Μεγάλη "περηφάνια" να είσαι αεκτσής σήμερα!

Η σελίδα φιλοξενεί την πολύ ενδιαφέρουσα άποψη ενός συνοπαδού, ο οποίος μάς αναλύει με εύστοχο τρόπο, τους σοβαρούς λόγους για τους οποίους θα πρέπει να είναι "περήφανοι" οι οπαδοί της αεκ ...
Αναγνώστες
Μεγάλη "περηφάνια" να είσαι αεκτσής σήμερα!

Έχουμε και λέμε:

1) Να εύχεσαι φανερά πριν λίγες μέρες νίκη του ολυμπιακού μέσα στην Τούμπα ενώ κλαιγόσουν που αυτή η ομάδα σου ''έκλεβε'' παίκτες και προπονητές στο παρελθόν (Μπάγεβιτς, Αλεξανδρής, Σαμπανάτζοβιτς) και υποτίθεται είναι αιώνιος μισητός αντίπαλος σου!!!

2) Να εύχεσαι χθες καλή επιτυχία σε ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που επίσης είναι αιώνιος αντίπαλος σου από την ίδια πόλη και να επιθυμείς να νικήσουν τον ολυμπιακό που υποστήριζες πριν μία βδομάδα και ήθελες να νικήσει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη!!!

3) Να ελπίζεις και να εύχεσαι σήμερα την τιμωρία του ΠΑΟΚ και το μηδενισμό του για ένα ρολό χαρτί υποστηρίζοντας πάλι τον ολυμπιακό και τις θέσεις του!!! Τον ολυμπιακό που τόσα χρόνια μας έχεις πρήξει τα καρύδια λέγοντας ότι σου στέρησε ένα πρωτάθλημα που το έχασες στα χαρτιά για αντικανονική συμμετοχή του Βάλνερ του Απόλλωνα Καλαμαριάς!!! Ναι, εσύ αεκτσή που έλεγες ότι τα πρωταθλήματα κερδίζονται στο γήπεδο, τώρα είσαι έτοιμος να πανηγυρίσεις μια ενδεχόμενη τιμωρία του ΠΑΟΚ για ένα πρωτάθλημα που θες να πάρεις όπως σου το πήρε ο ''γαύρος''!!!

4) Να μιλάς για χαλίφηδες για 2-3 σφυρίγματα που πήρε ο αντίπαλος σου ΠΑΟΚ, αλλά να μιλάς για οριακές φάσεις και ανθρώπινα λάθη όταν η διαιτησία σφυρίζει υπέρ σου!!!

*Εύχομαι ολόψυχα να αποκλείσεις αεκτσή τη Λάρισα και να παίξουμε ξανά μαζί τελικό κυπέλλου ... και μέσα στο ΟΑΚΑ, γιατί ματς σαν το χθεσινό της Τρίπολης ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ξαναπαίξω!!!

Διαβάστε ακόμη...