Θες 10 κολλύρια και ο Δώνης μας μιλάει για πλάνο...

Οι ξεφτιλισμένοι παπαγάλοι- ΑΡΔ έχουν βγάλει τον σκασμό και σαν καλοί παπαρολόγοι που είναι, δεν βγάζουν τσιμουδιά για τα όσα βλέπουν τα ματάκια μας εδώ και 12 αγωνιστικές.
Moican4
Θες 10 κολλύρια και ο Δώνης μας μιλάει για πλάνο...

Βέβαια όταν έπρεπε να κάνουν την "εξυπηρέτηση" μια χαρά τα λέγανε αλλά τώρα γιατί να μιλήσουν, υπάρχει λόγος;

Τέλος πάντων το θέμα μου δεν είναι να δώσω αξία στον κάθε ανύπαρκτο, αλλά να τονίσω πως αν κάποιοι μας θεωρούν βόδια, απλά δεν ήμαστε όλοι.!

Όταν κάποτε έγραφα σε κάποια κείμενα τα εξής " Για κάτι γελοίους καραγκιόζηδες που τον ονειρεύονται στην ομάδας τους, για κάτι ξεφτιλισμένους που επιθυμούν δώνηδες και λοιπούς ξεπερασμένους προπονητές και υποτίθεται βάζουν το καλό του ΠΑΟΚ πάνω απ΄όλα! όπως και αυτό " Βαδίζεις με μαθηματική ακρίβεια προς τα εκεί γιατί προπονητές-πειράματα όπως ο Δώνης, ο Γεωργιάδης και ο Κολομπούρδας για εκεί θα ταίριαζαν, ήξερα τι έγραφα από πολύ νωρίς όπως ήξερα και γιατί κάποιοι ενοχλήθηκαν...!

Για το αγωνιστικό μπάχαλο που ο καθένας κάνει ότι θέλει μέσα στο γήπεδο δεν ενοχλεί κανέναν. Για το ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο προβλέψιμος και από τον ρούλη της φάπας αυτό δεν ενοχλεί ούτε προβληματίζει.

Γιατί εκτός του ότι ο αποκλεισμός στην Ευρώπη δεν ήταν καταστροφή (!), πάντα υπάρχει ένας παράγοντας που φταίει εκτός από τον ίδιο τον Δώνη.

Σε 12 αγωνιστικές είναι ζήτημα αν ο ΠΑΟΚ έχει παίξει ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ έναν ολόκληρο αγώνα.

Γιατί πάντα μας φταίνε οι σφιχτές άμυνες, ο γρήγορος ρυθμός, η πίεση που δεν ασκήσαμε και ένα σωρό ακόμα δικαιολογίες.

Γιατί όταν πέρσι ο Μπόλονι φώναξε τους άμπαλους ΑΡΔ και τους έδειξε γιατί αυτή η ομάδα ΔΕΝ μπορεί να παίξει αυτά τα τρίγωνα, τετράγωνα, ρόμβους και τα σχετικά τον κοιτούσαν σαν ηλίθιοι!

Τώρα ξαφνικά που ο ΠΑΟΚ παίζει τουρλουμπούκι, δεν μιλάει κανένας και ακούμε από τον Δώνη να μας μιλάει για πλάνο, για στόχους, την στιγμή που παίκτες τελειωμένοι από τον ΠΑΟΚ όπως ο Έτο αγωνίζονται και ο Δ. Κωνσταντινίδης βρίσκεται στην Κ20 ή κατ ανάγκη μπαίνουν να παίξουν.

Γιατί ο Πέλκας αγωνίζεται βασικός και την άλλη είναι εκτός, γιατί ο ΠΑΟΚ δέχεται σε κάθε παιχνίδι ΣΙΓΟΥΡΑ ένα γκολ, γιατί αυτό το χάλι δεν έχει ξαναϋπάρξει κ Δώνη.

Τώρα στο πρωτάθλημα της πλάκας αν κάποιοι νομίζουν ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα κάρο παίκτες για να αλλάξει 2-3 πάσες και να κάνει μια υποτιπώδη επίθεση είναι γελασμένοι.

Γιατί ο ΠΑΟΚ την ώρα που έπρεπε να δείξει ότι στο φετινό πρωτάθλημα μπορεί να κοιτάξει στα ίσια τους 2 βρυκόλακες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, είδαμε και ακούσαμε άρες μάρες κουκουνάρες.

Τώρα αν μερικοί νομίζουν ότι εξαιτίας της ανυπαρξίας αντιπάλων, δεν μας ενδιαφέρει να βλέπουμε και τίποτα στο γήπεδο, αλλά ευτυχώς ήμαστε 2οι, σόρρυ αλλά μικραίνετε τον ΠΑΟΚ μάγκες.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι στο 2007 και 2008.

Άλλαξε επίπεδο και το άλλαξε εδώ και χρόνια.

Τότε που έκανε επικές προκρίσεις και έκτιζε ένα ευρωπαϊκό πρεστίζ, τότε που βγήκε από την αφάνεια και την απαξίωση, αλλά ακόμα δεν ξέραμε πως θα βρεθεί ένα Δώνης να μας πει πως αυτό δεν ήταν και καταστροφή.!

Πριν απαντήσουν κάποιοι, ας μου πουν:

1) Ποιο παιχνίδι θυμούνται να έχει παίξει ο ΠΑΟΚ ποδόσφαιρο έστω κάνοντας τα στοιχειώδη;

2) Πότε ο ΠΑΟΚ κατέβασε την ίδια ενδεκάδα για 2-3 παιχνίδια συνεχόμενα;

Δεν υπάρχει ούτε αγωνιστικό πλάνο, ούτε τίποτα.

Μόνο δηλώσεις και αερολογίες που πάντα ευθύνονται οι άλλοι και ποτέ ο προπονητής.

Κάποια στιγμή όταν η τύχη και η συγκυρία θα σε εγκαταλείψει και όταν ο Κλάους σταματήσει να βάζει γκολ ( γιατί εξαιτίας αυτών των λόγων ο ΠΑΟΚ βρίσκεται εκεί που βρίσκεται), θα αποκαλυφθεί η γύμνια και τότε θα "λυθεί" όπως πάντα η γλώσσα πολλών αλλά αυτό δεν θα τους κάνει λιγότερο καραγκιόζηδες από ότι είναι...

Τα πράγματα κάθε αγωνιστική χειροτερεύουν αυτό δεν το βλέπουν αυτοί που τον έφεραν ή και αυτοί ακολουθούν την τακτική των φιλιπιννέζων τους;

Moican4

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...