(Μ)πράσινος ουλιμπιάγκους ...

Βιώνουμε την απόλυτη επικράτηση του ποδοσφαιρικού διπολισμού, το τεράστιο χαμόγελο του ερυθροπράσινου τέρατος την ευχαρίστηση της παράγκας που αλλάζει αφεντικό αλλά όχι δουλειά.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
(Μ)πράσινος ουλιμπιάγκους ...

Και εσύ εκεί, να ψάχνεις ποδοσφαιρικές αναλύσεις σε περιβάλλον escobar.

Ξεκινάμε λοιπόν: αφού ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ δεν άλλαξε τίποτα απ' αυτά που ζητούσε ο ΠΑΟΚ αρχίζει το πρω(κ)τάθλημα με τους ορισμούς διαιτητών.

Ο πράσινος γαύρος λαμβάνει τον ΔΙΕΘΝΗ και μάλλον φίλα προσκείμενο στην αντιπολίτευση Δωδεκανήσιο Σιδηρόπουλο και το ερυθρόλευκο τριφύλλι τον (α) Δελφάκη για να εξασφαλιστεί το 7+.

Ο ΠΑΟΚ λαμβάνει τον πρωτόπειρο καραγκιοζένη από την πατρίδα του Γκιρτζίκη.

Αποτέλεσμα; Ο ανύπαρκτος Παναιτωλικός πήρε περισσότερα φάουλ από τον ΠΑΟΚ που έχασε 10 ευκαιρίες.

Περιγράφει ο άλλος τα γκολ του ΠΑΟΚ και βλέπει «λάθος» Χαντάκια και δεν προσέχει ο δόλιος ή άσχετος ότι ήδη έχουν προλάβει 3 παίκτες του ΠΑΟΚ να πάρουν θέση για να εκμεταλλευθούν την απόκρουση.

Συνεχίζει να βλέπει «προβλήματα στην κυκλοφορία» γίνεται το θεϊκό τακουνάκι του ΚΛΑΟΥΣ και ο τρισμέγιστος βλέπει «τεράστιο κενό και λάθος στην άμυνα του Παναιτωλικού».

Κατανοήσαμε λοιπόν ότι «όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλο τα ΙΔΙΑ μένουν»

Συνεχίζουμε με τους «οπαδούς» που πήγαν στο γήπεδο και είδαν τον «άχρηστο» ΚΡΕΣΠΟ, τον κλικαδόρο ΤΖΑΒΕΛΛΑ τον «χασογκόλη» ΚΛΑΟΥΣ και τον «άπειρο» ΙΒΙΤΣ, αν δε, προσθέσουμε και το επεισόδιο με τον ΓΛΥΚΟ, μας προσφέρεται στο πιάτο ο ΑΞΟΝΑΣ της ομάδος που θα δεχθεί ΟΛΗ την επίθεση από τους πληρωμένους ΑΡΔ φέτος!

Ο ΠΑΟΚ θα αποτελέσει την αντίρροπη δύναμη για την «αξιοπιστία» και τον «ανταγωνισμό» του Πρωκταθλήματος και στις κρίσιμες στιγμές θα παίξουν κάτι «ανόητες» αποβολές σαν του Βιτόλο με τον Ηρακλή, κάτι «άστοχες» έξοδοι σαν του Γκάμπριτς, και βέβαια αρχοντιές σαν του Σπανάθα στο γήπεδο της Παπαναστασίου.

Εν τω μεταξύ διακινδυνεύω την πρόβλεψη ότι στα «ντέρμπυ» ο ΠΑΟΚ θα σφυριχθεί κανονικά και όχι σε στυλ Αρετόπουλου στο «Γ. Καραισκάκης», εκτός αν παραστεί «ανάγκη».

Η ομάδα του ΠΑΟΚ, έτσι όπως είναι δομημένη φέτος, το γκολ θα το δεχθεί ΜΟΝΟ όπως χθες.

Με διαιτησίες όπως αυτές του Σ/Κ το πρω(κ)τάθλημα θα παιχθεί στα ντέρμπυ ή και σε 2-3 έδρες. Οι «υπερομάδες» Λειβαδιάς, Βέροιας, Κασσιόπης και Πλατανιά δεν είναι δημιουργήματα ποδοσφαιρικής πρακτικής.

Με κανονικές διαιτησίες είναι για χαλαρές τριάρες.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ και όχι δικαιολογίες, άλλωστε αν χθές γινόταν «στραβή» δεν θα έφταιγε ο καραγκιοζένης.

Με τα δεδομένα αυτά λοιπόν περιμένω από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Οργανισμό ΠΑΟΚ συνολικά, να δείξει την απαραίτητη φρόνηση και να ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ στην Ευρώπη, αρχής γενομένης από την Πέμπτη.

Και για να μην παρεξηγηθώ δεν προτρέπω να μην ασχοληθεί ο ΠΑΟΚ με την διεκδίκηση του πρωκταθλήματος , αλλά να ΓΝΩΡΙΖΕΙ τι θ' αντιμετωπίσει στην διαδρομή αυτή, φροντίζοντας για την συσπείρωση των οπαδών, που αυτή την στιγμή είναι κάτω του μετρίου.

Η διαιτησία, από τον ορισμό μέχρι και τα σφυρίγματα, του παιχνιδιού με το φαρμακοπλυντήριο στην Τρίπολη θα δείξει (κατά την γνώμη μου) τα πάντα.

Με την ευκαιρία να δούμε αν την Πέμπτη θα επαληθευθεί η πρόβλεψη του καραφλού που «είπε» ότι ο ΑΞΙΑΞ θα χάσει μέσα-έξω από την ομάδα του Κουτρουμπή και του «έμπειρου» Στραματσιόνι.

Στο «πνεύμα» που εκφράζεται και συμπεριφέρεται ο παραπάνω και οι «συν αυτώ» και οι δηλώσεις της παιδιόθεν ανοργασμικής μαινάδος Ωκυάδου , που τάχα «ενδιαφέρεται» για την άλωση της Θεσσαλονίκης από τον κ. ΣΑΒΒΙΔΗ.

Θυμίζει έντονα το «αιφνιδίως ιδιαίτερο ενδιαφέρον» του Συμπιλίδη (βουλευτού του κωματος του γάβρου μεσσήνιου πωλητικού) για την «εγκατάλειψη» του Κιλκίς που τον έκανε να ρίξει τον αρχηγό της "οικογένειας" η σχέση της οποίας με τον Κόμμοδο είναι κάτι παραπάνω από προφανής.

Μόνο οι τυφλοί, οι αφελείς και τα τετράποδα που είναι βαμμένα με τα χρώματα του Κέμπριτζ , δεν την αντιλαμβάνονται.

Περιμένω με ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ την πρόκριση των ΔΥΟ Ελληνικών ομάδων στην επόμενη φάση του Europa league.

Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ και στον Α.Π.Ο. ΕΛΛΗΝΩΝ. Λευκωσίας

Διαβάστε ακόμη...