"Όχι άλλες ανακοινώσεις αποχής"

To μέλος της σελίδας. PAOK_VEROIA, με αφορμή τις ανακοινώσεις Συνδέσμων μέσα από τις οποίες κάνουν γνωστό ότι θα απέχουν από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, μάς έστειλε το παρακάτω κείμενο στο οποίο εκφράζει την δική του, προσωπική άποψη για το θέμα.
Αναγνώστες
"Όχι άλλες ανακοινώσεις αποχής"

Για άλλη μια φορά θα ξεκινήσω παραθέτοντάς σας ένα σχόλιο ενός συνοπαδού μας σε άρθρο ενός συνδέσμου , δημοσιευμένο στο paokmania!

"Όσοι αγαπούν την ομάδα τη στηρίζουν στα δύσκολα και δεν εκβιάζουν ότι θα απέχουν απ' το γήπεδο γιατί διαφωνούν με τις επιλογές της διοίκησης. Μας αρέσει ή όχι ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλομέτοχο ο οποίος αποφασίζει, πληρώνει και φυσικά θα κριθεί για όλα στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ας σταματήσουμε επιτέλους να δημιουργούμε αντιπαλότητες μεταξύ μας, τη στιγμή που η ομάδα μας διεκδικεί το κύπελλο και την πρωτιά στα playoffs"

Βλέπω τις ανακοινώσεις διαφόρων συνδέσμων περί αποχής απο την Τούμπα, να ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια, και όλες ξεκινούν λέγοντας ότι: "Στηρίζοντας τον σύνδεσμο τάδε, συμμετέχουμε και εμείς στην αποχή!"

Ειδικά ένας συγκεκριμένος σύνδεσμος ανέφερε ως πρώτη αιτία αποχής την φυγή του Πάμπλο !

Λοιπόν αδέρφια για να καταλάβω, η αποχή απο το γήπεδο θα τρομάξει κανέναν, βλέπε Ιβαν και θα ικανοποιήσει κάποια απο τα αιτήματά σας; Η αποχή απο το γήπεδο θα επιφέρει αποτελέσματα; Και αν ναι πείτε μου ποια θα είναι αυτά! Να κόψω το γήπεδο γιατί δεν έχω λεφτά να πάρω τσιγάρα να το δεχτώ, να κόψω το γήπεδο γιατί είμαι μακριά και πραγματικά δεν μπορώ να ρίχνω συνέχεια φράγκα σε βενζίνες και πετρέλαια; Λογικό! Να κάνω αποχή τώρα που έχουμε έναν άνθρωπο στο τιμόνι ο οποίος είχε πάρει τον ΠΑΟΚ σμπαράλια και του έδωσε όραμα την ώρα που οι βιντιάδηδες και οι άραβες πουλούσαν παπά σε κούλα και βάζελο αντίστοιχα; Να κάνω αποχή τώρα που η ομάδα μου με χρειάζεται πιο πολύ απο ποτέ ; Που σε λιγότερο απο 2 μήνες θα έχουμε play offs και κύπελλο; Να κάνω αποχή τώρα που βλέπω τα χρέη της ομάδας μου να μειώνονται; Να κάνω αποχή τώρα που η ομάδα έστω και καθυστερημένα (αναλογιζόμενος τον μαύρο Γενάρη) έχει πάρει τα πάνω της αγωνιστικά και αρχίζει και πείθει και τον πιο δύσπιστο; Να κάνω αποχή τώρα που επιτέλους μετά απο 6 χρόνια θα ξαναέχω αιρετή διοίκηση;

Το ότι πολλά αδέρφια μας είναι στην φυλακή Α-ΔΙ-ΚΑ το γνωρίζουμε, το ότι πας σε εκτός έδρας ματς και μόνο που φοράς μπλούζα συνδέσμου θεωρείσαι σεσημασμένος το γνωρίζουμε! Το ότι ο Πάμπλο έφυγε με τον χειρότερο τρόπο και χωρίς τις τιμές που αναλογούσαν σε έναν παίκτη της κλάσης του το γνωρίζουμε! Το ότι έκανε λάθη η διοίκηση στο θέμα του Πάμπλο το γνωρίζουμε και αυτό, το λέω γιατί πολλοί έσπευσαν να βρίσουν τον Δώνη πιστεύοντας οτι αυτός τον έδιωξε (γελάει ο κόσμος) ! Όλοι μας ξέρουμε πως ο Δώνης από μόνος του ΔΕΝ ήταν αρκετός για να διώξει μόνος του τον Πάμπλο! Μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας! Βέβαια λάθη έγιναν και απο την μεριά του Γκαρσία, ούτε εδώ μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας , συμβόλαιο με την 11αδα δεν κάνει κανείς! Τέλος πάντων το θέμα μας δεν είναι ο Πάμπλο την δεδομένη στιγμή...

Όλα αυτά που προανέφερα όμως δεν είναι λόγοι για να μην πατάμε γήπεδο! Γιατί πολύ απλά και εσείς που δεν θα πάτε θα ξενερώσετε γιατι δεν θα βλέπετε την ομάδα, και στην ομάδα κάνει κακό διότι μια άδεια Τούμπα είναι πραγματικά λυπητερή εικόνα , αλλά κυρίως με το να εκβιάζετε λέγοντας η ικανοποιείτε τα αιτήματά μας ή αποχή το ξέρετε εξ αρχής ότι σοβαρή κουβέντα και απειλές είναι 2 πράγματα οξύμωρα! Αν σου ζητήσει κάτι ένας φίλος σου απειλώντας σε πως αν δεν το κάνεις κόβει παρτίδες μαζί σου πως θα το πάρεις; Καταρχήν ούτε το αίτημά του θα ικανοποιήσεις και θα σε απογοητεύσει η συμπεριφορά του ! Ένα απλό παράδειγμα για να καταλάβετε πως δεν θα βρει ανταπόκριση κανέναν αίτημα όταν απειλείς κάποιον να στο κάνει με το στανιό !

Έρχονται play offs!! Αν εσάς σάς πάει η καρδιά να μην βγάλετε τα λαρύγγια σας στα τιμημένα μας τσιμέντα, εμένα και χιλίαδες άλλους δεν μας πάει καρντάσια!

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΒΑΝ! ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!

Διαβάστε ακόμη...