Δολιοφθορά στην Ξάνθη ...

Είναι κρίμα σε μια εβδομάδα ευρωπαϊκών κυπέλλων να μην υπάρχει μια ελληνική ομάδα να συμμετέχει, είναι κρίμα ο ΠΑΟΚ που πήρε 4 πόντους από την ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ, να μην είναι στο Europa league, επειδή ο
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Δολιοφθορά στην Ξάνθη ...

οργανισμός ΠΑΟΚ προτίμησε να δώσει βάρος σ' ένα κωλοπαίχνιδο του πρωκταθλήματος με την αρμάδα του τιτανοτεράστιου αναστασίου και όχι με την Κράσνονταρ.

Είναι το μόνο σημείο που προσωπικά κακίζω σε μεγάλο βαθμό τον ΤΟΥΝΤΟΡ για τις δηλώσεις του.

Δεν είμαι τόσο ανυπόμονος να κράζω έναν προπονητή η έναν τεχνικό διευθυντή, σε τόσο λίγο μικρό χρονικό διάστημα , για τις επιλογές του ειδικά σ΄ αυτό το Πρωκτάθλημα.

Αλλά τις προτιμήσεις του μπορώ να τις αξιολογήσω. Όταν προτιμάς την ανούσια νίκη στο κωλοπαίχνιδο με τον Αναστασίου και όχι την Ευρωπαϊκή διάκριση, τότε για μένα έχεις κάνει ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΟΥΛ.

Αλλά σήμερα όλα τα λεφτά είναι οι δηλώσεις ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ. Δημιουργούν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ, όχι τόσο για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά για τον Άγγελο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ.

Δηλαδή, για να καταλάβω Άγγελε: ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος, έχει 5 πόντους διαφορά από την εγκληματική οργάνωση, πας στην Ξάνθη με προοπτική να πας την διαφορά στου 7, πέφτεις θύμα Δ Ο Λ Ι Ο Φ Θ Ο Ρ Α Σ (εγώ έτσι εκλαμβάνω τις δηλώσεις Δημητρακόπουλου) και αντί να γίνει «της πουτάνας», τουλάχιστον στην Βόρεια Ελλάδα, εσύ κάνεις τουμπεκί και πέφτεις θύμα των ορέξεων του κωλόμπατσου, και στήνεις την ομάδα να παίξει με φούλ ρυθμούς,ενώ όπως λές η ΜΙΣΗ ΟΜΑΔΑ ασθενεί;

Μας δουλεύεις ρε ΑΓΓΕΛΕ;

Και πας στον ουλιμπιάγκους Τριπόλεως, δέχεσαι το σφάξιμο από τον ίδιο κωλόμπατσο, την ΕΜΦΑΝΗ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ από ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΤΣΗ και εσύ δίνεις συγχαρητήρια στον Αστέρα Πειραιώς;

Και βγαίνεις μετά από 18 μήνες να με πείς ότι «σε άδειασαν οι παίκτες»... Σοβαρολογείς τώρα;

Με βάση τα όσα λές και όσα ΔΕΝ ΛΕΣ, ποιο πρωτάθλημα διεκδικούσε ο ΠΑΟΚ Άγγελε;

Το παιχνίδι στην Ξάνθη ήταν κομβικό από όλες τις πλευρές και ο ΠΑΟΚ τρυπήθηκε από όλες τις πλευρές και εσύ μιλάς τώρα επειδή μίλησε ΛΟΥΛΑΣ από την Ισπανία;

Επαναλαμβάνω: μας δουλεύεις ρε ΆΓΓΕΛΕ;

Καταλαβαίνω για τα περί μεταγραφής παικτών να μην μιλήσεις. Αλλά για την δολιοφθορά στην Ξάνθη;

ΚΑΚΩΣ κατέβασες την ομάδα. Έπρεπε να βάλεις την ΠΑΕ να ζητήσει ΑΝΑΒΟΛΗ καταγγέλλοντας μεθοδεύσεις!

ΑΓΓΕΛΕ επειδή σ' εκτιμώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, θα με απογοητεύσεις εξίσου πάρα πολύ, αν ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙ να προβείς σε αυτές τις ενέργειες!

Η ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ αυτή ΑΓΓΕΛΕ δεν καταπίνεται, όπως και η μειωμένη απόδοση του ποδοσφαιριστού στην Τρίπολη!

Για μένα το θέμα είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!!!

Ένας ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΠΑΟΚτσής θα είχε βρεί με χημικές εξετάσεις ποια ΟΥΣΙΑ έκανε την ζημιά στους παίκτες, όπως ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ στο μπάσκετ σε παιχνίδι του Ουλιμπιάγκους με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας , αν θυμάμαι καλά.

Και ταυτόχρονα έχουμε και το «μ@@νί της λάσπης» που πήγε να δει τον ΠΑΟΚ στην λεωφόρο. Η μήπως πήγε να εξηγήσει πως με, σεμιναριακού τύπου , οδηγία έβαλε τον επιθετικό του να κρατάει το δοκάρι σε κόρνερ στον τελικό η μήπως να εξηγήσει σε σεμινάριο πως ο παίκτης ειδοποιεί ότι «έκλεισε η δουλειά» πίνοντας νερό στην παρουσίαση των ομάδων, απουσιάζοντας σε κάθε διεκδίκηση στο ψηλό παιχνίδι και αποβαλλόμενος σε άσχετο σημείο άλλου παιχνιδιού με τον ίδιο αντίπαλο.

Α ρε ΣΑΒΒΙΔΗ, δεν ξέρεις τους ΠΑΟΚτσήδες που «γνωρίζουν τι θα πει ΠΑΟΚ»

Και βέβαια φίλε συνοπαδέ μην περιμένεις κανένας ΑΡΔ να σε θίξει τέτοια θέματα Ο μαλάκας βρήκε αμέσως το «λάθος» στην μεταγραφή ΓΙΑΝΝΟΥ στην Κίνα. Ρε όρνιο δεν κατάλαβες τι παίζει στην μεταγραφή; Είναι δυνατόν ν' αφήνει ο Πανιώνιος παίκτη ελεύθερο και μετά να κοστίζει 2,5 εκ;

Δεν υποψιάζεσαι τι παίζει;

Αλλά το ίδιο όρνιο θα σε πεί ότι « ο ΠΑΟΚ δεν έχει συνοχή γιατί αλλάζει κάθε χρόνο 10 παίκτες».

Ρε όρνιο και ο ουλιμπιάγκους Τριπόλεως αλλάζει 15 παίκτες κάθε χρόνο και μάλιστα εδώ και 2,5 χρόνια είναι χωρίς προπονητή.

Έγραψες άρθρο για το πώς γίνεται και πέρασε τον ΠΑΟΚ στην βαθμολογία;

Αυτά δεν σε προσφέρουν πεδίο δημοσιογραφικής έρευνας;

Αλλά μετά τις συλλήψεις κατάλαβα τι γίνεται. Υπήρξε ΑΓΟΝΟ έδαφος και ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ επαφών με τον ΠΑΟΚ για «προβολή του συλλόγου και των προσώπων που τον εκπροσωπούν»

Και αμέσως μετά την ισοπαλία στην Λεωφόρο, πουλημένα τομάρια της Θεσσαλονίκης και Αλέφαντος «ένα πράγμα» ρε παιδί μου. Και βρέθηκε και ο άλλος να μιλήσει για «οφ-σάιτ» στην σέντρα του ΤΖΑΒΕΛΛΑ, πριν την γκολάρα ΤΣΙΜΙΡΟΤ.

Τι πίνεις ρε μεγάλε και δεν μας δίνεις. «Μπορούσε λέει να το δώσει» δηλαδή χάρη μας έκανε που δεν το έδωσε!

Τότε έπρεπε ν' ακυρώσει και το γκολ του ΕΓΚΩΜΙΤΗ πριν 15 χρόνια στο ξεκώλιασμα της ομάδας σου!

Και βέβαια αυτός ο μούργος ο Κομίνης στον πειθαρχικό έλεγχο απένειμε της εξής ... δικαιοσύνη: Ο Μπέργκ τρία χέρια και ένα δολοφονικό τάκλιν μία κίτρινη, ΧΑΡΙΣΗΣ τάκλιν ΣΤΗ ΜΠΑΛΛΑ που τη βρίσκει κιόλας, δεύτερη κίτρινη και αποβολή.

ΠΕΛΚΑΣ φάουλ κίτρινη, μαυρούκος ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και ΕΚΤΟΣ φάσεως και αυτός κίτρινη...

Άιντε γ@μηθείτε!!!

Και ακολουθεί η «κριτική» στην ομάδα, η οποία αφού έχει ήδη δεχθεί κριτική στα προηγούμενα παιχνίδια, και αφού έχει βγει το συμπέρασμα ότι «τα παιδιά και ο προπονητής δεν μπορούν», εν τούτοις αυτοί που δεν μπορούν έπρεπε να κερδίσουν τον χειρότερο βάζελο της 20ετίας. 'Ελεος. Να μην χαιρόμαστε με την ισοπαλία Και πάλι έλεος. Μικραίνουμε την ομάδα. Και νέο έλεος. Και τα επιχειρήματα της «κριτικής» ίδια με του Αλέφαντου. Τι ταύτιση ρε παιδί μου. Τι χρονική σύμπτωση...

Και βέβαια τώρα φαίνεται γιατί φαγώθηκε ο ΑΡΝΕΣΕΝ. Πρώτον γιατί δεν έχει αφήσει την ομάδα γυμνή αλλά γέμισε το ρόστερ ώστε παρά τις ελλείψεις να υπάρχει η πολυτέλεια να μένει ο ΚΑΤΣΕ έξω, δεύτερον ότι ΜΟΝΟ από τον ΤΣΙΜΙΡΟΤ και ενδεχομένως από τον ΧΑΤΖΗΪΣΑΙΑ ,ο ΠΑΟΚ, θα θησαυρίσει και τρίτον οι επιλογές του χρόνου θα ήταν ακόμη πιο ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ και πιο ΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ

Αλλά ο ΑΡΔ δεν θα σε πεί ποτέ αυτά τα πράγματα. Θ' απαξιώσει και θα επιτιμήσει και θα λοιδωρήσει

Για να καταλάβεις φίλε τι σε λέω, είναι αυτή γαμημένη φάρα που τα έβαλε με τον συμπαθή ΤΣΙΡΙΛΟ που άφησε λέει να του ξεφύγει ο ΣΟΑΡΕΣ και έβαλε γκόλ με τον Άξιαξ στο επαναληπτικό στην ΤΟΥΜΠΑ. Ποιον; Τον ΣΟΑΡΕΣ που είχε ήδη στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ πάνω από 100 λεπτά αφλογιστία. Όμως για τον ΑΡΔ αυτό δεν έφτανε , έπρεπε να έχει αφλογιστία για 180 λεπτά!

Αυτοί οι μαλάκες και οι άσχετοι σε «διαφωτίζουν»

Πάλι καλά που δεν υπήρχαν με την ΝΑΠΟΛΙ του ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ και στις δύο ανατροπές με την ομάδα του ΠΟΥΣΚΑΣ από 0-2 σε 3-2, γιατί πάλι ευθύνες θα έβρισκαν

Υ.Γ (1) Κάποιος να πεί στον ΤΟΥΝΤΟΡ ότι το Σάββατο ο Αρετόπουλος θα είναι ο αντίπαλος και για το Σάββατο και για την Τετάρτη.

(2) Ας προσέξουν λίγο στο βόλλεϋ. Οι Αθηναίοι είναι ικανοί να κάνουν ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ από το ποδόσφαιρο. Αυτό το «δεν βρέθηκε το βίντεο» στον τελικό στην Σύρο , για μένα λέει πάρα πολλά. Ειδικά αν για το final-4 επιλεγεί η ... ακριτική Αθήνα.

Διαβάστε ακόμη...