Χτίζεται ομάδα με @@ και όχι @@ ομάδα!

Διάβασα αυτό που είχα γράψει 19 Μαΐου στο κείμενο περί Σαββίδη, ανθρώπων που τον πλαισιώνουν και προπονητή, και διαπίστωσα το εξής.
Moican4
Χτίζεται ομάδα με @@ και όχι @@ ομάδα!

Τελικά δεν πρέπει να είσαι και καμία διάνοια για να καταλάβεις 5 βασικά πράγματα στο ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον όταν γνωρίζεις την Ιστορία αυτού του συλλόγου που ανέκαθεν είχε μεγάλους προπονητές στον πάγκο της εκτός ευτυχώς λίγων εξαιρέσεων.

Μία τέτοια εξαίρεση ήταν η περσινή ντροπή, ο πιο αστείος άνθρωπος που πέρασε από την ομάδα, που μας ντρόπιασε με πράξεις και δηλώσεις. Ευτυχώς τον δι-έγραψα κανονικά και ξεπέρασα την ξεφτίλα που έζησα με αυτόν τον αστείο, σαν προπονητή. Με την έλευση του Στέφενς όμως, ένα πράγμα ήταν σίγουρο. Ότι το κύρος και το πρεστίζ του ΠΑΟΚ που τόσο καταρρακώθηκε πέρσι θα ανέβει κατακόρυφα.

Θα δημιουργηθεί μια ομάδα από το ΜΗΔΕΝ κυριολεκτικά που θα την σέβονται και θα την υπολογίζουν όλοι.

Μια ομάδα που θα έχει @ρχίδι@, τσαγανό, ψυχή και όχι @ρχίδι@ ομάδα που βλέπαμε πέρσι με πλάνα, αυτοματισμούς και λοιπές δικαιολογίες του κ#λου.

Μια ομάδα που έδειξε πως ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ και θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ η ΜΟΝΑΔΙΚΗ που θα δοξάζει την Ελλάδα και δεν θα την ξεφτιλίζει σαν τον κόκκινο τραβεστί του Πειραιά.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε από εκεί που είχε μείνει. Από την νίκη στο Λονδίνο επί της Τότεναμ. Από εκείνη την ιστορική νίκη, σε μια ιστορική στιγμή που δείχνει να είναι πολύ κοντά.

Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ της Σάλκε, της Φενέρ, του Άγιαξ, της Τότεναμ και όλων όσων πέτυχε και έκτισε όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι φυσικά ο ΠΑΟΚ της Ραπίντ και του «δεν έγινε και τίποτα που αποκλειστήκαμε»!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστάρη έναν καταξιωμένο προπονητή, έναν ΣΤΡΑΤΗΓΟ που και μόνο που τον αντικρύζεις δεν μπορείς παρά να τον σεβαστείς.

Το μεγαλύτερο όνομα που ήρθε ποτέ στην Ελλάδα.

Δεν ξέρω αν θα περάσουμε στους ομίλους -αν και προσωπικά το πιστεύω- αλλά αυτό που δημιουργεί αυτός ο άνθρωπος θα αφήσει εποχή.

Χτίζεται μια ομάδα με χαρακτήρα που θα κάνει υπερήφανους όλους όσους την αγαπούν και την στηρίζουν με κάθε τρόπο.

Όλους όσους έδωσαν και την ζωή τους για τον Δικέφαλο.

Όλους όσους παρά τις αντιξοότητες ταξιδεύουν και θα ταξιδεύουν μέχρι να κλείσουν τα μάτια τους.

Ομάδα με μέταλλο, ομάδα που αυτό που θα βλέπουμε στο γήπεδο θα αντιπροσωπεύει 100% τα 4 ιερά γράμματα.

Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι «μάχη» που είπε και ο μεγάλος Pablo Garcia.

Υ.Γ.: Σφίξαν οι κ@λοτρυπίδες των κόκκινων τραβεστί και βγήκαν τα κουμπιουτεράκια αλλά να ξέρουν πως ακόμα δεν είδαν τίποτα...

Moican4

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...