Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο η μπάλα!

Μετά και το αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής είμαστε στην ευχάριστη θέση, ως υπερήφανοι Π.Α.Ο.Κ.τσήδες, να διαπιστώσουμε την πτώση ή καλύτερα το γκρεμοτσάκισμα του συμπολίτη στην β' κατηγορία.
Αναγνώστες
Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο η μπάλα!

Η αλήθεια είναι πως η β' κατηγορία δεν είναι υποτιμητική ΑΝ αγωνίζεσαι σε κάποια προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα όπως Ισπανία, Ιταλία, Αγγλία, Γερμανία κ.α αλλά για το Ελληνικό ποδόσφαιρο που είναι αδιάφορο ακόμα και αν συμμετέχεις στην α' κατηγορία, οι κατώτερες κατηγορίες είναι ταπεινωτικές.

Η μεγαλύτερη ίσως έκπληξη για κάποιους να είναι πως, ενώ η πατρίδα μας είμαι υπό κατοχή, οι καλύτεροι φίλοι των κατακτητών διαχρονικά, πέφτουν κατηγορία αντί να παίζουν φιλικά παιχνίδια εναντίον τους όπως έχουν πράξει και στο παρελθόν υπό τις ίδιες συνθήκες. Η έκπληξη αυτή είναι ακόμα μεγαλύτερη για τους ίδιους τους οπαδούς τους εξ ού και οι έντονες διαμαρτυρίες στα επίσημα κατοχικά όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης στα πλαίσια του εορτασμού!!! των 100χρόνων τους στο μαγαρισμένο ''ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ''.

Προσεγγίζοντας όμως το γεγονός ''διαπλοκικά'' καταλήγουμε στα εξής συμπεράσματα:

α) Εκ των 4 ομάδων της Θεσ/νίκης (Π.Α.Ο.Κ. - Απόλλων Καλαμαριάς - ρούλης - γριά) επιβίωσε διά πυρός και σιδήρου ο ισχυρότερος και οι άλλοι 3 υποβαθμίστηκαν ή εξουδετερώθηκαν αγωνιστικά.

β) Η ίδια τακτική υποβάθμισης - εξουδετέρωσης ή ακόμα και εξαφάνισης, χρησιμοποιήθηκε σε όλη την Β.Ελλάδα σε ομάδες που πρωταγωνιστούσαν παραδοσιακά στις 2 μεγάλες κατηγορίες (πραγματικά αξιόμαχα πρωταθλήματα) μέχρι και την δεκαετία του '80.

Έτσι λοιπόν το ελληνικό ποδόσφαιρο κατάντησε:

α) Παιχνιδάκι στα χέρια των Αθηναίων (επιχειρηματιών-εφοπλιστών-λαμογιών-δικηγόρων κ.α. κοινωνικών και πολιτικών παρασίτων).

β) Ένα κλειστό πρωκτάθλημα α' εθν.κατηγορίας μεταξύ συνοικιών της Αθήνας και κάποιων ομάδων-δορυφόρων των εγκεφάλων της κομπίνας.

γ) Καρκίνος για τον αθλητισμό σε εθνικό επίπεδο.

Καλά λοιπόν τα πανηγύρια και οι πλάκες στα ασπόνδυλα, αλλά ΜΗΠΩΣ πρέπει να προβληματιστούμε με την μεθοδικότητα, αλλά και την αποτελεσματικότητα των κέντρων αποφάσεων της χαβούζας;

Υ.Γ. Δεν δικαιολογώ τους ΒορειοΕλλαδίτες πολιτικούς (βουλευτές-υπουργούς-πρωθυπουργούς-προέδρους δημοκρατίας), ούτε και τους μεγαλοεπιχειρηματίες αλλά τους θεωρώ "γενίτσαρους'' και ''προσκυνημένους'' και θα πρέπει να υποστούν τις ανάλογες συνέπειες.

ΓΙΑΤΙ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΑΛΑ,
ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑ!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...