Υπομονή τέλος!

Για ακόμα μια φορά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ηττηθεί μακριά από την έδρα του...
Αναγνώστες
Υπομονή τέλος!

Από το μήνα Μάιο έχει να πάρει διπλό σε επίσημο παιχνίδι ο Δικέφαλος του Βορρά,ο οποίος εκτός των αρνητικών αποτελεσμάτων που φέρνει, δεν παίζει και καθόλου καλό ποδόσφαιρο μακριά από την Τούμπα!

Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως οι ευθύνες χρεώνονται κατά κύριο λόγο στο ρόστερ της ομάδας. Στη δική μας περίπτωση όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Την ευθύνη για την κάκιστη αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας την έχει κυρίως ο προπονητής! Η νοοτροπία που περνά στους παίκτες του ο Ράζβαν Λουτσεσκου, δεν ταιριάζει σε ένα μεγάλο και σοβαρό κλαμπ, όπως είναι ο ΠΑΟΚ! Αυτό βέβαια φανερώνεται από την τελευταία εικόνα της ομάδας, στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ όπου ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια με 1-0. Ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο όπως θα ήταν λογικό να κάνει και μέσα από τις νευρικές αντιδράσεις των παικτών μας μπορεί να καταλάβει κανείς πως κάτι δεν πάει καλά.

Ο σεβασμός των ποδοσφαιριστών απέναντι στον προπονητή τους είναι το Α και το Ω για μια συνεργασία που θα αποφέρει θετικά αποτελέσματα στην ομάδα! Αυτό δυστυχώς δεν φαίνεται να υπάρχει στην ομάδα μας. Είναι ξεκάθαρο πλέον πως ο Λουτσέσκου δεν εμπνέει τους παίκτες ώστε να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να δώσουν χαρά στον κόσμο! Αγέλαστοι και κακόκεφοι είναι τα πιο εύστοχα επίθετα που μπορούν να χαρακτηρίσουν τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ! Η αιτία...; Άγνωστη! Αλλά ο νοών νοείτω! Τα πιο τρανταχτά και πρόσφατα παραδείγματα είναι οι επιπόλαιες αντιδράσεις των Μπίσεσβαρ και Ζαμπράνο στο ματς με την ΑΕΚ. Μπορεί ο Κολομβιανός αμυντικός να γλίτωσε την απευθείας κόκκινη κάρτα στη φάση με τον Αραούχο στο έβδομο λεπτό αλλά ο Ολλανδός αποβλήθηκε με τη μια στο πρώτο λεπτό την καθυστερήσεων πριν τη λήξη του αγώνα εξαιτίας της απότομης κίνησης του προς το πρόσωπο του Μπακασέτα. Όλα αυτά είναι δείγματα ανοργανωσιάς και έλλειψης προσωπικότητας από τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιβληθεί στους ποδοσφαιριστές του και να βάλει σε μια τάξη τα αποδυτήρια.

Μπορεί η Ξάνθη να μην είχε μεγάλες απαιτήσεις και έντονη πίεση, με αποτέλεσμα να έχει συνηθίσει σε τέτοιους ρυθμούς αλλά όταν θες να λέγεσαι επαγγελματίας προπονητής πρέπει να μάθεις να ελίσσεσαι και να προσαρμόζεσαι γρήγορα σε οποιαδήποτε κατάσταση και συνθήκη σου παρουσιάζεται! Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι διψασμένος για τίτλους και διακρίσεις και το γεγονός αυτό τον κάνει δικαιολογημένα να έχει αυξημένες απαιτήσεις από μια ομάδα που μπορεί να καταφέρει πολλά με τις « υποδομές» που έχει καιγιαυτο οι αρμόδιοι πρέπει να αλλάξουν ριζικά ορισμένα πράγματα...και καλό αυτό θα ήταν να γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα!

Διαβάστε ακόμη...