Οι … ελληναράδες!

Εβδομάδα ευρωπαϊκών κυπέλλων αυτή που πέρασε με την παρουσία τριών ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ομάδων στα πλέι-οφ των διοργανώσεων.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Οι … ελληναράδες!

Ο ΑΠΟΕΛ είναι κοντά σε μια ΔΥΣΚΟΛΗ πρόκριση και ο ΠΑΟΚ σε μια ακόμη ΑΝΕΤΗ πρόκριση στους ομίλους του Europa league.

Εξ άλλου όπως έχει πεί και ο γνωστός ευτραφής και άσχετος και υποχθόνιος πολέμιος του ΠΑΟΚ, η ομάδα μας είναι στις 10 καλύτερες του θεσμού. Μεσάνυχτα βαθέα δηλαδή.

Για τον αγώνα δεν θέλω να πω κάτι ιδιαίτερο εξ άλλου ο «προπονητής της κερκίδος» έκανε και πάλι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ανάλυση του παιχνιδιού.

Είναι απορίας άξιον όμως πως ο ΠΑΟΚ νίκησε άνετα χωρίς ΤΖΙΟΛΗ και ΠΕΛΚΑ. Και για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω τίποτα με τους παίκτες , αλλά με τον γνωστό παπάρα που συντηρεί και υποθάλπει ζήτημα προς εσωστρέφεια και αμφισβήτηση, στη βάση της παρουσίας/απουσίας των εν λόγω παικτών.

Και πάμε στον τομέα που ο ΠΑΟΚ χάνει από τα αποδυτήρια, ποιόν άλλο; Τον επικοινωνιακό

Ένας γνωστός άσχετος ΑΡΔ έγραψε «δεν σκότωσε το θηρίο», αναφερόμενος στην νίκη της Τυφλίδος

Και προσέξτε τώρα την εξής σύγκριση:

Ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας, με αντίπαλο υποδεέστερη ομάδα μεν αλλά με φανέλα που έχει σηκώσει Ευρωπαϊκό Τρόπαιο, με φιλοδοξίες, με χρήματα, με μεγάλο γήπεδο, κάνει μια ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ εμφάνιση, 11 εναντίον 11 σε όλο το 90λεπτο, με ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ λάθη, χωρίς ν' απειληθεί, και νικά με άνεση ΜΕΓΑΛΗΣ ομάδος.

Μια ομάδα από την Αθήνα, παίζει εντός έδρας, με μια μετρίου βεληνεκούς σκανδιναβική ομάδα, χωρίς Ευρωπαϊκή ιστορία, με μια πεντάρα πέρυσι από τον ΠΑΟΚ που προκαλεί συγκρίσεις, με παίκτη λιγότερο από το 26', με δοκάρι παρά ταύτα, με γκολ στην πλάτη από ΚΑΘΑΡΟ οφ-σάιτ, (προφανώς οι Ούγγροι πέρασαν καλά στα ξενοδοχεία της Οικογένειας), με 9 παίκτες από το 56' και τελικό 3-0.

Ένα παιχνίδι που αντίπαλος έπαιξε για 55 λεπτά με 10 παίκτες και 35 λεπτά με 9 παίκτες, εξ αντικειμένου ΔΕΝ προσφέρεται για κριτική γιατί έχουν αλλοιωθεί (δικαίως, αν θέλετε) οι αγωνιστικές ισορροπίες.

Παρά ταύτα οι ελληναράδες των Αθηνών παρουσίασαν την νίκη του ΠΑΟΚ ως «σιγά το πράγμα» και την νίκη της ομάδος των Αθηνών, ως θρίαμβο κατά της ΜΙΛΑΝ...

Λοιπόν ελληναράδες την Πέμπτη στην Δανία, ετοιμαστείτε για εξεύρεση δικαιολογιών. Θα χρειαστούν πολλές. Στον άλλο εκπρόσωπο των Ελληναράδων δεν θα χρειασθούν, γιατί υπάρχει ανάγκη χρημάτων κι ένα 2 ημίχρονο Χ τελικό η ανατροπή σκόρ, δεν θα πέσει άσχημα.

Οι ελληναράδες όμως των Αθηνών, ως συνήθως νενέκοι και γιουσουφάκια, κάνουν γαργάρα ένα ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΟ θέμα που τα πρόβατα δεν τ' απασχολεί. Ποιο είναι αυτό;

Όταν ο Αρης του πολυνίκη looser, αλλά και των ΓΚΑΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ, Φιλίππου και Ρωμανίδη, μετά το 1987, ήταν στα πάνω του, ο Ελληναράς Ξανθός , αρνείτο, σε κάποιες περιπτώσεις, την παρουσία των διεθνών στις υποχρεώσεις της Εθνικής Μπάσκετ (είχε γίνει της πουτάνας για ένα τουρνουά Χριστουγέννων στην Μαδρίτη)...

Επίσης την ίδια περίοδο ΓΚΑΛΗΣ δικαίως ή αδίκως έκανε νερά για την ενσωμάτωσή του στην εθνική ομάδα...

Και στις δύο περιπτώσεις οι ελληναράδες των Αθηνών κατακεραύνωναν, λοιδωρούσαν, επιτιμούσαν, απαξίωναν, με την μόνιμη επωδό «είναι ντροπή να αρνούμεθα την Εθνική Ομάδα»

Βλέποντας λοιπόν Ολυμπιακούς Αγώνες είδα τον ΤΖΙΝΟΠΜΙΛΙ τον ΓΚΑΣΟΛ, τον ΠΑΡΚΕΡ, στα γεράματα, πεθαμένοι από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, να ΤΙΜΑΝΕ το εθνόσημο και να δίνουν την ψυχή τους για την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ...

Εδώ λοιπόν οι παικταράδες μας (το πιστεύω δεν ειρωνεύομαι), σε μια επίδειξη ελιτισμού, εγωισμού, αλαζονείας, και σταρχιδισμού, βγαίνουν και λένε μετά «παρρησίας», χωρίς να φοβούνται συνέπειες, ότι «τέρμα για μένα η Εθνική Ομάδα».

Ποιος είσαι εσύ που θα πείς «δεν πάω στην εθνική ομάδα» ενώ σε χρειάζεται, ενώ είσαι υγιής;

Ποιος είσαι εσύ ρε αντράκι που θα γράψεις στ' @ρχίδι@ σου τις υποχρεώσεις σου με το εθνόσημο;

Και προσέξτε που είναι το ωραίο:

Η παρουσία στην Εθνική γίνεται κατόπιν ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΣ δηλαδή προσκαλεί ο προπονητής, η Ομοσπονδία και εσύ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να προσέλθεις να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου εκτός, βέβαια εάν ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΑ δεν είσαι σε θέση να το πράξεις

Εδώ τι γίνεται: οι χαλασμένοι χαρακτήρες ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ, πριν τους ανακοινωθεί η πρόσκληση. Αυτό πρακτικά δεν σημαίνει τίποτα απολύτως Αυτό είναι μια διάθεση του παίκτου!

Κι εδώ είναι το κρίσιμο: οι ελληναράδες των Αθηνών, ΟΦΕΙΛΟΥΝ να γράψουν στα τέτοια τους τις δηλώσεις των κακομαθημένων και να τους στείλουν ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

Τότε να δώ εάν θ' αρνηθούν. Γιατί εάν και τότε αρνηθούν, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να επιβληθούν κυρώσεις, αυστηρές κυρώσεις.

Ο ΠΑΟΚ είπε ότι δεν κατεβαίνω στον επαναληπτικό. Τον είπε κανείς «καλά εντάξει μην κατεβαίνεις δεν έγινε και τίποτα»

Όχι βέβαια, η ποινή ακόμη ισχύει...

Έτσι λοιπόν οι ελληναράδες ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ τα κακομαθημένα ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ τα καθήκοντά τους και δίνοντας το ΚΑΚΙΣΤΟ παράδειγμα στους νεότερους, που αντιμετωπίζουν την Εθνική ομάδα ως περιττή υποχρέωση και όχι ως ΙΔΕΑ.

Είναι σαν να λέει κάποιος ότι «δεν πάω Στρατό». Η πρόσκληση όμως έρχεται και εάν δεν πάς, σε περιμένουν πρόστιμα και στρατοδικεία!

Τους κακομαθημένους κουραδόμαγκες του Κέντρου όμως, κανείς ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙ αλλά αντίθετα τους προστατεύουν.

Αυτοί λοιπόν είναι οι ελληναράδες που θα εξανίστανται γιατί δεν επεκτείνω με την αναφορά των βρωμοομάδων τους στην παρουσία των Ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Γιατί δεν είναι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ, δεν εκφράζουν το ΕΛΛΗΝΙΚΟ στοιχείο, δεν λειτουργούν εθνικά αλλά για την πάρτη τους, δεν έχουν ποτέ υποστεί συνέπειες ΑΝΑΛΟΓΕΣ των εγκλημάτων τους, και εν τέλει: στα τσακίδια να πάνε!

Όταν ενσωματωθούν στον ιστό του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ αθλητισμού, θα το ξαναδούμε το ζήτημα...

Τελειώνοντας θέλω να πω ότι στενοχωριέμαι που σοβαρά και "νοικοκυρεμένα" σωματεία όπως η Λειβαδιά του Κομπότη, το φαρμακείο του Αστέρα, το πλυντήριο του Πλατανιά, καθώς και η ομάδα του Θεσσαλικού κάμπου των Αθηνών, στερούνται του προγραμματισμού τους και της ειλικρινούς διαθέσεώς τους να προσφέρουν θέαμα στους αδημονούντες φιλάθλους που κατακλύζουν τα γήπεδα της επαρχίας. Όσο για την ομάδα που πρωτοστατεί στις διαμαρτυρίες, μια χαρά της έκατσε η αναβολή και ΜΟΝΟ αυτή εξυπηρετεί ,μέχρι ο τιτανοτεράστιος κόουτς προλάβει να εντάξει τον βραζιλιάνο, στην αρμάδα που σαρώνει τα πρω(κ)ταθλήματα...

Διαβάστε ακόμη...