Απογοήτευση ...

Με αφορμή την κυραιακάτικη εικόνα της Τούμπας, το μέλος της σελίδας με το nick name "elpaoki" μάς έστειλε το κείμενο που ακολουθεί και το δημοσιεύουμε ...
Αναγνώστες
Απογοήτευση ...

"Πριν αρχίσω να πω για τους κακοπροαίρετους ότι γήπεδο έχω πάει φέτος πολλές φορές παρά την απόσταση και όχι σε ματς με σκουλήκι-γαύρο. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα για την εικόνα το απόγευμα της Κυριακής και όχι του ματς, γιατί το κείμενο γράφεται πριν τον αγώνα οπότε δεν ξέρω τι θα κάνουμε, αλλά για την εικόνα της ΤΟΥΜΠΑΣ. Και δεν είναι μόνο το σήμερα αλλά όλη την χρονιά. Σίγουρα όλοι μας έχουμε προβλήματα αλλά γιατί φέτος έχουμε παρατήσει τόσο την ομάδα μας; Δεν μας γεμίζει πλέον ο Π.Α.Ο.Κ.; Μήπως πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική ο καθένας μας; Για εμάς ο Π.Α.Ο.Κ. τι είναι; 2 ώρες ποδόσφαιρο;2 ώρες με την παρέα μας για χαβαλέ ή είναι παραπάνω από έναν αγώνα και περιμένουμε πως και πως να έρθει η Κυριακή να πάμε γήπεδο;

Για μένα πάντως που δυστυχώς δεν έχω την τύχη να μένω δίπλα στο γήπεδο (όπως και πάρα πολλά αδέρφια) και δεν έχω την ευκαιρία να είμαι κάθε Κυριακή εκεί αλλά 500 χιλιόμετρα μακριά σημαίνει πολλά και όταν είναι να ανέβω ΤΟΥΜΠΑ περιμένω πώς και πώς αυτήν την μέρα, μετράω αντίστροφα και η ομάδα ας σέρνεται. Περιμένω πώς και πώς να μπω στο γήπεδο και να φωνάζω 90'. Να φωνάζω τα συνθήματα... Να χαζεύω τον ΛΑΟ (ακόμα και έτσι όπως είμαστε)...

Σίγουρα το θέαμα που βλέπουμε δεν είναι συναρπαστικό αλλά υποτίθεται γήπεδο δεν πάμε για την μπάλα, για τους παίκτες γιατί αν πηγαίναμε για αυτό ούτε ένα εισιτήριο δεν θα κοβόταν αλλά για τον Π.Α.Ο.Κ.,για τα 4 γράμματα,για τον ΛΑΟ, για την τρέλα μας που δυστυχώς έχει αρχίσει και χάνεται. Σίγουρα μπορεί να βρει κάποιος άπειρους λόγους για να μην πάει γήπεδο, όμως υπάρχει ένας που όλα αυτά τα καλύπτει και είναι ο Π.Α.Ο.Κ.

Πραγματικά δεν μπορώ να μας καταλάβω.Τι θέλουμε για να πάμε στο γήπεδο; Αν θέλουμε τίτλους, διακρίσεις γιατί δεν στηρίζουμε τουλάχιστον τα τμήματα που μας τους φέρνουν συνέχεια όπως το γυναικείο ποδόσφαιρο, το χαντμπολ; Αν θέλουμε υγεία και ρομαντισμό γιατί πάλι δεν στηρίζουμε όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη που νιώθουν από Π.Α.Ο.Κ. και το μπάσκετ; Αν μας αρέσει το ποδόσφαιρο γιατί είναι το πιο λαοφιλές άθλημα γιατί εμφανίζουμε αυτήν την εικόνα; Τόσα χρόνια φωνάζαμε για επενδυτή, ήρθε έδωσε όραμα ο κόσμος απών.

Λέμε για καινούριο γήπεδο για ποιο λόγο; Για να είμαστε όπως ο βάζελος στο ΟΑΚΑ και να μην το γεμίζουμε ποτέ; Βέβαια στα φόρουμ, στα ραδιόφωνα ξέρουμε να κράζουμε για την ομάδα και έχουμε απαιτήσεις από αυτήν όπως και θα κάνουμε όταν τελειώσει το σημερινό ματς όπως και ξέρουμε πολύ καλά ότι όταν παίξουμε με γαύρο-σκουλήκι και Ευρώπη ξαφνικά θα θυμηθούμε όλοι πόσο Π.Α.Ο.Κ. είμαστε και θα γίνετε χαμός για ένα εισιτήριο. Ο λαός μιας ομάδας δεν φαίνεται όμως σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά στα μικρά και αδιάφορα παιχνίδια και στα δύσκολα.Ας φροντίσουμε όλοι μας τα βιντεάκια που υπάρχουν στο youtube και ανατριχιάζουμε όλοι μας όταν τα βλέπουμε να μην τα βλέπουμε σε λίγα χρόνια και νοσταλγούμε τον τεράστιο ΛΑΟ και την καυτή έδρα.

Μην θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Ας διώξουμε πια αυτήν την νοοτροπία που έχουμε και ως Έλληνες ότι "εντάξει οι άλλοι θα μας ξελασπώσουν". "Ότι εντάξει οι άλλοι θα φωνάξουν το σύνθημα για εμάς" με αποτέλεσμα να φωνάζουν 500 άτομα. "Ότι εντάξει οι άλλοι θα πάνε γήπεδο". Επειδή ήρθε επενδυτής και βάζει λεφτά και η επιβίωση της ομάδας δεν εξαρτάται από τα δικά μας λεφτά δεν σημαίνει ότι θα την παρατήσουμε.

Μακάρι η πορεία της Ευρώπης τους επόμενους μήνες να είναι και το έναυσμα για να ξαναβρούμε την τρέλα μας,την δίψα μας και να αφήσουμε και τις μεταξύ μας κόντρες και διαφωνίες."

Elpaoki, paokmania member

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...