Η εβδομάδα με ... μια ματιά!

Ο "Hitman" σχολιάζει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τα όσα συνέβησαν την εβδομάδα που ολοκληρώνεται τις επόμενες ώρες ...
Αναγνώστες
Η εβδομάδα με ... μια ματιά!

Γεμάτη εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ, με υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και θετικά, αλλά ψυχοβγαλτικά, αποτελέσματα γιατί φυσικά...ΠΑΟΚ είσαι.

Με σκορ 2-1 οι νίκες σε αμφότερα τα παιχνίδια και θρίλερ στο φινάλε, ό,τι πρέπει για να γεμίζουν τα τασάκια και να αδειάζουν τα μπουκάλια. Με τέτοια εξέλιξη αγώνων, αποδεικνύεται εξαιρετική η επένδυση του Ιβάν στη ΣΕΚΑΠ. Το μόνο που μένει είναι να αγοράσει και εταιρία εμφιάλωσης αλκοολούχων ποτών και θα βγαίνει κερδισμένος ό,τι κι αν γίνει. Εξάλλου έναν εθισμό στις ουσίες αυτές τον έχουμε από πέρυσι.

Πριν το παιχνίδι της Βέροιας, ο προπονητής των γηπεδούχων δήλωσε ότι πρόκειται για ένα ντέρμπυ που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Νέος στον πάγκο της Βέροιας είναι, λίγο το sold out, λίγο η φανέλα της ομάδας του που παραπέμπει σε Μπαρτσελόνα, δε θέλει πολύ να μπερδευτεί ο άνθρωπος.

Όψιμο ενδιαφέρον βολευτάδων της Β. Ελλάδας για τα χρέη του ΠΑΟΚ. Έθεσαν το θέμα στη Βουλή και απαιτούν λύση για το συμφέρον της ομάδας. Αν οι εκλογές ήταν σε κανένα μήνα, θα έσκαγαν μύτη στο Κοινοβούλιο με ασπρόμαυρη μπογιά στο πρόσωπο, θα άρπαζαν το Σαμαρά από το γιακά και θα του φώναζαν :"Μην παίζεις με το λαό του ΠΑΟΚ ρε!!!".

Τελικά είχαν δίκιο οι άνθρωποι της Σαχτέρ όταν έλεγαν ότι θα εκπλήξουν τον ΠΑΟΚ. Κατέβασαν την ομάδα μπάσκετ να παίξει. Ο Βίτορ με το ζόρι τους κόντραρε στον αέρα, ενώ ο Στοχ ούτε καν πηδούσε. Ο επαναληπτικός θα είναι ακόμη πιο ιδιαίτερος, αφού το Δεκέμβρη η θερμοκρασία στην Αστάνα φτάνει στους -30. Ξέρει ο Χούμπ όμως...θα πετάξει στο παγωμένο τερέν τον Σεκού με ένα ζευγάρι παγοπέδιλα και θα το καθαρίσει το ματσάκι μόνος του με χορευτικές φιγούρες. Σε περιγραφή Αλέξη Κωστάλα.

Εμφανώς κουρασμένος δείχνει ο Τζιόλης τελευταία και είναι λογικό αφού τα λεπτά συμμετοχής του παραπέμπουν σε τερματοφύλακα. Χρειάζεται ανάσες και ξεκούραση. Αλέξανδρε, πάρε τηλ. τον Κάτσε, ζήτα το μπλουζάκι του και βγες μια φωτογραφία. Του π#@στη, δε θα τσιμπήσεις μια 15άρα "τιμητική"; Κι επιστρέφεις δριμύτερος.

Πολλά και μεγάλα τα σχέδια του Ιβάν για την αναγέννηση της ομάδας και της Μακεδονίας. Ιβάν, υπάρχει ένας σύλλογος της Μακεδονίας που επί Σάντος υπήρξε η καλύτερη ακαδημία μας. Από του χρόνου θα οργώνει τις κακοτράχαλες πλαγιές της ελληνικής επικράτειας. Μπροστά στα τόσα εκατομμύρια για τον ΠΑΟΚ και τη Μακεδονία, τί είναι για σένα ρε Ιβάν να δώσεις τίποτα ψιλά και σε αυτούς; Ίσα ίσα να πάρουν καινούργια λάστιχα για τα τρακτέρ, να έχουν να αλλάξουν τίποτα λάδια...μιλάμε για πολλά χιλιόμετρα του χρόνου...τουλάχιστο να μην ντροπιάζουν την πόλη και τη Μακεδονία ακόμη περισσότερο.

ΥΓ: Μη χαρείτε για το ντόρτι του γαύρου στην Ευρώπη, γιατί δεν αποκλείεται να δούμε την 11η αγωνιστική στο Καραϊσκάκη τα σημαιάκια του κόρνερ στη σέντρα.

ΥΓ2: Τρίτη Ευρώπη, Σάββατο Πρωτάθλημα ο γαύρος. 3,5 μέρες είναι λίγες για ανάρρωση. Η επιστήμη λέει ότι το συγκεκριμένο σημείο του σώματος θέλει κατά μέσο όρο 9 ημέρες για να επανέλθει στην προτέρα κατάσταση.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...