Το δούλεμα που "τρως" δεν έχει τελειωμό!

Συνεχίζεται το "δούλεμα" κανονικά κ.Σαββίδη. Και άντε ο κόσμος χρόνια τώρα στο κουρμπέτι ξύπνησε, όχι 5 ευρώ βρε δωρεάν να στο κάνουν το εισιτήριο δεν πάει στην Τούμπα.
Moican4
Το δούλεμα που "τρως" δεν έχει τελειωμό!

Μέχρι στιγμής ούτε εσύ νιώθεις τι εστί ΠΑΟΚ και το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν δείχνεις να κατανοείς ακόμα. Γιατί αν έστω έδειχνες να νιώθεις το μεγαλείο αυτού του συλλόγου, θα αφουγκραζόσουν από την αρχή τον κόσμο που φώναζε για το "έγκλημα" κατά του Ηγέτη του Πάμπλο Γκαρσία και θα κατανοούσες και τους λόγους.

Θα "τελείωνες" άμεσα αυτούς που έπαιξαν παιχνίδι εις βάρος του Λαού του ΠΑΟΚ, θα "τελείωνες" άμεσα αυτούς που σε παραμύθιαζαν για τον πρώην κομπλεξικό που παρίστανε τον προπονητή και σε καθησύχαζαν πως όλα πάνε καλά.

Θα "τελείωνες" αυτούς που σε έπεισαν πως με τον τεχνικό διευθυντή μπορείς να πορευτείς στα play offs γιατί η ομάδα είναι καλή και έχει έναν κορμό.

Θα αναρωτιώσουν γιατί αυτός ο "θίασος" δεν αξίζει ούτε 5 ευρώ για να τον δει ο άλλος, και θα προβληματιζόσουν που η Τούμπα αδειάζει αντί να γεμίζει.

Θα άκουγες τις φωνές αγωνίας και διαμαρτυρίας για αυτούς που βρίσκονται εντελώς άδικα στην φυλακή και θα ήθελες να γίνεις ΕΝΑ με εμάς για να αποκατασταθεί η αδικία.

Τώρα τι άλλο θα κάνεις κ.Σαββίδη; Στα αποδυτήρια πήγες, στους "υπευθύνους" μίλησες αλλά αποτέλεσμα κανένα. Αν περιμένεις κάποιος από αυτούς να αναλάβει την ευθύνη και να παραιτηθεί, ξέχασε το, έπεσες σε παχύδερμα! Εσύ τα λεφτά να σκας και έχει ο Θεός.

Όλοι αυτοί δεν "νιώθουν" και δεν πρόκειται να νιώσουν, αν θέλεις πραγματικά να μπεις στο ψυχισμό του ΠΑΟΚτσή ξεκίνα να ενεργείς και συναισθηματικά. Με την ψυχή και την καρδιά και όχι με την τσέπη.
Ποτέ τον ΠΑΟΚτσή δεν τον εντυπωσίασε το χρήμα, η χλίδα, η λεζάντα κτλ. Αν όλα τα πράγματα στον κόσμο φτιάχνονται με τα χρήματα, ο ΠΑΟΚ είναι η εξαίρεση.

Όσο πιο σύντομα το κατανοήσεις τόσο πιο γρήγορα θα φτάσουμε στην επιτυχία. Αν όχι, εσύ θα σκορπάς χρήμα και εμάς τα μυαλά μας θα συνεχίζουν να πονάνε.

Η αρχή γίνεται με έναν μεγάλο καταξιωμένο προπονητή σε προσωπικότητα και εμπειρία. Από εκεί θα ξεκινήσουν όλα και από εκεί θα φανεί αν έχεις αρχίσει να "νιώθεις" ΠΑΟΚ!

Σήμερα αυτή η ομάδα δεν έχει προσωπικότητα, δεν έχει ηγέτη δεν έχει τίποτα παρά μόνο λεφτά, τα οποία δεν αρκούν! Έχει ανθρώπους που φέρονται π@στικα και συνεχίζουν να σε κοροϊδεύουν και αυτοί σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τον ΠΑΟΚ.

Αν σήμερα ένιωθες ότι νιώθουμε όλοι μας, θα ζητούσες τις παραιτήσεις όλων. Θα έκανες λύση συμβολαίου και θα τον έστελνες πίσω στην χώρα του, τον κακομαθημένο που ενώ χάνει η ομάδα μας, παρατάει την φάση και κάνει χειρονομία προς συμπαίκτη!

Μέχρι τότε θα βλέπουμε τον άοσμο, άχρωμο, άγευστο ΠΑΟΚ, χωρίς πάθος και ψυχή γιατί αυτόν που τα είχε αυτά φρόντισες να τον "στείλεις" αφού έτσι σε ενημέρωσαν! Άσε τις συγγνώμες, άσε τα (παχιά) λόγια και κάνε πράξεις ουσιαστικές όχι εντυπώσεων!

ΥΓ. Κοίτα μην πέσεις στην παγίδα τους για την επιλογή προπονητή. Η ευθύνη βαραίνει όλη εσένα.

Moican4

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...