"Ο φαύλος κύκλος του ΠΑΟΚτσή ..."

Εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια ...τρωγόμαστε με τα ρούχα μας. Απλά, απλούστατα!
Αναγνώστες
"Ο φαύλος κύκλος του ΠΑΟΚτσή ..."

Ο βασικός λόγος; Τα 32 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, και οι ελπιδες κάθε χρόνο που στο τέλος μένουν ελπίδες.

Το τελευταίο διάστημα πολλοί, αν όχι οι περισσότεροι από εμάς, εκφράζουν ένα μούδιασμα μια ανησυχία. Ο καθένας με τον τρόπο του, άλλος ήρεμα άλλος εκνευρισμένα και κάποιοι στα κάγκελα. Το αποτέλεσμα γνωστό. Φαγωμάρα, τσακωμοί, ο γνωστός σε όλους μας φαύλος κύκλος του ΠΑΟΚτσή.

Ένα μούδιασμα που κατά την γνώμη μου προέκυψε από την την αλλαγή προπονητή. Αποφεύγω να πω τη λέξη παραίτηση ή απόλυση γιατί δεν είμαι σε θέση να ξέρω τι έγινε. Μόνο υποψίες μπορώ να έχω αλλά σαν ΟΛΟΥΣ μας στις θεωρίες συνομωσίας είμαι "μανούλα".

Κι εμένα με στράβωσε αυτή η εξέλιξη. Και δεν είναι που έφυγε ο Βλάντο. Δεν θεωρώ ότι είναι ένας τεράστιος προπονητής. Είχε και αυτός τα ελαττώματά του, έκανε τα λαθάκια του είχε και την στενοκεφαλιά που χαρακτηρίζει τους Γιούγκους.

Στράβωσα αδέρφια γιατί είχαμε βρει την ησυχία μας. Ξέραμε ότι έχουμε Λούμπος, Βλάντο να κάνουν τα κουμάντα, ο Ιβάν να πληρώνει και οκ ο Γιωργάκης να κάνει τα κακομαθημένα του μερικές φορές.

Είχαμε ησυχάσει μάγκες. Και μαζί με μάς, ησύχασαν και τα αποδυτήρια, στο βαθμό που μπορούν, είχανε βάλει και τόνους νερό στο κρασάκι τους τα Αρδάκια και όλοι οι κατοικούντες στην Ιερουσαλήμ...

Είχαμε ησυχάσει γιατί βλέπαμε πρόγραμμα, συνέχεια και συνέπεια. Ναι, πάλι κριτικάραμε και γκρινιάζαμε και μανουριάζαμε, αλλά είχαμε βρει την υγεία μας.

Μια υγεία που πάμε να χάσουμε πάλι, σιγά σιγά...

Φέραμε έναν προπονητή που κατά την γνώμη μου, σε περγαμηνές τουλάχιστον, είναι καλύτερος του Βλάντο. Επίσης ο άνθρωπος μού φαίνεται γάτα και επαγγελματίας.

Και πέσαμε να τον φάμε για το 4-4-2. Ναι ρε σεις, ούτε εγώ πιστεύω ότι μας ταιριάζει με τους παίκτες που έχουμε, αλλά απαγορεύεται ένας νέος προποντητής να δοκιμάσει νέο σύστημα; Και δώστου οι ΑΡΔ να γράφουν (που βρήκαν πάλι την υγεία τους για να την χάσουμε εμείς) και δωστου και εμείς από πίσω να σιγοντάρουμε. Και πού πάει; Και τι θα κάνει; Και θα μας χαντακώσει.

Είπε ρε παιδιά ποτέ ότι θα παίξει μόνο αυτό το σύστημα; Γιατί εγώ δεν το διάβασα πουθενά στις δηλώσεις του. Δηλαδή θα μας χαλάσει να ξέρει η ομάδα και άλλο ένα σύστημα να μην είμαστε τόσο προβλέψιμοι;

Και τέλος πάντων, βλέπει ο άνθρωπος ότι δεν του βγαίνει και τι κάνει; Βγαίνει και λέει το αλλάζω.

Και αρχίζει το ξήλωμα από το άλλο μανίκι. Και κωλοτούμπας και αχυράνθρωπος και χωρίς προσωπικότητα.

Από την εποχή Μπάγεβιτς ακούω το τροπάρι. «Καλοί οι Σέρβοι, αλλά στενοκέφαλοι και αγύριστα κεφάλια ρε. Αυτό να μην είχανε...»

Και βρήκαμε Σέρβο που δεν ειναι στενοκέφαλος και δε δείχνει να 'χει κολλήματα και στραβώνουμε πάλι.

Και ούτε λίγο ούτε πολύ τον έχουμε διώξει πριν καν αρχίσει. Ποιοι; Εμείς που λέμε ότι θέλουμε πρπονητή τον ίδιο για χρόνια αλλά την ίδια στιγμή δε δίνουμε ευκαιρία ούτε στο φιλικό!!! Είναι αυτό τώρα λογική μάγκες;

Την ίδια ακριβώς στιγμή που τα παληκάρια του ΠΟΚ έχουν στον πάγκο τους, τους Μουρίνιους ε;

Και πήραμε τον Μακ και τον Ρέι και τον Λεβέκ και ενώ υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να πετάμε από τη χαρά μας γκρινιάζουμε γιατί δεν έρχονται ΧΘΕΣ οι παικταράδες οι υπόλοιποι. Γιατί ρε παιδια; Δεν είπανε ότι θα φέρουν ένα στόπερ και ένα χαφ ακόμα; Δεν φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ότι η ομάδα ψωνίζει από το αμέσως παρακάτω από το πάνω ράφι; Τι έχουμε πάθει πια και δεν είμαστε με τίποτα ευχαριστημένοι; Δείχνει ο Σκιας μ@λ@κ@ς ή βλάκας; Το αντίθετο θα έλεγα και το ξέρουμε όλοι.

Και ζητάμε από τον Ιβάν να σπρώξει και άλλα μύρια για μεταγραφές για να είμαστε ευχαριστημένοι. Και ωραία τα λέμε εμείς με την άπλα μας. Αλλά άμα τον είχες στο τραπέζι απέναντί σου και γύρναγε και σου 'λεγε: «Έχω βάλει 100 εκατομμύρια, σού κάνω μεταγραφές, σου έφτιαξα προπονητικό, σου σχεδιάζω γήπεδο, βοηθάω τον ΠΑΟΚ παντού, αλλά εσύ δεν μπορείς να μου γεμίσεις την ΤΟΥΜΠΑ;» Τι θα απαντουσες αδερφε; Γιατι εγώ θα έκανα μόκο.

Το μόνο που του καταλογίζω είναι ότι φαίνεται ακούει και δείχνει να εμπιστεύεται πολλούς και κάπου χάνει την μπάλα, τίποτε άλλο.

Εγώ παιδιά θα του ζητούσα να προσλάβει έναν πολύ δυνατό νομικό σύμβουλο, ακριβό και καλωδιωμένο, στον λόγο μου. Γιατί ο γάβρος με τον Πλατανιά βγήκε λάδι, ούτε αγωνιστική. Τι να τις κάνει τις μεταγραφές ο γάβρος μετά; Στα π@@@ρια του όλα. Σκόρπα εσύ λεφτά Ιβάν, φάε στην πλάτη το μισό χρόνο την ΤΟΥΜΠΑ άδεια...

Προτείνω σε όλους μας ηρεμία και αισιοδοξία.Δε λέω υπομονή γιατί έχουμε μπουχτίσει τόσα χρόνια. Αλλά ηρεμία και αισιοδοξία επιβάλλεται...

Γιατί αλλιώς μάς βλέπω πάλι να ψάχνουμε το ποιος σκότωσε τον Κένεντι και να γυρνάμε στην αρρώστια, όπως ίσως κάνουμε εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια...

7sins, paokmania member

Διαβάστε ακόμη...