Γιατί προσβάλλετε τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ;

Σκέφτομαι πώς να γράψω τη στεναχώρια μου χωρίς να τη διαβάσετε ανάποδα (ότι δηλαδή θέλω να υπερασπιστώ τον χ Κλάους)...
Αναγνώστες
Γιατί προσβάλλετε τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ;

Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα εκ των προτέρων. Για μένα ο οποιοσδήποτε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ οπαδός στον ΠΑΟΚ απλώς είναι ένα κομμάτι του συνόλου, το οποίο σεβόμαστε ως αδερφό μας, χωρίς την απαίτηση καμιάς ΠΑΟΚομέτρησης.

Σεβόμενος λοιπόν το παραπάνω, αλλά και την αγάπη μου (μας) για τον ΠΑΟΚ, θα σας μιλήσω (γράψω) σαν αδέρφια Ανδρέα και Μιχάλη.

Προσβάλλατε τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ λοιπόν Ανδρέα και Μιχάλη (δεν γράφω τα ονόματά σας με μικρά γιατί δεν προσπερνάω σαν άνθρωπο ΚΑΝΕΝΑ κομμάτι του ΠΑΟΚ)...

Ναι παιδιά, ήδη από το «προσπερνάω ως άνθρωπο», έχετε διαπράξει ατόπημα. Ήδη παραβλέπετε ότι από την επόμενη κιόλας μέρα του πρώτου ματς, ΕΝΤΕΧΝΩΣ έχει στηθεί μια προσπάθεια απαξίωσης ενός παίκτη του ΠΑΟΚ ΜΑΣ.

Και τι κάνετε; Τον υπερασπίζεστε; Αντιθέτως, ενώνετε τις φωνές σας εναντίον του. Σε ποιoν το κάνετε ΑΔΕΡΦΙΑ; (κανένα κομμάτι του ΠΑΟΚ δεν είναι ξένος)

Σε ποιον κάνετε ΚΑΚΟ; Στον χ Κλάους; Κακό δεν κάνετε στον χ Κλάους, κακό κάνετε στην ομάδα, τροφοδοτώντας για μια ακόμα φορά την εσωστρέφεια. Κακό κάνετε στην ομάδα, οδηγώντας μας για μια ακόμα φορά να τρώμε τις σάρκες μας.

Σάλπι, Τζιόλης, Γλύκος, Τζαβέλλας. Στο κάτω κάτω, μόνο τα ονόματα αλλάζουν.. Θέλετε παιδιά να σας εξηγήσω γιατί ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ;

Γιατί ενώ οι οπαδοί μας γύριζαν ολόκληρα παιχνίδια στην Τούμπα, πλέον σε μεγάλο ποσοστό αρέσκονται στην γκρίνια και στην απαξίωση. ΒΑΛΤΩΣΑΜΕ!!!

Δεν κρατήσαμε όσα έπρεπε από την παρακαταθήκη που μας άφησαν οι παλαιότεροι. Ακόμα και το δυνατό μας σημείο, να φωνάζει ΟΛΟ το γήπεδο το ξεχάσαμε.

Σε μεγάλο ποσοστό γίναμε ανυπόμονοι, χωρίς στήριξη, χωρίς πίστη. Πώς δείχνουμε την αγάπη μας για την ομάδα; Ξεσκίζοντας έναν παίκτη ΜΑΣ μετά από έναν άδικο αποκλεισμό; ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΥ ΛΑΘΟΣ;

Τουλάχιστον ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ...

Αλλά παιδιά δεν φταίτε μόνο εσείς αλλά και κάποιοι που συστηματικά από τα ράδια παίζουν αυτό το παιχνίδι εδώ και χρόνια κι εσείς (γενικό το εσείς) τους ακούτε, τους παίρνετε τηλέφωνα, γενικώς τους ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ παιδιά βγαίνει μπροστά σε όλα, όταν επιτίθενται στην ομάδα του. Αντ' αυτού δώσαμε (και δίνουμε) ιδέες για πρωτοσέλιδο στη γαυροφυλλάδα παιδιά..

Είναι πολλά αυτά που μπορώ να γράψω αλλά δεν είναι για τώρα... Γιατί τώρα είναι ώρα ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ. Γιατί όποτε πετύχαμε κάτι, το πετύχαμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Εύχομαι να το διαβάσετε μήπως και καταλάβετε πώς πρέπει να λειτουργούμε ως ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.

Μήπως και κατέβουμε από τα σύννεφα, μήπως και κατανοήσουμε ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ.

Τα λεφτά στην άκρη παιδιά.. Όταν μας ξελάσπωνε, αναλογικά, δεν έπαιρνε τίποτα. Τα λεφτά θα τα βάλω ως παράμετρο μόνο όταν κάποιος με κοροϊδεύει. Και για τον Κλάους δεν ισχύει αυτό.

Συγγνώμες δεν χρειάζονται από κανέναν. ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Υ.Γ Το πόσο δουλεύει ο καθένας το ξέρει ο ίδιος και ο προπονητής του. Τα λοιπά είναι εικασίες..

Υ.Γ Μεγαλύτερη προσβολή το τελευταίο υστερόγραφο. Ο ΘΕΟΣ (ό όποιος θεός) δεν γύρισε την πλάτη του στον Κλάους. Στον ΠΑΟΚ τη γύρισε.. Όταν το δείτε έτσι Ανδρέα και Μιχάλη, θα έχετε βάλει μυαλό..

The_Stalker

............................................

Σημείωση από Admin Team: Το paokmania είναι ένα βήμα όπου μπορεί να βρίσκει βήμα έκφρασης ο κάθε ΠΑΟΚτσής. Επειδή πιστεύουμε ακράδαντα πως η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη και κάτι πολύ καλό θα φέρει, ας το σταματήσουμε κάπου εδώ το θέμα ... Εξάλλου διαβάστηκαν και οι δύο απόψεις!

 

Διαβάστε ακόμη...