"Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος"

Αλιεύσαμε από το facebook τις σκέψεις ενός οπαδού του ΠΑΟΚ για την καινούρια ομάδα που χτίζεται φέτος στην Ολλανδία από τον Βλάνταν Ίβιτς και τη μεταφέρουμε στη σελίδα...
Αναγνώστες
"Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος"

Διαβάστε ...

Η δική μου ταπεινή τοποθέτηση ... είναι πως όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος, παίκτες, προπονητές, διοικηση και οπαδοί. Κάθε χρονιά γίνεται μια νέα προσπάθεια, ουσιαστικά, από όλους μας.
Εγώ θεωρώ πως ως οπαδός του ΠΑΟΚ, είτε μου αρέσουν κάποια πράγματα είτε δεν μου αρέσουν, οφείλω να στηρίξω αυτή την προσπάθεια και να κρίνω καλοπροαίρετα πάντα, για αυτά τα 4 Ιερά γράμματα, που υπεραγαπώ και επηρεάζουν την ψυχολογία μου και την ζωή μου.

Το να είμαι αισιόδοξος αν και το έχω πληρώσει πολύ άσχημα στο παρελθόν και μυαλό δεν βάζω δυστυχώς, γιατί έτσι είμαι από την φύση μου! Ένας αισιόδοξος άνθρωπος που βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο ... σε κάποιους ίσως δεν αρέσει.

Εμένα πάλι με την σειρά μου, δεν μου αρέσουν οι απαισιόδοξοι άνθρωποι και κυρίως, αυτοί που ισοπεδώνουν τα πάντα και απαξιώνουν πρόσωπα και προσπάθεια και όλα τα βρίσκουν λάθος, κρυμμένοι σε κάποια γωνιά στις επιτυχίες και σέρνοντας πρώτοι τον χορό στις αποτυχίες. Αυτούς πραγματικά δεν τους αντέχω με τίποτα.

Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση... Παρόλα αυτά όμως, είτε ανήκουμε στους μεν είτε στους δε(ν) οφείλουμε να στηρίζουμε αυτό που αγαπάμε ακόμα και αν φαίνεται πως έμεσα στηρίζουμε και κάποια πράγματα που δεν γουστάρουμε και στα οποία είμαστε ανυποχώρητα αρνητικοί.

Η άποψη μου είναι πως όταν θα υπάρχει θετική ενέργεια από όλους μας, αυτή θα εισπράττεται και από όλους μας και κυρίως από αυτούς που επιβάλλεται να την εισπράττουν. Σκεφτείτε το  πόσες φορές το έχουμε κάνει αυτό στο παρελθόν κάποιες στιγμές και σπρωξαμε την ομάδα σε επιτυχίες, όπως η τελευταία στο Ντόρτμουντ για παράδειγμα.

Χαμόγελο λοιπόν, αισιοδοξία, θετική ενέργεια και ΠΑΟΚ είσαι αφού, γιατί έτσι μάθαμε από παιδιά και όλα θα πάνε καλά. Πάντα θα υπάρξουν και οι στιγμές που θα κράξουμε γιατί αυτό, είναι ανθρώπινο και κυρίως ΠΑΟΚτσηδικο, αλλά όχι πριν στηρίξουμε όλοι μας.

Έτσι απλά αισθάνθηκα πως ήθελα να τα βγάλω αυτά προς τα έξω γιατί περιμένω πως και πως και το σημερινό φιλικό με την Στεάουα να δω την ΠΑΟΚάρα μας.

Διαβάστε ακόμη...