Η απόλυτη μ@λ@κί@ ...

Ότι θα φτάναμε στο σημείο ένα ή δύο χαμένα τετ-α-τετ, σ' ένα ομολογουμένως ιδιαίτερης σημασίας παιχνίδι, ν' αποτελούν λόγο και αιτία ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ επιθέσεως σε παίκτη και δη στον Αρχηγό και μάλιστα
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Η απόλυτη μ@λ@κί@ ...

εκ των σπλάγχνων του ΠΑΟΚ προερχόμενο, θα ήταν αμαρτία να πω ότι δεν το περίμενα, δεν το περίμενα όμως στην ένταση, στην έκταση και στην "ποιότητα" αυτή.

Να ξεκαθαρίσω ότι ο πανηγυρισμός και εμένα μ' ενόχλησε: όχι όμως προσωπικά ως οπαδό του ΠΑΟΚ με την έννοια ότι με προσέβαλε αλλά με την έννοια ότι όταν παίζεις με το ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΓΙΑΞ , "δεν σε παίρνει" όχι τον ΣΤΕΦΑΝΟ, αλλά οποιοδήποτε Έλληνα ποδοσφαιριστή και τους περισσότερους των ευρωπαίων, να επιτυγχάνεις γκόλ και να λές "εγώ το έκανα", σαν να τον «τελείωσες» δηλαδή.

Και τα δύο, αποτυχημένα, τετ-α- τετ ήλθαν σαν «νέμεσις» στην «ύβρι» που επέδειξε ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ.

Θα με πεις γιατί να μην ενοχληθώ προσωπικά, με τον συγκεκριμένο πανηγυρισμό;

ΠΡΩΤΟΝ: Γιατί από μόνος του ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ προσβλητικός ο πανηγυρισμός και

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Γιατί και ο ΚΟΝΣΕΪΣΑΟ και Ο ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ, που πρόχειρα με έρχονται στο μυαλό, έκαναν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο, χωρίς να «προσβληθεί» κάποιος.

Μάλιστα ο ΚΟΝΣΕΪΣΑΟ, αν δεν κάνω λάθος μετά το γκολ διασχίζει το γήπεδο και πάει στην «4» και δείχνει τα' όνομά του. Έγινε κάτι και δεν θυμάμαι;

Δείτε τα βίντεο:

Όταν λοιπόν οι ίδιες ενέργειες από έναν παίκτη σ' ενοχλούν και από άλλον δεν σ' ενοχλούν, τότε δεν σ' ενοχλεί η ενέργεια, αλλά ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Γιατί φίλε μου έχεις πέσει θύμα αυτής της γαμημένης και ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ αντι ΠΑΟΚτσήδικης προπαγάνδας, που έχει διπλό στόχο και σκοπό: αναδεικνύει σε υπερβολικό βαθμό το «δίκαιο» του «λαού» έναντι του οργανισμού ΠΑΟΚ και ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ συστηματικά και μεθοδικά τον οργανισμό ΠΑΟΚ.

Αποτέλεσμα; O «ανυπέρβλητος λαός» που έχει πάντα δίκαιο και η πάντα παραπαίουσα ποδοσφαιρική ομάδα ΠΑΟΚ.

Και έρχομαι και σε λέω:

Βάζεις στην ποδοσφαιρική ζυγαριά τα ευρωπαϊκά μεγέθη ΠΑΟΚ και ΑΞΙΑΞ;

Πές μου ειλικρινά, συγκρίνονται; Άσε τους οπαδισμούς. Συγκρίνονται; Αυτή την στιγμή συγκρίνονται; Ακόμη και τον ΜΕΣΙ και τον ΡΟΝΑΛΝΤΟ να φέρει αύριο ο ΠΑΟΚ σαν μεγέθη είναι η μέρα με την νύκτα...

Και έρχονται τα λαμόγια ραδιόφωνα τηλεοράσεις και εφημερίδες και σε πρήζουν το κεφάλι ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει τον ΑΓΙΑΞ γιατί ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί και θα λιώσει στην ΤΟΥΜΠΑ.

Και όντως η ΤΟΥΜΠΑ έβαλε το πρώτο γκολ και έδωσε ώθηση και για άλλα τρία.

Εδώ όμως είναι η διαφορά των μεγεθών. Δεν παίζεις με τον ουλιμπιάγκους που αν δεν έχει παππά τρώει 3 στο εικοσάλεπτο και καθαρίζεις. Παίζεις με τον 4 φορές πρωταθλητή Ευρώπης, παίζεις με παίκτες που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πώς να συνέρχονται από το ξάφνιασμα της έδρας

Και όλα τα λαμόγια σ' έχουν πείσει ότι φταίει ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ για τα τετ-α-τετ, όπως σε είχαν πείσει ότι «έφταιγε» ο ΤΣΙΡΙΛΟ που δεν σταμάτησε τον ΣΟΥΑΡΕΖ. Θα τρελαθούμε τελείως. Αυτοί είναι ικανοί να σε πείσουν ότι ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε άδοξα από την ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ.

Κανένα λαμόγιο δεν είπε ότι στο πρώτο τετ-α-τετ είναι εξαιρετικός ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ που ακολουθεί τα βήματα και κάνει εκπληκτική επέμβαση ούτε ότι στο δεύτερο τετ-α-τετ του κλείνει καλά το πεδίο και κανένα λαμόγιο δεν σε είπε ότι και στο γκολ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ο τερματάς ακουμπάει την μπάλα, ούτε ότι στο γκολ του ΚΑΜΠΟΣ στο Άμνστρενταμ τον βγάζει έξυπνα προς τα πλάγια, αλλά ο ΚΑΜΠΟΣ κάνει ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γύρισμα με τέτοια φάλτσα που ούτε ο ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ δεν βρήκε την μπάλα.

Και σε έχουνε πείσει ο Μύτρσος, ο Ραπτόπουλος, ο Καμόρας, και όλοι αυτοί του γνωστού συναφιού, ότι θα τα έβαζαν τα τετ-α-τετ ενώ ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ δεν μπορεί.

Στόχος; Η επίσημη έναρξη της εσωστρέφειας και της αυτοκαταστροφής στον οργανισμό ΠΑΟΚ για εφέτος.

Και σε λέω και το σενάριο για εφέτος: ότι με τα «χάλια» των Αθηναίων ο ΠΑΟΚ είναι πρώτο φαβορί για το πρωκτάθλημα.

Φοβάμαι ότι θα το φας ΑΜΑΣΗΤΟ το παραμύθι που έρχεται...

Θα με πεις; Δεν φταίει ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ; Δεν φταίει ο οργανισμός ΠΑΟΚ;

Και βέβαια φταίει! Πού; Πώς;

Που έχουν πέσει στην παγίδα διεκδίκησης του αθηναϊκού πρωκταθλήματος και παραμελούν την Ευρώπη.

Αυτό για μένα είναι ΕΓΚΛΗΜΑ. Και δηλώνω ΔΗΜΟΣΙΑ ότι αν φέτος ακούσω η διαπιστώσω ότι ο οργανισμός ΠΑΟΚ αδιαφορήσει για την Ευρώπη για χάρη του ντέρμπυ με τους μαλάκες των Αθηνών, θα επιστρέψω αυτόματα το διαρκείας στην ΠΑΕ.

Ο ΠΑΟΚ θέλει ευρωπαϊκές παραστάσεις, θέλει ευρωπαϊκές νίκες, θέλει ευρωπαϊκή αύρα!

Και έχεις τον υιό ΣΑΒΒΙΔΗ ν' ασχολείται με τον Σταυ(ρούλη).

Πώς θα παίξεις τον ΑΞΙΑΞ όταν έχεις αδιαφορήσει για την Καμπάλα και την Κρασνονταρ;

Πώς ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ θα βάλει κρίσιμο γκόλ στον ΑΞΙΑΞ όταν δεν έπαιξε με την Κρασνονταρ για να ... προφυλαχθεί, όταν δεν έχει βρεθεί σε ΚΡΙΣΙΜΑ ευρωπαϊκά τετ-α-τετ;

Θέλω 8 νίκες στους επόμενους ευρωπαϊκούς αγώνες, στ' αρχίδια μου η πορεία στο πρωτάθλημα, αρκεί να είμαι στην πεντάδα και τελικό κυπέλλου

Και να στο πώ και αλλιώς: Μόνο αν τον ΜΑΡΤΙΟ και τον ΑΠΡΙΛΙΟ η τηλεόραση δείχνει ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ στην Ευρώπη θα γεννήσεις νέους ΠΑΟΚτσήδες σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ.

Εγώ ακόμη θυμάμαι στην Τρίπολη τον αγώνα με την Λέγκια Βαρσοβίας, που γνώρισα τον ΠΑΟΚ. Δεν σε νοιάζει ρε φίλε;

ΣΤΕΦΑΝΕ είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ είσαι ΑΡΧΗΓΑΡΑ, είσαι ΠΑΟΚαρα, Α Π Α Ι Τ Η Σ Ε όμως Ευρωπαϊκή προοπτική για την ομάδα. Αυτές είναι οι προκλήσεις που πρέπει ν' αντιμετωπίσεις.

Έχεις βελτιωθεί πολύ στο παιχνίδι εκτός περιοχής, προσπάθησε ακόμη για καλύτερη πάσσα και καλύτερα τελειώματα.

Και ξέρουμε ΣΤΕΦΑΝΕ ότι αν έπαιζες στους δύο μαλάκες των Αθηνών τώρα θα κόστιζες περί τα 20 εκ ευρώ και θα είχες 30 γκόλ τουλάχιστον γκολ παραπάνω και καπαρωμένη θέση στην Εθνική και τα χαμένα τετ-α-τετ θα αποδίδοντα στην «πουτάνα την τύχη».

Αλλά παίζεις στον ΠΑΟΚ, και πρέπει να δώσεις εξετάσεις στους πουλημένους επικοινωνιάρχες της Θεσσαλονίκης.

Και κάτι τελευταίο: Δώσε το σύνθημα και εσύ πρώτος μην ασχολείσαι ρε φίλε με τον Άρη. Έλεος

Γιατί μπορεί ο Σταυ(ρούλης) να συμπεριφέρθηκε συμπλεγματικά έδειξε όμως κάτι που όσο και να πονάει, δείχνει κάτι ανησυχητικό . Ότι παρότι η ομάδα του είναι στην Β και Γ εθνική, αυτός εκεί, την ακολουθεί και την πιστεύει. Ούτε αποκαρδιώθηκε ούτε την απαξίωσε.

Και υποστηρίζει ακόμη το ... αήττητο!

Να μην πω τι θα γινόταν σε ανάλογη περίπτωση!

Και εδώ παίζεις με ΜΕΓΕΘΗ τουλάχιστον μία κλάση πάνω όπως ΑΞΙΑΞ και ΣΑΛΚΕ, αποκλείεσαι στα σημεία και θεωρείσαι ... looser, ενώ ο άλλος που όποτε έπαιξε, ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΜΕΓΕΘΗ, προκριματικά αποκλείσθηκε με κάτω τα χέρια, θεωρείται .....winner.

Mιλάμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ Μ@Λ@ΚΙ@

Διαβάστε ακόμη...