Δεν σταματώ το τρένο που μόλις ξεκίνησε...

Με πνεύμα ενωτικό, με αισιοδοξία, με πολλή ψυχή και πάθος εκφράζει μέσα από το φόρουμ της ιστοσελίδας μας την άποψή του για την τρέχουσα κατάσταση της ομάδας μας το μέλος μας ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4. Από τις απόψεις που χαίρεται κανείς να διαβάζει ξανά και ξανά!
Αναγνώστες
Δεν σταματώ το τρένο που μόλις ξεκίνησε...

Μετά την εξόφληση των χρεών και στη συνέχεια το καλοκαίρι, όταν όλοι βλέπαμε την κοσμογονία που γίνεται στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας και μέσα στον γενικό ενθουσιασμό, συμφωνήσαμε ΟΛΟΙ αδέρφια να στηρίξουμε την προσπάθεια (3-ετές πλάνο). Είπαμε ότι θα έρθουν οι στραβές και θα έχουμε και σφαλιάρες, όμως αυτές ΔΕΝ θα μας σταματήσουν! Λοιπόν οι στραβές ήρθαν. Τώρα πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε ΠΑΟΚ !!! Και ΠΑΟΚ σημαίνει ότι παλεύεις συνεχώς !!! Οτι είσαι ΑΚΑΤΑΒΛΗΤΟΣ !!!

Αν στα άσχημα αποτελέσματα αρχίζουμε την απαξίωση την μιζέρια και την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά τότε σημαίνει ότι νικηθήκαμε, καταβληθήκαμε, πέσαμε κάτω. Ομως όχι, αυτό ΔΕΝ είναι ΠΑΟΚ!

Ο δικέφαλος είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του αδέρφια. Είμαστε πολύ κοντά στη δικαίωση που μας χρωστά εδώ και 40-50 χρόνια η ιστορία. Έχουμε πλέον τον ηγέτη για να το κάνουμε.Τον κ.Σαββίδη.

Ναι, στην ποδοσφαιρική κουβέντα για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας. Ναι, στην καλοπροαίρετη έκφραση γνώμης και αγωνίας όταν τα πράγματα κάπου δεν παν καλά. Αν τώρα αρχίσω να αμφισβητώ και να δημιουργώ κακό κλίμα στην ομάδα είμαι σαν τον παίκτη που βάζει τις φωνές στον συμπαίκτη του επειδή έκανε το λάθος, αντί να σκυλιάσει να τρέξει να κυνηγήσει τη φάση, παρηγορώντας στο τέλος και τον συμπαίκτη του. Το πρώτο είναι ηττοπάθεια το δεύτερο είναι αρετή !!!

Στα αγωνιστικά και στα εντός της ομάδος θα επέμβω και θα αντιδράσω όταν δω ότι υπάρχουν άνθρωποι με ΚΑΚΕΣ προθέσεις. Τότε, ναι! Τότε Θα γίνω λιοντάρι και θα τους κατασπαράξω και δεν αφήσω να κάνουν κακό στην ΠΑΟΚΑΡΑ μου. Όμως, τώρα όχι μόνο δεν έχω ανθρώπους με κακές προθέσεις, αλλά έχω άριστους επαγγελματίες που διψούν κι αυτοί για την επιτυχία. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τους παρασύρουμε, να τους βοηθήσουμε και να τους κάνουμε να νιώσουν ΠΑΟΚ!!!

Αλλά κυρίως σε ότι μας αφορά ως οπαδούς η δουλειά μας είναι στην κερκίδα !!! Εκεί θέλω να δω συζητήσεις επί συζητήσεων για το πως θα οργανώσουμε την κερκίδα σε ΟΛΕΣ τις θύρες. Εκεί θέλω γνώμες πολλές και πράξεις. Η φωνή μας να ξεσηκώνει την ομάδα μας και να την σπρώχνει. Να γίνεται κυριολεκτικά ΣΕΙΣΜΟΣ στη Τούμπα. Να μην έχουμε λαρύγγια μετά για δύο μέρες. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν με συντονισμένη προσπάθεια.

Ίσως πρέπει να γνωρίσουμε τα συνθήματα σε όλο τον κόσμο και κυρίως να φωνάζουμε για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας. Μόνο ΠΑΟΚ !!! Όχι τόσο υβριστικά συνθήματα για τον αντίπαλο, για μανάδες κλπ κλπ ή αργόσυρτα συνθήματα. Αλλά συνθήματα για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας. Ξεσηκωτικά, πανηγυρικά, γιορτινά, που να ξεχειλίζουν ΠΑΟΚ ψυχή και πίστη. Αυτό θέλει ο πολύς ο κόσμος !!! Θα "υποχρεώνουμε" σε ήττα τον αντίπαλο γιατί όλοι θα ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ αυτή την ΑΔΑΜΑΣΤΗ ψυχή. Οι παίκτες θα παίρνουν φτερά στα πόδια και οι αντίπαλοι θα υποκλίνονται. Όπως κάποτε ο Μαραντόνα...

Δεν ξέρω τα αποτελέσματα των δύο προσεχών δύσκολων αγώνων, όμως εγώ δεν έχω σκοπό να καταβληθώ, να ηττηθώ και να σταματήσω το τρένο που μόλις ξεκίνησε. Εγώ είμαι ΠΑΟΚ!!!

Όλοι την Πέμπτη και την Κυριακή στο γήπεδο!!! Άντε αδέρφια μου, άντε παλικάρια μου, άντε στρατιώτες μου.

ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ !!!

ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4

Διαβάστε ακόμη...