Και τώρα τι; Χαλίφης ε;

Ένας αγώνας τελείωσε και άρχισε να ξεθωριάζει για κάποιους από εμάς και το όνειρο...
Αναγνώστες
Και τώρα τι; Χαλίφης ε;

Λοιπόν τώρα μπορώ και να μιλήσω και να στολίσω, έχουμε και λέμε από την αρχή της χρονιάς όλοι μα όλοι δημοσιογράφοι, οπαδοί, φίλαθλοι όλων των άλλων ομάδων θεωρούσαν τον ΠΑΟΚ χαλίφη διότι έτσι ταίριαζε στο αφεντικό τους τον γαύρο και το υπόλοιπο Π.Ο.Κ του ποδοσφαίρου, ξέχασαν όλοι τους βιασμούς που υπέστησαν όλες οι ομάδες ανεξαρτήτως από τον γαύρο, τον βάζελο, και το χανούμι ...Τα ξέχασαν τα πρωταθλήματα που έκλεβαν χρόνια τώρα αυτοί και έβγαιναν στην Ευρώπη με σημαδεμένη τράπουλα και έπαιρναν τα ζεστά εκατομμύρια που έδινε η θέση του πρωταθλητή και έτσι έκαναν και τον καμπόσο.

Ο ΠΑΟΚ σαν ένας αγνός επαναστάτης δεν φοβήθηκε αυτό το κατεστημένο άσχετα αν κάποιες φορές μπορεί και να τον πρόδωσαν οι ίδιοι οι άνθρωποί του, δεν το έβαλε κάτω, προσπάθησε και σηκώθηκε σαν τον γίγαντα που τον είχαν δεμένο.

Ναι εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης και του έδωσε μια ανάσα πνοής μόλις πλήρωσε τα χρέη που τον κρατούσαν αιχμάλωτο και που κανένας δεν έκανε κάτι για να τον σώσει.

Ουδείς δεν είπε κουβέντα όταν ο Μελισσανίδης για να πάρει την κούλα τους είπε να ρίξουν την κούλα κατηγορίες γιατί δεν ήθελε να την αναλάβει με χρέη και η κούλα έπεσε και τις χαρίστηκαν πάνω από 250.000.000 ευρώ αλλά ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.
Πάμε στα παιδιά του σωλήνα που τόσα χρόνια πίνουν το αίμα των παικτών ολόκληρου του Πρωταθλήματος διότι όλοι οι διαιτητές έπαιζαν για αυτούς, να μην χάσουν βαθμό και την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά μάλλον όλες οι ομάδες του Πρωταθλήματος έχουν πάθει αυτό το Σύνδρομο της Στοκχόλμης και στους Γαύρους χαρίστηκαν δίς αν θυμάστε λίγο, και ο ΠΑΟ ο άλλος έτερος του ΠΟΚ ξεχάσατε τις απειλές σε Διευθυντές αστυνομίας, ξεχάσατε τα πιστόλια, ξεχάσατε τα χρόνια που αυτός ήταν Πρωταθλητής τι βιασμούς είδαμε...

Προφανώς και ξεχάσατε όλοι σας, Υποκριτές, το πόσες ομάδες στηριζόταν στα χρήματα από τις τρεις αυτές ομάδες, ξεχάσατε πόσα φιλικά δίνατε εσείς σε αυτά τα γήπεδα, ξεχάσατε πόσο γελούσατε το καιρό που οι Κυβερνήσεις σας κρατούσαν τον ΠΑΟΚ αιχμάλωτο στα χρέη του που οι ομάδες σας το είχαν σαν απαίτηση για να κυβερνούν.

Αλλά μόλις αναστήθηκε ο ΠΑΟΚ όλοι έπεσαν επάνω του να τον φάνε με ψέματα και υποκρισίες, με δήθεν φιλικά.

Λοιπόν Ο ΠΑΟΚ είναι το Μεγαλείο της ομάδας που ζηλεύετε και που δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσετε...

Σας τρελαίνει η σκέψη του πώς γίνεται αυτή η ομάδα να μην έχει τίτλους και να γεννά οπαδούς!!!

Σας τρελαίνει η σκέψη ότι Ο ΠΑΟΚ είναι στο μυαλό όλων η καλύτερη ομάδα!

Σας τρελαίνει η σκέψη ότι η αλήθεια είναι μία, ότι αν εσείς περνούσατε αυτά που πέρασε ο ΠΑΟΚ εσείς απλά θα είχατε διαλυθεί...

Και γιαυτόν τον λόγο βάλατε λυτούς και δεμένους να βγάζουν χολή σε αυτή την ανάσταση και για άλλη μιά φορά δηλώσατε την υποταγή σας και την οσφυοκαμψία σας στους βιαστές...

αεκ, παο, οσφπ, αρη, ηρακλή, να είστε καλά γιατί εσείς και το μίσος σας με ανασταίνει ... και με πεισμώνει!

Με γεια σας και χαρά σας ο Χαλίφης...

Μην ακούσω όμως για αδικίες...

Διότι ποτέ δεν θέλατε Ακέραιο και Δίκαιο Ποδοσφαιρικό τοπίο!

Καλά να περάσετε διότι εμείς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πραγματικά θα περνάμε πάντα καλά, διότι δεν είμαστε σαν τα μούτρα σας.

Με γεια σας ο Χαλίφης.

ΤΟΥΜΠΑ LIBRE
ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ

Διαβάστε ακόμη...