Για μας ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο μπάλα ...

... αναγράφεται σε ένα πανό και ΟΛΟΙ νομίζω να συμφωνούμε.
Αναγνώστες
Για μας ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο μπάλα ...

Ζούμε μια περίοδο όπου η ομάδα μας κάνει μια νέα αρχή σε Ελλάδα και Ευρώπη. Νέα πρόσωπα, νέες συνθήκες, νέοι στόχοι, με πολλούς από μας να συμφωνούμε ή και να διαφωνούμε και όλοι μαζί να περιμένουμε τον Μάιο για να κάνουμε ταμείο.Θα αναλωθούμε σε αναλύσεις τακτικής, σε κριτικές στις επιδόσεις των παικτών, των προπονητών, των διαιτητών, των οπαδών κ.τ.λ. και στο τέλος θα περάσει άλλη μια αγωνιστική χρονιά για να ακολουθήσει η επόμενη και η επόμενη και ούτω καθεξής.

Αυτό όμως που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη στις 16/8/2013 δεν έχει προηγούμενο και δεν είναι απ'αυτά που πρέπει να περνάνε στο ντούκου: τα εγκαίνια του μουσείου στο σπίτι του σφαγέα μουσταφα κεμάλ. ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ!

Ο πιο αμφιλεγόμενος δήμαρχος που πέρασε απο την συμπρωτεύουσσα, ο αλκοολικός μετ' αποδείξεων και αποδοχής, τόλμησε να προσβάλει την μνήμη εκατοντάδων χιλιάδων φονευθέντων συμπατριωτών μας από τις συντονισμένες ορδές απολίτιστων κεμαλιστών και να αδιαφορεί για το μένος των εν ζωή προσφύγων.

Στο όνομα της ''τουριστικής ανάπτυξης'', μεταμορφώνει-παραμορφώνει την Θεσσαλονίκη σε ''πολυ-πολιτισμικό κέντρο''των Βαλκανίων, αρχικά με το άνοιγμα στους εβραίους και τώρα με τους τούρκους, ενώ πέρυσι ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ την εκδήλωση των Ποντίων για την μνήμη της Γενοκτονίας.

Αγαπητοί συνοπαδοί, αυτό το κείμενο δεν έχει να κάνει με κομματικές θέσεις ούτε καν με πολιτικές. Είναι καθαρά θέμα συνείδησης, ανθρώπινης αρχικά και εθνικής δευτερευόντως. Κανείς δεν θα τιμούσε τους δολοφόνους των γονιών του για μερικά εκατομμύρια ευρώ. Έπειτα, αν σκεφτεί κανείς πως την πρωτοβουλία του δημάρχου την επικρότησε όλο το σύστημα, δηλαδή αυτοί που μας έχουν εξαθλιώσει, τότε κάποιο λάκκο έχει η φάβα!

Τέλος και πιο σημαντικό: η ομάδα μας συγκροτήθηκε από αυτούς που εξεδίωξε η πολιτική αυτού του μισέλληνα και πολλοί είμαστε καρποί αυτών των κατατρεγμένων. Πρέπει η ΠΑΕ και ο ερασιτέχνης να καταδικάσει αυτή την πρόκληση, αν θέλουμε να αποκαλούμαστε ''πρόσφυγες'' και ομάδα μας ''προσφυγική''. Άμεσα να κινητοποιηθούμε και να διαμαρτυρηθούμε έντονα όπως κάναμε σε άλλες περιπτώσεις π.χ.φυλακισμένους συνοπαδούς, μεταγραφές παικτών, υποδοχή παικτών κ.τ.λ..

ΓΙΑΤΙ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΑΛΑ,

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑ!

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ!ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ.

ach4, paokmania member

Διαβάστε ακόμη...