«Πότε θ' ανθίσουνε αυτοί οι τόποι;»

Ο Πόλεμος ξεκίνησε στις 16-4-2014. Αυτή είναι η ημερομηνία. Τα ζώα που αποτελούν την εγκληματική οργάνωση, ΠΟΤΕ δεν χώνεψαν αυτό που έγινε εκείνη την ημέρα.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
«Πότε θ' ανθίσουνε αυτοί οι τόποι;»

Και επέλεξαν να ΣΤΗΣΟΥΝ το ίδιο σκηνικό και στις 2-3-2016. Απλά τα ζώα, επειδή είναι ζώα, ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να συλλάβουν πως όταν τα βάζουν με τον ΠΑΟΚ, όταν τα βάζουν με τον ΠΑΟΚτσή, έχουν απέναντί τους, την πιο ώριμη και συνάμα την πιο άναρχη προσωπικότητα που διαχρονικά παρουσιάσθηκε στο σύμπαν. Αυτό «ουδέν καλό κακό αμιγές κακού» και το αντίστροφο, αυτή η περίφημη «χαρμολύπη» αποτυπώνονται ΑΠΟΛΥΤΑ στην συμμετρική παρουσία του άσπρου και του μαύρου που παραδίδει σε κάθε νουνεχή και εχέφρονα πολίτη του κόσμου, την ιδεώδη φιλοσοφία ζωής: την ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.

Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Γιατί την Τετάρτη 2-3 διεξήχθη μία ΜΑΧΗ του ανθρώπου απέναντι στους υπανθρώπους, της αξιοπρέπειας απέναντι στην δουλοπρέπεια, της Υπερηφάνειας, απέναντι στον ραγιαδισμό, του αθλητικού πνεύματος απέναντι στην ντόπα της αλητείας, του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ απέναντι σε πρακτικές διαταραγμένων και ανώμαλων ψυχικά μελών εγκληματικής οργανώσεως...

Διεξήχθη μία ΜΑΧΗ που από άποψη ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ήταν σαν κι αυτή των ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ δηλαδή ενώ υπήρξε ΗΤΤΑ για τους ΕΛΛΗΝΕΣ, κανείς δεν ασχολήθηκε με τους νικητές, ούτε η Ιστορία

Έτσι λοιπόν ενώ ο ΠΑΟΚ «ηττήθηκε»,το αποτέλεσμα ΤΕΛΙΚΑ τον ανέδειξε ΝΙΚΗΤΗ για πολλούς λόγους:

* Επί τέλους έγινε πράξη ένα σύνθημα από τα τόσα που ακούγονται σε γήπεδα και σε πωλητικές συγκεντρώσεις. Έτσι λοιπόν το σύνθημα «το κύπελλο εμείς η κανείς» (εγώ το πρωτάκουσα στο Αλεξάνδρειο στο τελικό κυπέλλου στο μπάσκετ με το καλάθι του Βίδα) έγινε πράξη. ΚΑΝΕΙΣ λοιπόν το κύπελλο

* Κατάλαβε και ο πιο αδαής, τον τρόπο και τις πρακτικές που ένα ένα ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ με μαύρα, ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ την εικόνα και το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με το σφύριγμα και το μη σφύριγμα των φάουλ...

* Έγινε κατανοητό και στον πιο αδαή το ΜΙΣΟΣ και το ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΟΣ που τρέφουν ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΑ επώνυμα στελέχη του ποδοσφαίρου και της πωλητικής προς το τεράστιο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΑΘΛΗΤΙΚΟ μέγεθος που λέγεται Π.Α.Ο.Κ

* Έγινε κατανοητό ότι το «ποδόσφαιρο δεν είναι απλά ένα παιχνίδι». Γιατί όταν ο Ανδρέας, που το ορθό του είναι γεμάτο κρέας, με αφορμή ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ευθέως τον πατριωτισμό του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ της διασποράς, τότε είναι αφελής όποιος πιστεύει στο ποδοσφαιρικό «παιχνίδι» (Αντρέ, με σένα κοπέλλα μου θα τα πούμε σε είκοσι ημέρες ακριβώς)

* Έγινε κατανοητό και στον πιο ανυποψίαστο, το καλοθρεμμένο ΤΕΡΑΣ της παραπληροφορήσεως που ΑΜΕΣΩΣ χωρίς δισταγμό εξαπέλυσε πόλεμο στην κοινή λογική, γιατί ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΙΣΟΔΟ του κ. ΣΑΒΒΙΔΗ σε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ πραγματική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

* Έγινε κατανοητό στον καθένα ότι για την ανωμαλία και την διαταραχή προσωπικότητος που απλόχερα μας παραδίδουν τα ζώα της εγκληματικής οργανώσεως «φταίει» ο ΜΑΝΑΒΗΣ και οι στρατιώτες του.

* Έχω πεισθεί πλέον ότι τα ζώα έχουν φάει ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ στα νιάτα τους από τους ΠΑΟΚτσήδες

Στα του παιχνιδιού δεν θα σταθώ παρόλο που το ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΟ σεμινάριο προπονητικής που παρέδωσε ο ΤΟΥΝΤΟΡ πήγε χαμένο στο 8ο λεπτό, όταν το δίποδο ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ότι είναι ΣΤΗΜΕΝΟ μη καταλογίζοντας το εξώφθαλμο φάουλ στον ΑΝΤΩΝΗ.

Υπό κανονικές συνθήκες το σκόρ θα ήταν 3-0 στο 30λεπτο. Αντ' αυτού στο 30 ο ΠΑΟΚ είχε χρεωθεί με δέκα φάουλ και είχε υπέρ του μόλις 1 κι αυτό στην περιοχή του μετά από κόρνερ του Ουλιμπιάγκους

Κι όμως, υπ' αυτές τις συνθήκες και ενώ το γήπεδο έβραζε και έλεγε «φύγετε», βρέθηκαν ανθρωπάρια και υπόκοσμος που έκανε «κριτική» και μάλιστα δριμεία, στον ΤΟΥΝΤΟΡ.

Στην χώρα που η Ζέτα Μακρυπούλια, θεωρείται ηθοποιός, στην χώρα που ο εγκληματίας/καταστροφέας Σημίτης επισημαίνει ότι η «χώρα κυβερνάται από επικίνδυνους και ανόητους», στην χώρα που Αντρέα Γαυρομπαρίνι θεωρεί «φάουλ» ίσως και πέναλτυ την παρέμβαση στον τιγκαρσμένο από «βιταμίνες» Φορτούνη (ρε ηλίθιε Ισπανία, δεν μεταδίδεις, Ιταλία δεν μεταδίδεις, Αγγλία δεν μεταδίδεις, έχει δοθεί ποτέ τέτοιο φάουλ; Αν είναι έτσι κρετίνε, ο ΡΑΜΟΣ της Ρεάλ δεν θα έβγαζε ούτε ημίωρο. Άντε να χαθείς σιχαμένε), στην χώρα που ο ασυναγώνιστος φελλός Στάθης, μια εντελώς καμμένη προσωπικότητα που μπορεί να κάνει Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ αρκεί να είναι στο γυαλί έχει «άποψη» για τον κ. ΣΑΒΒΙΔΗ, στην χώρα που ο τυχάρπαστος «μοντελοπνίχτης» έχει άποψη κι αυτός για τον κ. ΣΑΒΒΙΔΗ, στην χώρα που το πασοκόσκυλο Διονύσης, θέλει «Έλληνες» παράγοντες στον ΠΑΟΚ (λές και τόσα χρόνια είχε ξένους) για να συνεχιστούν οι «επιτυχημένες» χρονιές στον ΠΑΟΚ και ο Διονυσάκος τώρα «δεν βλέπει αθηναϊκό κατεστημένο», ενώ με τον αδελφό του πρίν χρόνια τα βλέπανε «αλλιώς» τα πράγματα, στην χώρα που ο Λάμπρος κάνει τον ειδικό στο στοίχημα και ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ αποκρύπτει ότι 13.000.0000 μπορούν να παιχτούν LIVE διπλό, στο 85ο λεπτό που μπορεί να δίνει 1.20 και έχεις ΣΤΗΣΕΙ τον διαιτητή που είναι ΑΡΚΕΤΟΣ για να σου εξασφαλίσει το κέρδος (και παίζεις 13.000.000 και βγάζεις 2.600.000), στην χώρα λοιπόν που οι γαυροι Σαμαράς και Γαυρονικολάου, βγαίνουν γελώντας από την «νίκη» της ομάδος τους μετά το περίφημο οφ-σάιτ του ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ και σε ζητάνε να πιστέψεις ότι ο ένας θα κυβερνήσει δίκαια και ο άλλος θα σε πληροφορήσει με αμεροληψία και ακρίβεια, σ' αυτήν εδώ την χώρα ο «γραφικός» είναι ο κ. ΣΑΒΒΙΔΗΣ και ο ΠΑΟΚτσής που μιλά «για κράτος των Αθηνών» και «Αθηναϊκό κατεστημένο»

Σε όλα αυτούς δεν θα επιχειρήσω να εξηγήσω γιατί ΟΛΑ όσα έχει ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ο ΠΑΟΚτσής, χρόνια τώρα, ισχύουν και με το παραπάνω, για τον απλό λόγο ότι στερούνται της αντιληπτικής ικανότητος να το κατανοήσουν.

Επικαλούμαι όμως την αίσθηση της ακοής τους.

Ακούστε ρε το παρακάτω βίντεο:

Αν δεν αντέχετε βολεμένα και πουλημένα όντα, ν' ακούσετε τι λέει ιδιαίτερα στο 3:55 και μετά , να σας πω εγώ. Μιλάει, δια στόματος Σταύρου Τσώχου, για «ομάδες του κέντρου» μιλάει για τον «αμφισβητία Π.Α.Ο.Κ» και λέει ότι ο Π.Α.Ο.Κ αμφισβήτησε «το κατεστημένο» που είχαν δημιουργήσει οι 2.5 ομάδες του λεκανοπεδίου.

ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ αυτοαποκαλείσθε «κατεστημένο» κομπλεξικά δίποδα και η αγωνία σας ΗΤΑΝ και ΕΙΝΑΙ, αν ο Π.Α.Ο. Κ θα σας πάρει τα πρωτεία, αν ο Π.Α.Ο.Κ θα αμφισβητήσει την κυριαρχία και την ΕΞΟΥΣΙΑ, αν θα στείλει το ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ μέσω της ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΟΣ του Ποδοσφαίρου «ξύπνα ρε ραγιά», γι' αυτό θ' ασχολείσθε μια ζωή με τον «δεύτερο» Π.Α.Ο.Κ, γι' αυτό θα προσπαθείτε να κόψετε τα φτερά στον ΑΕΤΟ: γιατί τα συμπλέγματά σας είναι τέτοια που στην ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ φυσιογνωμία του Π.Α.Ο.Κ βλέπετε και φθονείτε αυτό που ζηλεύετε, αυτό που θα θέλατε να είσθε: ΑΡΧΟΝΤΕΣ, ΚΙΜΠΑΡΗΔΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ , ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Κι επειδή ζώο είσαι έτοιμο να μιλήσεις για φανατισμό και οπαδισμό, αγαπητό δίποδο πάρε για αρχή ΙΩΝΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ για το πώς περιγράφει την συμπεριφορά της «πρωτεύουσας» στον Μακεδονικό αγώνα:

« Γιατί οι Έλληνες του κράτους παραστράτησαν και κατάντησαν ελλαδικοί-αλλοιώτικο είδος ζώο. Να μην ακούσουν για τους εξωμερίτες που τους ταράζουν τα πιάνα...Έχουν πολύ πνεύμα οι Ελλαδικοί, προ πάντων οι Αθηναίοι... Την ησυχία τους, τη ζωούλα τους ... πέρα από το άμεσο ατομικό συμφέρον, αρχίζει η τέλεια και βαθύτατη αδιαφορία και το λογοκοπάνισμα για την επιφάνεια κάθε πράγματος. Όποιος τύχει και δεν ακολουθεί το κοπάδι είναι τρελός..»

Πάρε στην συνέχεια αγαπητό δίποδο και Νίκο ΓΚΑΤΣΟ στην «ελλαδογραφία»:

«Αλλά οι αρχαίοι Θεοί, εν τη μερίμνη των δια τα υπόλοιπα πελασγικά φύλα, απεφάσισαν την βαθμιαία κατάρρευσιν των Αθηνών ως ηγέτιδος πόλεως και την απαλλαγήν του Ελληνισμού, ως εθνικού πλέον συνόλου, εκ των κινδύνων του συγκεντρωτισμού. Κατά τους επόμενους μακρούς αιώνας κατεβλήθησαν αρκεταί προσπάθειαι δια την αναβίωσιν του παλαιού άστεως, αλλ' αύται απέβησαν άκαρποι. Ευτυχώς δε, διότι κατά την νεωτέραν και σκληροτέραν δοκιμασίαν του γένους, η εκ νέου κυριαρχία των Αθηνών θα απεδυνάμωνε τας κορυφάς και τας πεδιάδας της πελασγικής γης, αι οποίαι διεμόρφωσαν την οριστικήν φυσιογνωμίαν της φυλής και κατηύγασαν δι' ανεσπέρου φωτός τους ομιχλώδεις ορίζοντας της περιδεούς ανθρωπότητος...

... Αλλά με την διαρκώς ογκούμενην υπερτροφίαν της Αττικής αι προοπτικαί διαγράφονται σκοτειναί. Οι αρχαίοι Θεοί δεν υπάρχουν πλέον δια να δώσουν την λύσιν, και ούτω, θάττον η βράδιον, αι Αθήναι θα συγκεντρώσουν εις τους κόλπους των και θα εξαφανίσουν δια παντός την Ελληνικήν αρετήν, ως ο Κρόνος εις το απώτατον παρελθόν κατέτρωγε τα ίδια αυτού τέκνα ή ως ο Ήλιος εις το απώτατον μέλλον θα συγκεντρώσει εις τας αγκάλας του τους πλανήτας του και θα καταβροχθίσει αυτούς!

Γένοιτο! και εις τους αιώνας των αιώνων αμήν

Πότε θ' ανθίσουνε αυτοί οι τόποι,

πότε θα 'ρθούνε κανούργιοι ανθρώποι

να συνοδεύσουνε την βλακεία

στην τελευταία της κατοικία;...»

Κι αυτοί «γραφικοί» και «κομπλεξικοί» είναι;

Υ.Γ (1) Αγαπητέ κ. ΣΑΒΒΙΔΗ, κομβικής σημασίας το παιχνίδι στην Κομοτηνή. Το δίποδο κοράκι θα σε/μας ΣΤΗΣΕΙ χειρότερα από την Τετάρτη. Ο στόχος προφανής: ανεπιτυχές αποτέλεσμα, διακωμώδηση της προσπάθειας, ειρωνίες του στυλ «ούτε τον Πανθρακικό», αμφισβήτηση παικτών προπονητού, αποκλιμάκωση της συσπειρώσεως και επανέναρξη εσωστρέφειας. ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν.

(2) Ανισόρροπε κάθε πρώτη και δεκαπέντε δεν έπρεπε να παρουσιάζεσαι στο Αστυνομικό Τμήμα; Την 1/3 που ήσουν;

Διαβάστε ακόμη...