Αξίζει αναγνώριση και όχι απαξίωση

Με τα λύπης μου, σήμερα 28/12/2013 βλέπω για άλλη μια φορά η ομάδα μου να μην γνωρίζει το πως πρέπει να συμπεριφερθεί απέναντι σε παίχτες – σύμβολα όπως ο μεγάλος και φυσικός ηγέτης της, Pablo Garcia...
Αναγνώστες
Αξίζει αναγνώριση και όχι απαξίωση

Όταν θες να λέγεσαι μεγάλη ομάδα, υπάρχουν και άλλες κινήσεις που πρέπει να κάνεις πέραν του αγωνιστικού κομματιού. Πολύ όμορφες οι κινήσεις με τις εκδηλώσεις έξω από την Τούμπα, πολύ ζεστή η κίνηση με την φιλανθρωπία στο ΑΧΕΠΑ, αλλά να ξέρετε πως τα λεφτά δεν είναι το παν, ούτε μπορούν να μετρήσουν για όλους το ίδιο.

Ο λαός του ΠΑΟΚ, που έχει να δει πρωτάθλημα τόσα χρόνια, κύπελλο άλλα πόσα, τις κινήσεις χωρίς χρήματα είναι αυτές που θα λατρέψει και θα μείνουν στην ιστορία. Δίνει από το υστέρημα του για να δει την ομάδα του εδώ και τόσα χρόνια και είναι απαίτηση από πλευράς του να θέλει η ομάδα του να τιμήσει τον Pablo Garcia που είναι ο πραγματικός ηγέτης της ομάδας .

Πρέπει να μάθετε κύριοι που είστε υπέυθυνοι στην Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. πως πέραν από τα τόσα καλά που προσπαθείτε να κάνετε για την ομάδα, διαχειρίζοντας τα χρήματα του μεγαλομετόχου, πως κάποιες άλλες καταστάσεις θέλουν διαχείριση χωρίς χρήματα. Θέλουν λόγια αληθινά, λόγια ειλικρινά, λόγια σταράτα.

Είναι κρίμα, σε κάθε αθλητικό website να γίνεται θέμα (αρνητικό) o Pablo Garcia. Είναι κρίμα, να φαίνεται η ΠΑΕ ότι φοβάται να ανακοινώσει το τέλος μιας συνεργασίας. Εϊμαι υπέρ του ΠΑΟΚ, πάνω από όλα, αλλά ξέρω να ξεχωρίζω το ήθος, την δύναμη και τον τσαμπουκά σε ανθρώπους.

Ο Pablo Garcia είναι ένας τέτοιος άνθρωπος και του αξίζει η αναγνώριση και όχι η απαξίωση.

Με εκτίμηση και μετα λύπης μου!

Υ.Γ. Αν θέλετε να πάρουμε πρωτάθλημα, να πάμε μπροστά, και να μείνουμε στην κορυφή, τότε να ενημερώσετε το μεγαλομέτοχο, πως θέλουμε 11 παίχτες σαν τον Pablo Garcia, με τέτοια ψυχή και τέτοιο τσαμπουκά που ο αντίπαλος θα φοβάται να τον κοιτάζει, όχι να σκεφτεί να τον κερδίσει. Τα χρήματα μετριούνται και είναι διακριτό μέγεθος, η θέληση της ψυχής όμως;

Αναρωτηθείτε...

Διαβάστε ακόμη...