Σεξουαλικά αυταπασχολούμενοι ...

Ημέρα εορτής αύριο για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ποδόσφαιρο αφού μετά από τρία χρόνια μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομάδα και η μόνη, ο ΠΑΟΚ, συμμετέχει στα προκριματικά του ch.league...
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Σεξουαλικά αυταπασχολούμενοι ...

Δυστυχώς δεν μπορούμε να επικεντρωθούμε στην ατμόσφαιρα της εορτής αλλά θα πρέπει να επικεντρωθούμε, στους πολλούς δήθεν που περιτριγυρίζουν τον οργανισμό ΠΑΟΚ. Δήθεν δημοσιογράφοι, δήθεν «παλαίμαχοι», δήθεν οπαδοί, δήθεν ραδιοφωνικοί παραγωγοί, δήθεν γνώστες του αθλήματος γενικά πολλά και πολλοί δήθεν.

Και αν ήταν όλα αυτά απόρροια ελλειμματικής προσωπικότητος σε συνδυασμό με γεροντική άνοια και αρσενική εμμηνόπαυση, θα ήταν ανεκτά, ως ένα βαθμό. Όμως εδώ προκύπτει ένας άλλος συνδυασμός ιδιοτέλειας, ψυχωσικών συνδρομών, αργυρώνητης εκδούλευσης και έκδηλης ποδοσφαιρικής ασχετοσύνης και ανεπάρκειας.

Ακούς λοιπόν τον δήθεν οπαδό αλλά σίγουρα σεξουαλικά αυταπασχολούμενο να κομπάζει λέγοντας στα ραδιόφωνα: «.... Ο Τζαβέλλας κρατάει βάθος, διότι φοβάται μην εκτεθεί. Δικαίωμά του, καθώς δεν είναι κανονικός στόπερ. ...».

Να διακόψω τον δήθεν οπαδό από την σεξουαλική αυτοαπασχόλησή του και να τον πω ότι όλοι οι προπονητές από τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ μέχρι την ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, ακόμη και όταν οι αμυντικοί παίζουν στην ευθεία, ζητάνε από τα στόπερ, ανάλογα με το που παίζεται η μπάλα, να κάνουν, ο καθένας απ' αυτούς, «μικρό βάθος» . Ο σεξουαλικά αυταπασχολούμενος όμως μάλλον το γνωρίζει αυτό αλλά θέλει να πλήξει αφ' ενός τον ΤΖΑΒΕΛΛΑ και αφ' ετέρου τον ΙΒΙΤΣ ότι και καλά ο στόπερ σου κάνει πράγματα που δεν του τα έχει πει.

Οπότε φίλε μου, καλό θα είναι τα προϊόντα της αυταπασχολήσεώς σου να τα κρατάς για τον εαυτό σου και να τα αποθηκεύεις όπου σε βολεύει .

Βγαίνει ένας άλλος extra σεξουαλικά αυταπασχολούμενος και, εξώφθαλμα, καταβάλλει προσπάθεια να ΜΕΙΩΣΕΙ τους παίκτες του ΠΑΟΚ, ανταποδίδοντας ένα άλλο άρθρο που κορόιδευε τους παίκτες της Εγκληματικής Οργανώσεως, ακριβώς με την ίδια δομή.

Αξίζει να προσέξουμε πως,το σύστημα αμέσως «παρήγαγε άρθρο απάντηση»...

Το άσχημο είναι ότι ο πληρωμένος αυτός ραγιάς υποτιμά και άλλα εξ' ίσου ΣΟΒΑΡΑ πράγματα όπως την ΣΚΟΠΕΛΟ με βαθιά ιστορία από την εποχή του Θησέα, που ο ανιστόρητος την υποβαθμίζει λέγοντας ότι « έβγαλε μόνο την τυρόπιτα και τον Πρόδρομο από το Big Brother»

Υποβαθμίζει τον ΜΑΤΟΣ αποκαλώντας τον άνευ λόγου «το καμάρι της Βραζιλίας» και ειρωνεύεται «.... Ήδη ο αντίπαλος προπονητής άφησε εκτός αποστολής τον εξτρέμ – Γιουνές – που έβαλε ως αλλαγή και του πήρε το σκαλπ, ότι και καλά είναι τραυματίας»

Εμετός το σχόλιο για τον ΤΖΑΒΕΛΛΑ, ειρωνία για ΛΕΟΒΑΤΣ, «τσολιάς» ο ΤΣΙΜΙΡΟΤ, απαξιώνει τον ΧΑΡΙΣΗ, επιτίθεται και προσβάλλει έναν ολόκληρο λαό λέγοντας ότι «...γέμισαν ενοχές όσοι έλεγαν πως η Ουκρανία βγάζει μόνο βίζιτες...» και ΑΠΟΚΑΛΥΠΕΤΕΤΑΙ για τις προθέσεις του ο πιαστράκιας αφού γράφει για τον ΣΑΚΧΟΦ: «Ο Εβγέν Σάκχοφ, ο μοναδικός που βλέπεται...»

Πετάει τις μπηχτές του για «κατεστημένο» όταν αναφέρεται τον ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ και « πουλάει πνεύμα» για ΚΑΜΠΟΣ και ΚΛΑΟΥΣ.

Το ερώτημά μου ένα: άξιζε τον κόπο το «άρθρο» ή ακόμη να πληρωθείς;

Και τελειώνουμε με τους παλαίμαχους.

Σέβομαι την προσφορά τους στον ΠΑΟΚ και στην ομάδα του αλαφούζου, αλλά ειδικά ο ΑΑ μου έλυσε μια απορία: άλλος ΑΓΓΕΛΟΣ ήταν πρίν το 0-0 με τον Καλαθενό εναντίον του Ουλιμπιάγκους το 1997 , εντελώς άλλος έγινε μετά.

Οι σαφείς τοποθετήσεις του πρίν από κρίσιμα παιχνίδια του ΠΑΟΚ για εντελώς άσχετα θέματα, χωρίς λόγο και χωρίς αιτία, ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ γιατί ακόμη βρίσκει δουλειά.

Και μια ερώτηση Αγγελε. Είπες ότι διαφώνησες με τον κ. ΣΑΒΒΙΔΗ για τον ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ. Τα γεγονότα Αγγελε λένε τα εξής: ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ήθελε τον ΜΠΕΡΜΑΤΟΦ και εσύ όχι και τελικά ο παίκτης ΔΕΝ ΗΛΘΕ στον ΠΑΟΚ. Σωστά; Άρα Άγγελε συμφωνήσατε ή διαφωνήσατε με τον ΣΑΒΒΙΔΗ;

Να μην πω για τους Ισραηλινούς. Να μην πω για τον αγώνα με τον μποροθρύλο στην Τρίπολη...

Δεν θα μας τρελάνεις εσύ παλληκάρι μου!

Βγήκε ο Χρήστος ΤΕΡΖΑΝΙΔΗΣ και μας είπε για τον δερβέναγα που ρίχνει σφαλιάρες. (Για μένα καλά κάνει αν υπάρχει τέτοιος παίκτης, ειδικά αν ρίχνει σφαλιάρες στον ΠΕΛΚΑ) Εσύ Χρηστάκη δεν έριχνες σφαλιάρες στους νέους; Όταν Χρηστάκη έπαιζες στον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ και έπαιρνες τους πυρσούς μέσα από το γήπεδο και τους πετούσες ΑΝΑΜΕΣΑ στου φιλάθλους του Βόλου τι παρίστανες Χρηστάκη; Τον άγιο ή τον καθαριστή του γηπέδου;

Τον ΜΠΕΛΛΗ άστονα...

Προχωράμε, αύριο έχουμε μια σχετικά άνετη πρόκριση, αυτός ο ΑΙΑΝΤΑΣ δεν μπορεί να κοντράρει αυτόν τον ΠΑΟΚ και περιμένουμε την Αντερλεχτ ή την Ροστόφ...

Διαβάστε ακόμη...