Μεταγραφικά, Ευρωπαϊκά και ΠΑΟΚτσήδικα...

Τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου, και το paokmania φέρνει "δανεικό" έναν εκτελεστή... Με οψιόν αγοράς όμως! Ο Hitman επιτίθεται κατά πάντων στο κείμενο που ακολουθεί...
Αναγνώστες
Μεταγραφικά, Ευρωπαϊκά και ΠΑΟΚτσήδικα...

"Πέσε για να πέσω" λέει ο ΠΑΟΚ στο Γιώργο Τζαβέλλα. Γιώργο ξέρεις υπάρχουν και Ρώσσοι ιδιοκτήτες ομάδων που δε σκορπάν λεφτά..."πέσε για να πέσω" λοιπόν, γιατί αλλιώς σε σε βλέπω σε κανένα βάζελο και τότε θα πέσετε παρέα.

Βέβαια και ο Ιβάν εκτίθεται με την περίπτωση Τζαβέλλα... πάει να στερήσει το ψωμάκι από μια ελληνική οικογένεια...και τι οικογένεια...γνήσιος απόγονος του Κίτσου Τζαβέλλα ο Γιώργος... Αρε Ιβάν... πως θα απολογηθείς στο Λιακόπουλο;;;

Τρέλα Λούκοβιτς για ΠΑΟΚ. Έφυγε από Ρωσσία με τις φόρμες της Ζενίτ, για να προλάβει την πτήση για Θεσσαλονίκη. Έξω από την Τούμπα τον πέτυχαν τα αρρωστάκια, τον έντυσαν στα ασπρόμαυρα και τον έμπασαν στην 4. Γι' αυτό δεν τον πήρε κανείς χαμπάρι.

Χωρίς ρήτρα αγοράς η συμφωνία δανεισμού του Νίνη στον ΠΑΟΚ. Περίπτωση παρόμοια με αυτή του Νέσιντ και του Ολίσε.
Σωτήρη είναι στο χέρι σου να δείξεις ότι θέλεις να μείνεις. Δες 2-3 ματσάκια των Νέσιντ - Ολίσε και θα καταλάβεις. Γουστάρουν τόσο πολύ ΠΑΟΚ, που κάνουν τα πάντα ώστε να μπορέσει ο Ιβάν να τους πάρει όχι απλώς σε καλή τιμή, αλλά ακόμη και ελεύθερους!!!

Ο Στόχ από την άλλη, ή δε θέλει να μείνει ή δεν κατάλαβε ακόμη τι πρέπει να κάνει για να μείνει...ή είναι τόσο τεράστιος παίκτης, που η μέχρι τώρα απόδοσή του είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να δείξει...πολύ πιθανό.

Για σέντερ μπακ πάει ο ΠΑΟΚ την ύστατη ώρα. Αν δε βρεθεί ομάδα για το Λόπεθ, ας τον δώσουμε δανεικό στο ρούλη. Όχι πως θα γλιτώσουμε το συμβόλαιό του, απλά θα σφραγίσουμε τον υποβιβασμό τους από τον Οκτώβρη. Τόση είναι η απόγνωση των (με το καλημέρα) ουραγών που όχι μόνο θα τον πάρουν, αλλά θα διαλαλούν ότι κλέψανε παίκτη από τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη.

Ισχίο και προσωπικά προβλήματα μας στερούν για την ώρα την απόλαυση μιας βαρβάτης αριστερής πτέρυγας με Στοχ - Σπυρόπουλο. Άτυχο παιδί ο Νίκος. Ισχύει ότι ο Σάντος είπε "πάρτε Σπυρόπουλο!";;; Αν ισχύει μιλάμε για το τρολλάρισμα της δεκαετίας.

Τον προτιμά ωστόσο το Σπυρόπουλο ο Σάντος...ή μάλλον τον προτιμούσε, γιατί μόλις ακούστηκε ότι ο ΠΑΟΚ πλησιάζει ξανά το Τζαβέλλα, απέκλεισε το Σπυρόπουλο και κάλεσε Τζαβέλλα στην Εθνική!! Τον έχουν μπερδέψει τον καρπουζά ο Ζήσης και ο Γερμάν! Πάρ' τα Σάντος!!! Τί νόμιζες;;; Μόνο εσύ θα τρολλάρεις;;;

Ταξίδι - Survivor για τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη...Από τα βάθη της αφιλόξενης Ασίας στο Ισραήλ, ενώ στη γείτονα Συρία πιθανό να βρέχει βόμβες. Αλλά και εντός Ευρώπης, στην καυτή έδρα της Άλκμααρ...τόσο καυτή, που στο τελευταίο παιχνίδι κόντεψαν όλοι να γίνουν στάχτη κυριολεκτικά και το γήπεδο εκκενώθηκε.

Πάντως με αυτή τη Shakhter Karagandy έπρεπε να παίξουμε πέρυσι. Θα είχαμε και εμείς ένα γίδι να θυσιάσουμε βρε αδερφέ...για το θέαμα αυτό μπορεί και 50.000 ΠΑΟΚτσάκια να κάνανε χιλιόμετρα...η μεγαλύτερη οπαδική μετακίνηση εκτός Ευρώπης ρε, κι αφήστε τους ρούληδες να παινεύονται για τη διαδρομή Θεσσαλονίκη - Λιανοκλάδι!!!

Στη Γερμανία το έχουν κάνει επιστήμη το ποδόσφαιρο, ωστόσο αντιγράφουν Ιβάν. Με τα φράγκα της πρόκρισης η Σάλκε προσέγγισε Ροναλντίνιο... έφαγε άκυρο όμως και απογοητεύτηκε τόσο, που δεν προσπάθησε καν για Μπερμπάτοφ.

ΥΓ: Άλλοι θα παίζουν με Shakhter κι άλλοι ζεσταίνουν τα τρακτέρ...
ΥΓ2: O Δελφάκης έβαλε υποψηφιότητα για να σφυρίξει και τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με γαύρο. Έχει άστρο το παιδί... φαίνεται. Μέχρι και 4 φορές το τζόκερ μπορεί να πιάσει.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...