Δεν μπορεί το παλικάρι...

Μετά τη χθεσινή άσχημη νύχτα για την ομάδα μας, έχουμε ένα τουλάχιστον ευχάριστο θέμα να ασχοληθούμε.
Αναγνώστες
Δεν μπορεί το παλικάρι...

Δεν μπορεί το παλικάρι, τιτλοφορείται σημερινό κείμενο ενός δημοσιογράφου κόκκινων αποχρώσεων, που έχει όλα τα προσόντα να γίνει νέος υπεύθυνος επικοινωνίας του παιδοβούβαλου.  

Τα παιδιά εκεί κάτω στο λιμάνι μάλλον τα πειράζει πολύ η αλμύρα και κυρίως το αλμυρό φιστίκι. Η αλήθεια αυτή είναι. Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Όταν έρχομαι μέσα στο σπιτάκι σου και στο κλείνω για πλάκα και σε κερδίζω 3-1 καθαρά και κιμπάρικα, δεν μπορεί το παλικάρι. Που να μπορούσε κιόλας...

Κατεβήκαμε όμορφα και ωραία και παρά τους τραμπουκισμούς σας, τους οποίους δεν ανέφερε την επόμενη μέρα κανένα αθηναϊκό site και εφημερίδα, σου έριξα 3 μπαλάκια. Και μιλάς ακόμα ρε; Ξέρουμε όμως γιατί πονάς. Πονάς γιατί ήρθε ο ΠΑΟΚ με 5 παίχτες από τις ακαδημίες του και 7 Έλληνες στη σύνθεση του και σε πήρε στα ίσα και με κόντρα διαιτησία, την ώρα που εσύ κατέβηκες με 8 ξένους που προσπαθούν να βρουν τις θέσεις τους ακόμα στο γήπεδο και δεν κατάφερες τίποτα. Τσικι τσικι 90 λεπτά έκανες πασούλες μπας και μπορέσεις να ισοφαρίσεις. Δύσκολα πράγματα για μία τόσο μεγάλη (;) ευρωπαϊκή ομάδα.

Και μιας και το δικό μου παλικάρι δεν μπορεί, το δικό σου γιατί δεν μπόρεσε να ανατρέψει το 0-1; Αφού και κατοχή είχε και φάουλ μπόλικα πήρε, μάλλον υπερ-μπόλικα, και έχει και την ανάλογη ποιότητα; Γιατί μία τόσο μεγάλη ομάδα με τόσες περγαμηνές και έναν καταξιωμένο προπονητή στο πάγκο δεν μπορεί; Γιατί παρακαλάς να κάνεις πρώτο γκολ στο γήπεδο σου μιας και έχεις πολύ καλύτερη ομάδα; Το δικό σου παλικάρι άραγε μπορεί;

Το παραλήρημά του κυρίου από το λιμάνι συνεχίζεται λέγοντας ότι ένα γκολ θα ερχότανε έστω και από ένα φάουλ, όπως με το βάζελο. Τι είναι ρε μάστορα τα φάουλ στραγάλια και τα μοιράζουμε στον κόσμο; Έτσι θες να πάρεις το ματς; Αλλά έχει μάθει το παιδί φαουλάκι στο φαουλάκι θα μπει κάπου το γκολάκι, όπως και με τα Γιάννενα που στο 95 σου δίνει φάουλ έξω από την περιοχή ενώ ο Σαλίνο έχει κάνει επιθετικό φάουλ. Έτσι παίζετε το ποδόσφαιρο; Ο ΠΑΟΚ έπαιξε ποδόσφαιρο στο γήπεδο σου και σου έβγαλε 4-5 κλασικές ευκαιρίες, τα 2 γκολ που μέτρησαν, το τρίτο που ακύρωσε, το σούτ του Σάλπι και το σουτ του Τζανδάρη.

Εσύ βέβαια σα μεγάλη ομάδα θα ήθελες κανένα φαουλάκι ακόμα.

22-4

Καληνύχτα σας και καλή χώνεψη.

Υ.Γ. Να φτιάξετε πρώτα ομάδα να κερδίζει και τις διαιτησίες που σας σπρώχνουν και μετά τα ξαναλέμε.

Διαβάστε ακόμη...