Ως πού θα φτάσει η ασυδοσία;

Mέλος της ιστοσελίδας, με το nickname deadmoon, μας έστειλε το κείμενο που ακολουθεί και διατυπώνει την άποψή του για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο γήπεδο...
Αναγνώστες
Ως πού θα φτάσει η ασυδοσία;

"Πριν κάποια χρόνια , ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θόδωρος Ζαγοράκης , είχε μια ρηξικέλευθη ιδέα: Να ρίξει τα κάγκελα και να διώξει την αστυνομία από το γήπεδο. Τους καρπούς αυτής της ιδέας τους "απολαμβάνουμε" πλέον...

- Στο παιχνίδι με τον θρυλέων σπάσαμε το ρεκόρ πετάγματος μπουκαλιών εντός του αγωνιστικού χώρου. Mπουκάλια που έφευγαν από διάφορες θύρες του γηπέδου και όχι μόνο από τα πέταλα.

- Στο ίδιο παιχνίδι, οι σαλταδόροι περιμένανε στην ουρά για να σκαρφαλώσουν. Βλέπετε, ήταν τόσοι πολλοί στο επάνω μέρος της περίφραξης που δεν χωρούσαν....

Αυτό είναι το ευχαριστώ και η εκτίμηση για την ελευθερία που δόθηκε. Θα μου επιτρέψετε να μην χρησιμοποιώ πρώτο πρόσωπο γιατί δεν κατατάσσω τον εαυτό μου σε αυτήν την κατηγορία οπαδών. Στο όνομα του ΠΑΟΚ (ή με κάλυψη τον ΠΑΟΚ) , με την ρετσίνα -και την βλακεία- να ρέει στις φλέβες αντί του αίματος, η ασυδοσία ζει και μακροημερεύει στις τάξεις των "οπαδών".

Όταν κερδίζεις 2-0 και πετάς μπουκάλι στον τερματοφύλακά ΣΟΥ , είσαι στημένος / χαζός / (ή απλά αλλού). Σε κάθε περίπτωση, σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις δεν βοηθάς την ομάδα που εμείς αγαπάμε.

Ο θρύλος της Τούμπας δεν φτιάχτηκε με τις Μαλαματίνες (άσε που τότε πρωτοστατούσε η Κουρτάκη)...

Για να μπει ένα τέλος σε αυτό το χάος προτού κάποιος την πληρώσει ακριβά (ομάδα, συνοπαδός, παίχτης) θα πρέπει οι υπεύθυνοι να πάνε κόντρα στους υπαίτιους.

Κάποτε, κάποιος θα πρέπει να την πληρώσει. Δεν ξέρω αν θα είναι με φυλακή, αποκλεισμό εισόδου στο γήπεδο κτλ αλλά επίσης δεν με ενδιαφέρει (πλέον).

Αν έχει προβλήματα, αν θέλει να κάνει το μάγκα ας πετάει τα μπουκάλια στο σπίτι του ή ακόμα καλύτερα ας τα σπάει στο κεφάλι του – δεν θα λείψει σε κανέναν....

Δυστυχώς την δημοκρατία την εξισώσατε με την αναρχία.

Α, και δεν είσαστε αδέρφια μας, να το ξέρετε. Είσαστε ντεμέκ μάγκες που εκμεταλλεύεστε την ανωνυμία και χάνεστε μέσα στο πλήθος. Η "4" που ήξερα εγώ είχε παλικάρια που πεθαίνανε για την ομάδα.

ΥΓ : Έχουμε και μεις στην θύρα 5 μπόλικους μπούφους, ζηλέψαμε μάλλον τους από δίπλα. Δεν αναφέρομαι σε όλη την "4", ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.

Διαβάστε ακόμη...