ΜΠΑΜ στην βλακεία!

Το ότι εδώ και καιρό ΑΡΔ και sites που χρηματίζονται από συγκεκριμένους «τύπους» προσπαθούν να ρίξουν λάσπη στον ΠΑΟΚ είναι εμφανές.
Moican4
ΜΠΑΜ στην βλακεία!

Το μόνο ΜΠΑΜ που ακούστηκε μέχρι στιγμής είναι κάποιων ηλιθίων που με απύθμενο κόμπλεξ προσπαθούν να υποβιβάσουν κάθε κίνηση του ΠΑΟΚ η οποία όμως δεν προκύπτει από τον ΠΑΟΚ, αλλά από τους μανατζαραίους που θέλουν να κάνουν την δουλειά τους και διοχετεύουν διάφορα στους ΑΡΔ με το αζημείωτο βεβαίως.

Όπως για παράδειγμα ο σπορτόσκυλος του οποίου το κόμπλεξ και η βλακεία που τους διακατέχει παίρνει χρυσό σε Ολυμπιακό άθλημα.
Τώρα μπορεί οι συγκεκριμένοι διαβάζοντας «ολυμπιακό» να νομίζουν ότι θίγω την αγαπημένη τους ομάδα, τον τραβεστί του Πειραιά αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη.

Αυτή που δεν τους αφήνει να ασχοληθούν με τα χάλια της ομάδα του βαγγέλα, της ομάδας που έχει προπονητή τον Λεμονή της Ισπανίας και παίκτες που αν τους είχε αποκτήσει ο γάβρος θα κελαηδούσαν όλη μέρα και θα μας τα έκαναν μπαλόνια.

Από την άλλη σκέφτηκα μήπως το κάνουν επίτηδες για να προκαλέσουν αλλά στην τελική λέω μήπως ο φόβος που τους έχει προκαλέσει ο ΠΑΟΚ με την έλευση του μεγαλύτερου προπονητή που ήρθε ποτέ στην Ελλάδα και την απόκτηση τόσων διεθνών ποδοσφαιριστών είναι τόσο μεγάλος που τον αντιμετωπίζουν κάνοντας τους ήρωες του αείμνηστου Ευγένιου Σπαθάρη.

Ότι πάντως και να κάνουν το αυτί κανενός μας δεν ιδρώνει. Αντιθέτως γελάμε με την βλακεία που τους δέρνει και είμαστε έτοιμοι όλοι να τους απολαύσουμε μέσα στην χρονιά με τα καραγκιοζηλίκια τους που θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο.

Χρόνια τώρα συνηθίσαμε να διαβάζουμε την χολή του κάθε αμόρφωτου με επίπεδο iq αμοιβάδας, θα μας πειράξει του σπορτόσκυλου που με αγωνία ψάχνει να βρει μερικά κλικ παραπάνω προκαλώντας τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του;

Ε, όχι δα, απλά δεν περίμενα πως θα ξεπερνούσαν τους δικούς μας ΑΡΔ σε γραφικότητα και γελοιότητα.

ΥΓ. Μια παράκληση. Ας συνέχισουν να το κάνουν, γελάμε με δάκρυα με τις μπαρούφες τους και ας βάζουν κάτι 17χρονα παιδάκια που ούτε τα Τέμπη έχουν περάσει ποτέ να τα γράφουν.

Moican4

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...