ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, και την ψυχή μου πάρε μου

Δεν μπορεί, κάποιος μας κάνει πλάκα, σκεφτήκαμε όλοι στο άκουσμα της θλιβερής είδησης. Και όμως ένα από τα πιο αξιόλογα μέλη του Paokmania, δεν είναι πια κοντά μας.
Αναγνώστες
ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, και την ψυχή μου πάρε μου

Ο Stepas, υπήρξε ένα μέλος που το ήθος του και η μόρφωσή του αποτυπωνόταν σε όλα του τα ποστ στην κεντρική και στο φόρουμ. Όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίζουν προσωπικά μιλούν για ένα άνθρωπο με πολύ ισχυρή προσωπικότητα και χιούμορ. Ήταν ένας νέος συνάνθρωπός μας που έδειξε από την αρχή σεβασμό στο site και στην Ιδέα του ΠΑΟΚ.

Δυστυχώς η «οικογένεια» του Paokmania, έμεινε φτωχότερη. Μετά τον αναπάντεχο χαμό του Σ. Αρβανιτόπουλου (Star4), έρχεται μία ακόμη δυσάρεστη είδηση να μας συγκλονίσει και τα «γιατί» να πληθαίνουν ακόμα πιο πολύ, γιατί η ζωή φέρθηκε τόσο άδικα σε ένα ακόμα νέο παλικάρι (27).

Είμαστε σίγουροι πως μπορεί να μην μοιράζεται πλέον τις σκέψεις του μέσα από το Paokmania, με όλα τα αδέρφια μας όμως θα μοιράζεται εκεί ψηλά την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ.

Οι Admin και οι συντονιστές του Paokmania δηλώνουν την βαθιά τους θλίψη και οδύνη και συλλυπούνται την οικογένεια του.

Κάποιοι από εμάς που είχαμε την ευκαιρία έστω να συνομιλήσουμε μαζί του, θα τον θυμόμαστε για το χαρακτηριστικό του avatar, την αγάπη του για τον Σωκράτη Μάλαμα και κάποια του σχόλια όπως αυτά:

 "Re: Freitas Adelino André Vieirinha

από Stepas » Δευτ Οκτ 26, 2009 7:10 pm

ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ.-

Λίγη ακόμα βελτίωση στο σουτ από μακρινή απόσταση και θα είναι το τέλειο εξτρεμάκι!"

"Re: Στέφανος Αθανασιάδης

από Stepas » Πέμ Οκτ 29, 2009 12:39 am

Έχει το ένστικτο του σκόρερ κάτι που δεν έχει κανένα από τα 3 σεντερ φορ μας... Ακόμα και για επιστροφή του τον Γενάρη θα ψηνόμουν, αν και θεωρώ ότι μια γεμάτη χρονιά στον Πανσερραϊκό θα τον βοηθήσει πάρα πολύ. Αλλά βλέπω την ΠΑΟΚάρα να μην έχει επιθετικό να βάλει την ίδια ώρα που το δικό μας το παιδί παίζει αλλού και τρελαίνομαι..."

.....

Καλό ταξίδι, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...