Τραγική ενέργεια ...

Απλά και τηλεγραφικά, γιατί έχουμε κουραστεί από τις περιρρέουσες "μαλθακότητες" ΟΛΟΙ μας.
Αναγνώστες
Τραγική ενέργεια ...

- ΤΡΑΓΙΚΗ ενέργεια η ανάρτηση συγκεκριμένης φωτογραφίας στο διαδίκτυο από ποδοσφαιριστή της ΙΔΕΑΣ. Εσκεμμένη ή όχι, ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ και δυστυχώς ΔΙΧΑΣΕ. Καθώς λοιπόν στη ζωή μετράει το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ο ίδιος ο παίκτης επέλεξε το δικό του δρόμο. Εκτός ΙΔΕΑΣ.

- Ο ΠΑΟΚ θα χάσει χρήματα και ίσως αγωνιστικό βάθος. Στη φάση που βρισκόμαστε και τα δύο ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. Δε χρήζει περαιτέρω ανάλυση. Υπεύθυνοι αγωνιστικού σχεδιασμού υπάρχουν. Τελεία. Σε αντίθεση με την ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΗ αρδ νοοτροπία (εντελώς προσωπική μου άποψη), το πρόσημο είναι θετικό στη μέχρι τώρα μεταγραφική ενίσχυση. Τα υπόλοιπα στο "χορτάρι".

- Η ΘΥΡΑ 4 εξέδωσε ανακοίνωση. Εκφράζει ΑΠΟΨΗ. Ελπίζω να θυμόμαστε όλοι την ερμηνεία της λέξης. ΑΤΟΠΗΜΑ η παράλειψη της λέξης "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ", για οποιοδήποτε λόγο πραγματοποιήθηκε. Ναι, και ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ οι πρώτοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ. ΜΑΓΚΕΣ, όπως και να έχει.

- Πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη του ΠΑΟΚ από ΚΑΝΕΝΑΝ. Κάποιοι ψηφοθηρούν όπως και γενικότερα όλοι ψηφοθηρούν με στόχο τον μεγαλύτερο ΛΑΟ. Δεν με ενδιαφέρει αν ασχολείται μαζί μας η "ακροδεξιά", η "ακροαριστερά" ,το " κέντρο", οι "φασίστες", τα "κομμούνια" ή η γιαγιά μου η Χαρίκλεια. Όταν το κάνουν αποσκοπώντας σε πολιτικό (ή "πολιτικό") όφελος και μάλιστα προσπαθώντας να ΔΙΧΑΣΟΥΝ παράλληλα, το μόνο που τους αναλογεί έιναι η απόλυτη αδιαφορία και ΑΠΑΞΙΩΣΗ μας.

- ΟΛΟΙ μας ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ. Όχι δεν "εκφράζουμε καλοπροαίρετη κριτική". Γκρινιάζουμε. Δεν έχουμε μάθει ακόμη να διαχειριζόμαστε τα νέα -όχι μόνο οικονομικά- δεδομένα στην ΠΑΟΚΑΡΑ. Επιπρόσθετα, καθότι είμαστε "άμαθοι" στο να πηγαίνουν τα περισσότερα πράγματα καλά και τα λιγότερα άσχημα, αλλά εχουμε συνηθίσει το αντίθετο, μας έχει καθίσει "βαρύ¨. Ας δοκιμάσουμε ότι κάναμε όλα τα προηγούμενα χρόνια. ΚΑΖΑΝΙ την ΤΟΥΜΠΑ, κάθε παιχνίδι, και "ταμείο" στο τέλος. Κάτι μου λέει πως το "ταμείο" αυτή τη φορά θα είναι "γεμάτο".

- Ο ΠΑΟΚ έχασε μία μάχη να αλλάξει ΓΡΗΓΟΡΑ επίπεδο. Όχι τον πόλεμο. Αυτόν θα τον κερδίσει. Πάνω από πολιτικά παιχνίδια, προσωπικές "κοντρες", ίντριγκες, οπαδικες αντιπαλότητες, οικονομικά συμφέροντα, η ΠΑΟΚΑΡΑ είναι εδώ. Είμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ, ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ , ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΜΕ και τώρα ήρθε η ώρα να ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ. Ας είμαστε όλοι ΕΝΑ και ας ισχύσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το ο ΠΑΟΚ πάνω από ΟΛΑ και ΟΛΟΥΣ.

ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Macho,

paokmania member

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...