Ο φαταούλας & τα σαράντα πέτσινα!

Αδέρφια, ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω απο τον απίστευτο αγώνα της Μ. Τετάρτης. Έναν αγώνα και μια πρόκριση αντάξια της ιστορίας του μεγάλου ΠΑΟΚ μας. 35 χρόνια δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.
Αναγνώστες
Ο φαταούλας & τα σαράντα πέτσινα!

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Την εξόφθαλμη στησιά στο Καραϊσκάκη που ούτε κι έτσι κατάφερε να πάρει ένα σκορ ασφαλείας; Τον λαό που έβραζε για 15 μέρες αποφασιμένος; Τους παίκτες που επιτέλους έβγαλαν δόντια; Τον γαύρο που ήταν ανύπαρκτος μες στο γήπεδο; Τον γαύρο που ήταν υπαρκτός και σε αφθονία μόνο στον πάγκο; Τα καραγκιοζλίκια της διοίκησής του που κλαίγαν και τσιρίζαν όπως τα μικρά όταν τα βιτσιάζουν τα πωπουδάκια τους; Ή την καραστημένη διαιτησία της Τούμπας που ούτε κι έτσι κατάφερε να κάνει την δουλειά της; Ή την εξωφρενική καθυστέρηση της έναρξης;

Πόσες ανύπαρκτες κάρτες; Πόσα ανάποδα κόρνερ και άουτ; Το ανύπαρκτο οφσάϊντ στον Κλάους; Την μη αποβολή του Βραζιλιάνου στο 3΄όταν πέταξε την μπανάνα στην κερκίδα; Την άρνηση στους γιατρούς στον τραυματισμό του Νάτχο; Τι άλλο να κάνει πια ο διαιτητής; Να δώσει πέναλντι στο τελευταίο απο τα 15 λεπτά των καθυστερήσεων; Ναι, αλλά άμα το έκανε αυτό θα θρηνούσαμε θύματα!

Να γιατί ο λαός τρομοκρατεί. Γιατί αλλιώς θα σε σφάξουν σαν αρνί και θα πούν: «Πάσχα ήτανε!». Και δεν θα ακουστεί κιχ. Και θα φύγουν σαν κύριοι και έτοιμοι να αγοράσουν ή να εκβιάσουν άλλον έναν τίτλο.

Αυτοί που δεν ντρέπονται να φοράν τέσσερα αστέρια στο πατσαβούρι που έχουν για φανέλα για τα σαράντα πέτσινα πρωταθλήματα που έχουν. Σαράντα αγορασμένα πρωταθλήματα πέρα από κάθε αθλητική αξία και ιδέα. Όπως αρέσουν στο παχύσαρκο αφεντικό τους, ο οποίος ξέρει μόνο να τρώει, να τρώει, να τρώει, κι άλλο κι άλλο κι άλλο. Όσο όμως καταβροχθίζεις θα σου βγεί και κάτι ξινό, κάτι βαρύ, κάτι που θα σε πνίξει, Φαταούλα. Που ξέρεις μόνο να αγοράζεις και να τρως. Με μια απίστευτη εγωπάθεια.

Αλλά είμαστε και μεις εδώ. Κι έχουμε κι εμείς εγωισμό. Κι έχουμε κι εμείς στόμα και δόντια και στομάχια. Και βέβαια έχουμε κι απ τ΄άλλα. Αυτά που εσύ βλέπεις με καθρέφτη και μεγεθυντικό φακό. Και τα οποία πήρες την Τετάρτη.

Και άντε αυτός είναι άσχετος απο αθλητισμό. Εσύ Μίτσελ; Δεν ξέρεις ότι πήρες ένα στημένο πρωτάθλημα; Φυσικά και το ξέρεις. Οι παίκτες σου δεν ξέρουν ότι πήραν ένα στημένο πρωτάθλημα; Φυσικά και το ξέρουν. Κάντε λοιπόν μόκο γιατί εκτός από σας το ξέρουν κι όλοι όσοι ξέρουν ποδόσφαιρο. Ή μήπως ξεχάσατε τι αίσχη έχουν γίνει στο Καραϊσκάκη από επεισόδια; Ή μήπως ξεχάσατε τα ελικόπτερα και τους Αθηναίους μπάτσους που παίρναν τα κασκόλ από τα ΠΑΟΚτσάκια πέριξ της άδειας Τούμπας; Ή μήπως δεν ξέρατε τα περσινά στον τελικό με τον Αστέρα και τα προπέρσινα; Τα ξέρετε και κάνετε και τους περήφανους, ξεφτίλες.

Πόση κοροϊδία να αντέξει ο άνθρωπος;

Σπέρνεις ανέμους, θερίζεις θύελλες, χοντρέ. Εσύ και τα φερέφωνά σου και τα λαμόγια που έχεις από κοντά. Άντε γειά!

Διαβάστε ακόμη...