Η «δικαιοσύνη» της Μουνιχίας…

Καλοκαίρι λέει, δεν υπάρχουν ειδήσεις, και πώς θα γεμίσουμε «ρεπορτάζ», αναρωτιούνται οι αργυρώνητοι ΑΡΔ .
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Η «δικαιοσύνη» της Μουνιχίας…

Βέβαια, όταν γύρω σου βλέπεις απίθανα πράγματα, σχετιζόμενα και διαπλεκόμενα μεταξύ τους, μόνο αν είσαι μπειραιώτης στην καταγωγή ή την νοοτροπία ή και τα δύο, δεν μπορείς να συλλάβεις το τι ακριβώς γίνεται.

Βλέπεις euro και στην ουσία τι παρακολουθείς; Έναν ΠΑΟΚτσή να κατακτά πρωτάθλημα Ευρώπης. Ναι ρε ο ΠΑΟΚ έπαιζε στην Γαλλία. Γιατί ο ΣΑΝΤΟΣ κλάπηκε κυριολεκτικά, μεσούσης της περιόδου, από την επο, επειδή οδηγούσε τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ έδωσε τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που αποκάλυψε τα σχέδια της εγκληματικής οργανώσεως στην «εθνική» του Μανιάτη και του Σάμαρη, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που ανάγκασε τους καθυστερημένους της Μουνιχίας να διαλύσουν την εθνική, διώχνοντας τον ΣΑΝΤΟΣ, επιβάλλοντας τον μπειραιώτικο ποδοσφαιρικό κατιμά στον ΡΑΝΙΕΡΙ, που όταν κατάλαβε που ήλθε , απήλθε σαν κύριος και μεγαλούργησε, ο ΠΑΟΚ είναι το θέμα στις ευρωπαϊκές κληρώσεις ο ΠΑΟΚ είναι ο πρωταγωνιστής στις καλοκαιρινές μεταγραφές, ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που κυριαρχεί στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του κράτους της Μουνιχίας.

Από την άλλη οι πρω(κ)ταθλητές κυριαρχούν σε ό,τι έχει σχέση με δικαστικό ρεπορτάζ.

Έχουμε την εισαγγελική πρόταση για την γνωστή υπόθεση. Επειδή δεν γουστάρουμε τον προτείνοντα εισαγγελέα, βρίσκουμε «λόγους εξαιρέσεως» που θα δικάσει η «σύνθεση» που μας βολεύει...

Υποβάλλω λέει «πειθαρχική αναφορά» κατά του εισαγγελέα και πάω αυτοπροσώπως να την καταθέσω και παρεπιπτόντως ζητώ και τελικά γίνομαι δεκτός από ανώτατο θεσμικό παράγοντα.

Παπάρια μάντολες λέω εγώ. Πειθαρχική αναφορά μπορεί να υποβληθεί με χίλιους δύο τρόπους και σε αρμόδιο όργανο. Μισό δευτερόλεπτο δουλειά είναι. Τα υπόλοιπα είναι καθαρά «επίδειξη δύναμης»

Και πώς να μην είναι όταν αυτή η κωλοοικογένεια που είναι μπλεγμένη σε όλα τα βρώμικα κόλπα πλουτισμού, θέλει να δώσει έναν ακόμη μπρωθυπουργό, συνομιλώντας, με τύπους που αντιμετωπίζονται με επιφυλακτικότητα ακόμη και από την δεύτερη κατηγορία του νησιού;

Και φτάνουμε στην «δικαιοσύνη» της Μουνιχίας. Καταδικάζεται ο «απλός συνεργός» και δεν κατηγορείται και φυσικά ούτε καταδικάζεται κάποιος αυτουργός.

Οι άλλοι δεν μετέφρασαν το κατηγορητήριο και ανεβλήθη η δίκη. Κανείς όμως δεν σε είπε ότι με την «παράλειψη» αυτή όχι απλά ανεβλήθη η δίκη, αλλά έγινε κάτι ακόμη χειρότερο: ΣΥΝΕΧΙΣΘΗΚΕ ο χρόνος ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ των αδικημάτων, σε μια υπόθεση που ο ΒΑΣΙΚΟΣ αντιπρόσωπος της siemens στην Ελλάδα, δεν κλήθηκε ούτε για κατάθεση.

Δεν βλέπετε τι γίνεται. Ο Κουρής, ποιος; Ο Κουρής , αμφισβητεί τον κ. ΣΑΒΒΙΔΗ

Αυτά απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Δεν θέλω να πώ στην διαδικασία ότι τιμωρείται ο καστανάς , ο πωλών ρίγανη, η αυτός που κατείχε 12 γραμμάρια κάνναβη. Αυτό για μένα είναι το λιγότερο. Στέκομαι στο γεγονός ότι ο δικαστής αποφαίνεται όχι ενάντια στους νόμους αλλά ενάντια στην λογική.

Αυτό είναι που με τρελαίνει. Δέχεται δηλαδή ότι ένα πλοίο το κυβερνούσε η Γοργόνα η αδελφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ρε για μια στιγμή, αυτό είναι. Ο Μέγας Αλέξανδρος, Μακεδών και Θεσσαλονικεύς , έχει άμεση σχέση με τον ΠΑΟΚ.

Συνεπώς ο ΠΑΟΚ ήταν πίσω απ' όλα αυτά και ευνοήθηκε και δεν ευχαριστεί που όλα πέρασαν στο ντούκου...

Μην γελάτε, αυτή θα είναι η ενημέρωση των ραγιάδων μόλις δοθούν οι «άδειες». Ζούμε ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ στιγμές και για να «γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή»

Ποιος να σε τα πεί αυτά; Ο Σταύρος; Καμμένη ζάχαρη, καμμένος εγκέφαλος, καμμένος γενικώς. Δεν έχεις βαρεθεί τα ίδια κάθε χρόνο. Ο μπάκ, ο χάφ, ο φορ, τα διαρκείας, τα τουρνικέ, τα κυλικεία, και κάθε μαλακία που επινοείται για διαιώνιση της γκρίνιας;

Πλέον τα δίποδα κραυγάζουν: είμαστε σε αποστολή. Κι εσύ εκεί, τους ακούς και «μορφώνεσαι»!

Υ.Γ Όταν θέλεις να παίζεις βασικός στον ΠΑΟΚ , δεν μπορεί να μην είσαι βασικός στην Εθνική Αλβανίας.

Διαβάστε ακόμη...