Να μας πει ο Ζήσης τι βλέπει από το "πλάνο"

Στις 26 Νοεμβρίου 2012 έγραφα " Θες 10 κολλύρια και ο Δώνης μας μιλάει για πλάνο". Φυσικά δεν περίμενα ούτε όλοι να καταλάβουν τι γράφω, ούτε να αναρωτηθούν- πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- γιατί το γράφω.
Moican4
Να μας πει ο Ζήσης τι βλέπει από το "πλάνο"

Και αυτό γιατί η πλειοψηφία του κόσμου δεν γνωρίζει τι να δει στο γήπεδο, παρά βλέπει μόνο το αποτέλεσμα, αλλά το θέμα μου δεν είναι αυτό.

Έχοντας περάσει 12 αγωνιστικές, είχα γράψει τότε ότι ο ΠΑΟΚ δείχνει πως είναι ένα τουρλουμπούκι που βασίζεται στην γιόμα, μην έχοντας ούτε αρχή ούτε τέλος σε άμυνα και επίθεση.

Κάποιοι ξερόλες βιάστηκαν να κρίνουν, οι ίδιοι σήμερα κράζουν..

Από τότε πέρασαν σχεδόν 2 μήνες και όταν διαβάζεις το κείμενο είναι σαν να το έχεις γράψει σήμερα.

Βελτίωση μηδέν, πρόοδος καμία σε ένα πρωτάθλημα που ο ΠΑΟΚ δεν παίζει στην Ευρώπη και έχει ανταγωνιστές την Τρίπολη και τον Ατρόμητο!

Και επειδή πλέον τα ακούει ο Δώνης (του οποίου οι δηλώσεις-δικαιολογίες είναι για γέλια εντελώς) ο μοναδικός υπεύθυνος ακούει στο όνομα Ζήσης Βρύζας, που ξεφορτώθηκε με "κιμπάρικο" τρόπο τον προηγούμενο προπονητή και μας φόρτωσε τον "καλύτερο Έλληνα" γιατί το "πλάνο" του συμβάδιζε με αυτό της ΠΑΕ!

Ας εμφανιστεί λοιπόν ο Ζήσης, που έχει χαθεί λες και τον κατάπιε η Γη, και ας μας εξηγήσει και εμάς που δεν έχουμε δίπλωμα προπονητικής, που δεν ξέρουμε από ποδόσφαιρο τι βλέπει από αυτό το συνοθύλευμα.

Και επειδή Ζήση Βρύζα ο ρόλος της γλάστρας δεν σου ταιριάζει εμφανίσου και δώσε μας να καταλάβουμε τι βλέπεις εσύ και όχι εμείς, γιατί ο Δώνης νομίζει ότι βρέχει, αλλά μόνο έτσι δεν είναι.

Οι μόνοι που σιγοντάρουν αηδιαστικά έχοντας βγάλει τον ΣΚΑΣΜΟ κυριολεκτικά και έχοντας καταπιεί την γλώσσα τους, είναι εκείνοι οι αυτο-αποκαλούμενοι δημοσιογράφοι, στην κοινή γλώσσα ΑΡΔ, που σε στήριξαν να προχωρήσεις στην συνεργασία με τον Γιώργο Δώνη και αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά πόσο ξεφτιλισμένοι έιναι.

Ούτως ή άλλως Ζήση Βρύζα, έδωσες τα χέρια με κάποιον κάποτε αλλά λόγο δεν κράτησες, άσχετα αν κάποιοι ρουφιάνοι το απέκρυψαν εσκεμμένα.

Εσύ λοιπόν είσαι ο μοναδικός υπεύθυνος της κατάντιας αυτής που βλέπουμε, γιατί περί κατάντιας πρόκειται.

Βγες λοιπόν από την "ησυχία" σου, βρες αυτούς που σε λιβανίζουν όλη μέρα, και εξήγησέ μας τι βλέπεις να καταλάβουμε και εμείς οι αδαείς.

Όχι να τα ακούει ο Δώνης και εσύ Ζήση Βρύζα στην απ' έξω.

Επιλογή σου είναι, περιμένουμε να μας ενημερώσεις όπως ακριβώς έκανες και στην προ εποχή Σαββίδη, αλλά τώρα βλέπουμε μόνο τις φωτογραφίες σου.

ΥΓ.1 Για να προλάβω μερικούς, πουθενά δεν μιλάω για "διωγμό" ή παραίτηση Δώνη. Αυτός είναι προπονητής και έχει συμβόλαιο με την ομάδα. Ζητάω από τον πρόεδρο της ομάδας να μας πει μετά από 19 αγωνιστικές τι βλέπει μέσα στο γήπεδο ή άμα βλέπει τα παιχνίδια από την σουίτα και κοντεύει να τον πάρει ο ύπνος.

ΥΓ.2 Μην γράψετε μερικοί δικαιολογίες περί ρόστερ. Είναι ΓΕΛΟΙΟ..

ΥΓ.3 Τι να πει και ο Μαρκόπουλος που με 5-6 παίκτες έχει την ομάδα ανταγωνιστική παίζοντας καλό μπάσκετ και με μπάτζετ όσο κοστίζει μισός παίκτης από τα 2 αποβράσματα του ελληνικού μπάσκετ.

Moican4

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...