Οπαδοί και ... οπαδοί!

Με μια ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ-σκανδαλώδη απόφαση η ΠΑΕ αποφάσισε τον αποκλεισμό των κατόχων διαρκείας από τον τελικό του Βόλου, αδιαφορώντας για τους 12 χιλιάδες πιστούς οπαδούς της.
Αναγνώστες
Οπαδοί και ... οπαδοί!

Ίσως στην ΠΑΕ να θεωρούν ότι υπάρχουν οπαδοί δύο ταχυτήτων. Ίσως στην ΠΑΕ να θεωρούν βλάκες και αδαείς αυτούς που καρτερικά κάθε Ιούνη τρέχουν να πάρουν το διαρκείας για να έχουν εξασφαλισμένη την θέση τους στην Τούμπα.

Μάλλον εμάς τους 12 χιλιάδες κατόχους διαρκείας μας θεωρούν ευκαιριακούς πελάτες που δεν έχουν αποκτήσει τον σεβασμό που θα έπρεπε , έστω σε τέτοιες περιπτώσεις, να αποδώσουν.

Σε μια περίοδο που ο κόσμος του ΠΑΟΚ ζητά την απόδοση ισονομίας από το κράτος η ίδια η ΠΑΕ αντιμετώπισε ΑΝΕΝΤΙΜΑ αυτούς που σε περίοδο οικονομικής κρίσης την στήριξαν με το υστέρημα τους αγοράζοντας κάρτα διαρκείας.
Πριν ένα μήνα περίπου η ΠΑΕ σκαρφίστηκε (και πολύ σωστά έκανε) την PAOK CLUB CARD μια κάρτα για όσους είναι δίπλα στον ΠΑΟΚ. Μια κάρτα επιβράβευσης για όλους όσους δεν χάνουν λεπτό από τους αγώνες της Τούμπας. Επιτέλους, σκέφτηκα, μετά από τόσες δεκαετίες και μια τυπική αναγνώριση στον απλό οπαδό που στηρίζει ανιδιοτελώς τον σύλλογο.

Ο τρόπος λειτουργίας της κάρτας απλός. Μπαίνεις μέσα στο γήπεδο στους αγώνες χαμηλής θέασης παίρνεις 15 πόντους, μπαίνεις στους αγώνες ντέρμπι 3 πόντους. Με λίγα λόγια όσο λιγότερο πανηγυρτζής τόσους περισσότερους πόντους θα παίρνεις τόσο πιο πιστό οπαδό σε θεωρεί η ΠΑΕ. Μπορείς να το πεις και φακέλωμα γιατί η ΠΑΕ δημιουργεί βάση δεδομένων σε ποιους αγώνες έχω πάει εγώ ο διπλανός μου κτλ αλλά αυτό δεν μας απασχολεί .

Κάπου εδώ ξεκινάει το ΖΟΥΜΙ και το ΦΙΑΣΚΟ των εισιτηρίων του τελικού ΑΛΛΑ και η λύση για τα εισιτήρια του τελικού.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ λέει ότι λόγω περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων αυτά θα δοθούν στα VIP ,θύρα 1 χορηγούς και ο μεγάλος όγκος στους συνδέσμους.

Με λίγα λόγια ο πιστός οπαδός που πήρε διαρκείας δεν λογίζεται ή να το πω διαφορετικά ο οπαδός που δεν είναι γραμμένος σε κάποιο σύνδεσμο δεν μπορεί να παρακολουθήσει τον τελικό γιατί είναι λίγα τα εισιτήρια. Ο οπαδός που έδωσε 350 ευρώ διαρκείας με λίγα λόγια δεν μπορεί να πάει στον τελικό αλλά ο οπαδός που έχει συνδρομή των 20 ευρώ το χρόνο σε κάποιο σύνδεσμο μπορεί. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ.

Ήταν τόσο δύσκολο να χρησιμοποιηθεί η βάση δεδομένων των τουρνικέ και να βρεθούν αυτοί οι 7 χιλιάδες που δεν έχουν χάσει αγώνα φέτος και να τους δοθεί το εισιτήριο ή υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση-φόβος από τους συνδέσμους στην ΠΑΕ και δόθηκαν σκανδαλωδώς τα εισιτήρια εκεί; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΣΤΕ;

Προσέξτε, δεν έχω τίποτα να χωρίσω με τους συνδέσμους και τους οργανωμένους. Απορία έχω. Είμαι υποχρεωμένος σαν οπαδός να είμαι γραμμένος και σε σύνδεσμο; Δηλαδή δεν φτάνουν τα χρήματα που δίνω για το διαρκείας μου θα πρέπει να δίνω και σε συνδέσμους για να έχω εξασφαλισμένο κάποιο εισιτήριο για κάποιο αγώνα στην Ευρώπη ή κάποιο τελικό στην Ελλάδα; 

Κύριοι τις ΠΑΕ όπως αξιώνετε loyalties για τα προϊόντα της ΠΑΕ έτσι και ο οπαδός αξιώνει να έχει το δικό του loyalty και το απαιτεί στις ειδικές περιπτώσεις τελικών ή ευρωπαϊκών αγώνων.

Στην τελική αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας ο καθένας μας δεν στερείται μόνο κάποιες μέρες των διακοπών του αλλά παίρνει και το ρίσκο να επενδύσει σε κάτι που μπορεί να του απαγορεύσουν να χρησιμοποιήσει (βλέπε αγώνες κεκλεισμένων θυρών) .

Τα γραφόμενα αυτά τα προσυπογράφουν αρκετοί συνοπαδοί μου και δεν θα περάσει το θέμα έτσι. Άλλωστε η ΕΝΟΧΗ της ΠΑΕ φάνηκε από το γεγονός ότι η ΜΟΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ που δεν έχει κάνει στα social media αφορά τα εισιτήρια του τελικού. Γιατί πολύ απλά εκεί το μπινελίκι θα πήγαινε σύννεφο και όπως συμβαίνει κάθε φορά θα ήταν αδύνατο να το αντιμετωπίσει.

Στραβώσαμε κύριοι. Στραβώσαμε γιατί μας πετάξατε στην άκρη για να ικανοποιήσετε αυτούς που ίσως σας πιέζουν , γι αυτούς που θέλετε να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να τα έχετε καλά. Και ξέρετε πόσο στραβώσαμε;

Στραβώσαμε όπως τότε που τα διαρκείας μας τα τρυπούσαν στραβά με το κοκοράκι και μαλώναμε με τον ελεγκτή στην είσοδο γιατί το διαρκείας μας το προσέχαμε και το προσέχουμε σαν την ταυτότητα μας. Ήταν και είναι η ταυτότητα μας. ΠΑΟΚ.

Δεν το θέλαμε στραβοτρυπημένο ρε αδερφέ,πώς να το κάνουμε;

Απόψεις του στυλ πάμε σε πόλεμο, οι 40άρηδες να μείνουν σπίτι , στους τελικούς πηγαίνουν τα μαχίμια είναι απλά απαράδεκτες και δεν συνάδουν με το ποδόσφαιρο που οραματίζεται ο Ιβάν ,εμείς αλλά και ο υπόλοιπος φίλαθλος κόσμος.

Εκτός αν στα καραβάνια θα έχουμε για μπροστάρη τον τυπάκο που πέταξε στον ημιτελικό την κροτίδα και πήγε να τινάξει στον αέρα και τον επόπτη αλλά και την ανατροπή. Τέτοια τυπάκια να μας λείπουν. Τέτοιες εκδρομές να μας λείπουν.

Υγ) Παρόμοιου τύπου επιστολή θα σταλεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ από δεκάδες κατόχους διαρκείας στα μέλη της ΠΑΕ όπως και στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.

Υγ2) Όσοι πάνε στον τελικό τόσοι να γυρίσουν πίσω και μαζί να φέρουν το κύπελλο.

Διαβάστε ακόμη...