακοίνωση τους. Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωσή τους εξηγούν γιατί στο παιχνίδι της Παρασκευής θα υποστηρίζουν την Εθνική Ελλάδας και όχι την Εθνική Κύπρου...»

Eκεί το ζωντανό, επιμένει «εθνική Κύπρου», εκεί ο ραγιάς να θεωρεί ότι οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ εκφράζουν «ακραίες θέσεις» , εκεί το αλαζονικό και κομπορρημονόν ίζημα του Αθηναϊκού κράτους να θεωρεί πως «κατέχει την γνώση»!

Ε άντε ρε σιχαμένοι. Σώνει και καλά να συρρικνώσετε τον ΕΛΛΗΝΣΙΜΟ μέσα στα όρια της «κρατικής σας σκατίλας» , να «δημιουργήσετε κυπριακό έθνος». Πόσο ζώα μπορεί να είστε;

Να με συγχωρούν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ αλλά σήμερα όταν θ' ακούσω τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ, που σημαίνει ότι αφορά και τις δύο ΙΔΙΕΣ ομάδες, θέλω να νικήσει η ομάδα που ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ για την Ελληνικότητά της και όχι την ομάδα που αποτελείται από επιλογές ατόμων που αποτελούν ΕΟ και θα καθίσουν στο σκαμνί και έχουν χωρίσει την Ελλάδα σε «αθηναίους» από την μια πλευρά και «βούλγαρους», «κωλοκύπριους», «αλβανούς», «ρωσοπόντιους» «τούρκους» και «βλάχους» από την άλλη

Εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ , καλή επιτυχία και ΝΙΚΗ στους ΕΛΛΗΝΕΣ της ΚΥΠΡΟΥ!

Και σε σένα γαυροβάζελε που «ενημερώνεις» τον κόσμο, αν μπορείς ν΄ ακούσεις , άκου τι έγραψε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ για τον ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ

Διαβάστε ακόμη...