Καλόπαιδα και ... ορφανά!

Η θύρα 4 πρέπει να πάρει την γενναία απόφαση να εξυγιάνει τον εαυτό της. Αν δεν μπορεί ή δεν θέλει καλύτερα να μην υπάρχει με την μορφή που είναι σήμερα.
New Yorker
Καλόπαιδα και ... ορφανά!

Έχω περίεργα αισθήματα με την ανακοίνωση της ποινής της UEFA.

Καιρό κουβαλάω κάποιες σκέψεις για τα καλόπαιδα μας που φέρνουν την ομάδα σε δύσκολη θέση και κατά καιρούς έχω μπει σε διαφόρους τρόπους σκέψης. Από το «τι να κάνουμε, αυτό είναι το DNA μας» μέχρι το «κλείστε την 4».

Κάθε οικογένεια έχει ένα μέλος που είναι ατίθασο, απειθάρχητο και δρα εις βάρος της. Tο αγαπάει, το ανέχεται και το προστατεύει όσο μπορεί. Όταν όμως η οικογένεια κινδυνεύει να μην υπάρχει, τότε τα υπόλοιπα αδέλφια έχουν καθήκον να επέμβουν.

Ο ΠΑΟΚ χωρίς Ευρώπη θα επιστρέψει στον μεσαίωνα που βρισκόταν πριν αρχίσουν οι ένδοξες στιγμές των τελευταίων χρόνων. Ο ΠΑΟΚ μόνο στην Σούπα Λίμπα θα μαραζώσει και θα πεθάνει. Η Ευρώπη είναι ο μόνος χώρος που ο αετός μπορεί να πετάει ελεύθερος. Δεν θα αφήσω κανέναν να του το στερήσει αυτό. Δεν μπορώ να επιτρέψω ούτε στον αδελφό μου να βάλει σε κίνδυνο την ύπαρξη της οικογένειας μου.

Αν κάποια μέλη της οικογένειας αδυνατούν να καταλάβουν ποιο είναι το συμφέρον της τότε δεν μπορούν να είναι μέλη της. Η αποκοπή τους θα φέρει υγεία στο υπόλοιπο σώμα και η οικογένεια πρέπει να πάρει την απόφαση να απαλλαγεί από αυτούς που την απειλούν με αφανισμό.

Δεν μπορώ να βλέπω ένα οικοδόμημα που χτίζεται με αίμα να καταρρέει από 20 καλόπαιδα που χρειάζονται Μαλαματίνες για να πάνε στο γήπεδο.

Δεν δέχομαι ότι αυτός είναι α λαός μας, αυτή είναι η κουλτούρα μας. Αν η κουλτούρα μας κινδυνεύει να μας εξαφανίσει καλύτερα να την αλλάξουμε.

Η θύρα 4 πρέπει να πάρει την γενναία απόφαση να εξυγιάνει τον εαυτό της. Αν δεν μπορεί ή δεν θέλει καλύτερα να μην υπάρχει με την μορφή που είναι σήμερα. Προτιμώ να μιλάω για ΠΑΟΚ και τα επόμενα χρόνια παρά να έχω την πιο καυτή έδρα του κόσμου. Προτιμώ μια Τούμπα εκκλησία από μια Τούμπα άδεια.

Τρελάθηκα όταν είδα την φωτοβολίδα στο ματς με την Μπνέι. Το πρώτο που σκέφτηκα εκείνη την στιγμή ήταν: Μπράβο αγόρι μου, μόλις μας κόστισες 15.000 που γα...θήκαμε να μαζέψουμε.

Δεν με νοιάζει αν φταίει η διοίκηση, οι διοικούντες, η αστυνομία και το κακό συναπάντημα.

Όταν το καλόπαιδο πάει να πηδήξει τα κάγκελα και να μπει στον αγωνιστικό χώρο όλοι μαζί οι διπλανοί του πρέπει να τον αρπάξουν από τον γιακά και να βάλουν να κάτσει στον κώλο του.

Η θύρα 4 οφείλει να αποβάλλει τα καλόπαιδα και αν δεν μπορεί καλύτερα να μην υπάρχει ώστε κάποιοι να βρίσκουν καταφύγιο και άσυλο. Αυτά τα καλόπαιδα δεν αντιπροσωπεύουν την θύρα 4. Τουναντίον μάλιστα: την εκθέτουν.

Μέχρι τώρα πληρώναμε μόνο πρόστιμα και τα καλόπαιδα μας κόστιζαν χρηματικά. Τώρα όμως απειλείται η ύπαρξη του ΠΑΟΚ. Αν η ομάδα του χρόνου πάρει πρωτάθλημα και δεν μπορέσει να παίξει Ευρώπη για κάποιους της θύρας 4, προτιμώ έναν ΠΑΟΚ χωρίς αυτούς.

Από την μεριά της η διοίκηση πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να τους χαϊδεύει  για πάντα.

Άλλο "έχω τρέλα στο μυαλό" και άλλο "έχω κάλλο στο μυαλό". Μέχρι τώρα ήταν γραφικοί. Τώρα όμως έχουν γίνει επικίνδυνοι. Απειλούν την ίδια την ύπαρξη της ομάδας.

Τα καλόπαιδα μπορούν να ζήσουν χωρίς τον ΠΑΟΚ. Αν θέλουν διέξοδο στα προβλήματα τους και εκτόνωση ας γίνουν ότι άλλο θέλουν.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ζήσει χωρίς αυτούς.

Ξεκινήστε επιτέλους το διαζύγιο πριν γίνουμε εμείς ορφανά.

Φιλικά
NewYorker

Διαβάστε ακόμη...