Στήριξη στον Ιβάν ...

Το μέλος του paokmania με το nick name, ΒΑΣΙΛΗΣ04, μάς έστειλε το κείμενο που ακολουθεί...
Αναγνώστες
Στήριξη στον Ιβάν ...

Επειδή αυτές τις μέρες πονάω και εγώ όπως και οι περισσότεροι συνοπαδοί μου θα ήθελα να εξωτερικεύσω κάποιες σκέψεις μου. Καταρχήν δεν μπορώ να διανοηθώ πως ήρθε στην ομάδα μας ένας προπονητής με πράσινα αισθήματα με σκοπό από ότι φάνηκε και από τα like των παιδιών του σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να κατέβασει την σημαία μας , να καταπατήσει την τιμή μας, και να καταφέρει να μας κάνει να ντρεπόμαστε. Το χειρότερο όλων ειναι ότι τα ΚΑΤΑΦΕΡΕ! Θα πρέπει να ξεκαθαρίσω οτι πρέπει να ξεχωρίσουμε κάποια πράγματα. Μην πέσουμε στον λάκκο που μας σκάβουν κάποιοι και το χρεώσουμε στον Ιβαν. Αποκλειστικά υπεύθυνος για την φυγή ΓΚΑΡΣΙΑ είναι ο προπονητής και μόνον αυτός.

Ο Ιβαν στην παρούσα φάση δεν μπορούσε να αντιδράσει διαφορετικά. 4 αγωνιστικές πριν το τέλος, με τελικό κυπέλλου μπροστά και με την δεύτερη θέση για το C.L. να "παίζεται" θα ήταν εγκληματικό να άλλαζε προπονητή. Επομένως δεν πρέπει να χρεώσουμε στον Ιβαν τον πονηρό και ύπουλο τρόπο με τον οποίο έστησε όλο αυτό το σκηνικό ο προπονητής. Πιστεύω ότι έρχεται η σειρά του σύντομα. Μετά από πολλά χρόνια έχουμε την τύχη να έχουμε έναν μεγαλομέτοχο και να είμαστε ανεξάρτητοι οικονομικά και θα δούμε πολλά ωραία πράγματα στην ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ.

Μην αφήσουμε αυτόν που κατάφερε να μας πληγώσει τόσο πολύ με αυτό που έκανε να μας καταστρέψει και σαν ομάδα. Μην κάνουμε το λάθος και κατηγορούμε τον Ιβάν και δώσουμε και άλλη χαρά στον προπονητή. ΟΛΟΙ κοντά στον μεγαλομέτοχο και απέναντι από τον προπονητή. Ξεκάθαρος διαχωρισμός. Για να μην μας διχάσουν και μας διαλύσουν ...

ΠΑΜΠΛΟ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ!

Διαβάστε ακόμη...