Ε όχι και να μιλήσετε εσείς για ηθική!

Επειδή το «αστείο» παρατράβηξε με τον Αλαφούζο και τον κάθε λογής τύπο που εμφανίζεται συχνά πυκνά στα αθλητικά δρώμενα αυτού του δύσμοιρου τόπου και το παίζει εξυγιαντής, η αλήθεια είναι μία και μοναδική.
Moican4
Ε όχι και να μιλήσετε εσείς για ηθική!

Ο Παναθηναϊκός ήταν είναι και θα παραμείνει κομμάτι του "κατεστημένου" του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και επειδή φυτά σαν τους βάζελους δεν θα γίνουμε ποτέ να μας πουλάνε φούμαρα και δήθεν επαναστατικούς προλόγους, την λέξη «ηθική» να μην ξαναπιάσετε ποτέ στο στόμα σας...
Εσείς και η λέξη ηθική είστε 2 αντίθετες έννοιες.
Εσάς όταν η «ηθική» σας χτύπησε την πόρτα, βάλατε το φερέφωνο της Παπαναστασίου και την φιλιππινέζα σας να μην σας αγγίξουν.
Κάνατε αυτό που τόσα χρόνια είστε, μια βρωμιά και μισή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τα «ήθη» που εσείς οι ίδιοι εισάγατε στο ποδόσφαιρο και που τώρα τάχα θέλετε να αλλάξετε, είναι επειδή είστε πλέον ανύπαρκτοι και εντελώς «λίγοι» για να προχωρήσετε σε αλλαγές.
Είμαι σίγουρος πως αν αύριο πρωί ξανααποκτούσατε χρήματα και δύναμη στο παρασκήνιο όχι μόνο δεν θα αλλάζατε τα «ήθη» στο ποδόσφαιρο αλλά σαν κομπλεξικοί που είστε πως θα συνεχίζατε με την ίδια λύσσα.
Ο Ποπολάρος του Ελληνικού ποδοσφαίρου μίλησε για...μαφία..!
Μίλησε για ισονομία στα χρόνια που ο βάζελος του Καπετάνιου, κατέβαινε στους αγωνιστικούς χώρους με τα κουμπούρια κυριολεκτικά, που κάτι κοράκια της εποχής εκείνης έσφαζαν τον ΠΑΟΚ πριν καν φτάσει στο γήπεδο.

Δεν θυμούνται ότι η "μαφία" είναι οι ίδιοι;
Δεν θυμούνται ότι είχαν την δική τους παράγκα επί χρόνια;
Δεν θυμούνται ότι διέλυσαν ιστορικές ομάδες μέσα σε μια νύχτα για να πάρουν με το έτσι θέλω ότι τους ήταν χρήσιμο;
Αν ο Αλαφούζος είναι ανιστόρητος τότε αλλάζει το πράγμα, αλλά επειδή δεν συμβαίνει αυτό τότε σίγουρα αυτά τα πουλάει σε κάποιους βλάκες...
Όχι, πάντως σε εμάς....

Γι αυτό λοιπόν απάντηση στην βλακεία που τους δέρνει θα ήταν να κάνουν την αυτοκριτική τους και μην μιλάνε για «ηθική», ισονομία, παράγκα και όλα τα συναφή.
Να βγάλουν επιτέλους τον σκασμό και να συμβιβαστούν με τον νέο ρόλο που επιτέλους τους θέσπισε η μοίρα, αυτού του καρπαζοεισπράκτορα του πρωταθλήματος.
Εκεί, είμαστε σίγουροι πως θα βρουν σίγουρα και άλλους «συμπαίκτες», κάποιοι ήδη έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα εδώ και χρόνια..
Το «κατεστημένο» είναι αυτοί οι ίδιοι και όσο και να κλαίγονται σαν καραγκιόζηδες αυτό δεν θα αλλάξει...

Οι «εχθροί» είναι κοινοί, το χρώμα αλλάζει πότε κόκκινο, πότε πράσινο και από κοντά το γιουσουφάκι (που πάει και αυτό στη φυσική του θέση.)
Η νίκη την Κυριακή επί του περιφερόμενου αυτού τσίρκου θα είναι μια απάντηση σε όλους αυτούς που ακόμα ονειρεύονται....«ισονομία» κατά τα δικά τους πάντα «μέτρα»...

Moican4

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...