Πολλά θα ακούσεις, τίποτε να μην πιστέψεις...!

Όσο πλησιάζουμε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου , τα Μ.Μ.Ε θα μας «βομβαρδίζουν» με τάχα πληροφορίες και ονόματα ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν τον "Δικέφαλο".
Moican4
Πολλά θα ακούσεις, τίποτε να μην πιστέψεις...!
Πλησιάζοντας ολοένα και περισσότερο στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου , διαπιστώνω ότι καθημερινά Μ.Μ.Ε ( κυρίως εφημερίδες) εντός των «τειχών» της πόλης και όχι μόνο, μας «βομβαρδίζουν» με τάχα πληροφορίες και ονόματα ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν ή φέρονται να ενδιαφέρουν τον Δικέφαλο.

Ο σκοπός τους γνωστός εδώ και πολλά χρόνια μιας και η μοναδική ευκαιρία για αύξηση των πωλήσεων, φύλλων και κερδών δεν τους αφήνει κανένα περιθώριο. Βέβαια λογικό να «πουλάει» μια μεγάλη ομάδα όπως ο Π.Α.Ο.Κ που θέλει να πρωταγωνιστήσει, μιας αυτό το φαινόμενο ανέκαθεν υπήρχε, αλλά φέτος από πολύ νωρίς έχουν αρχίσει να ξεπερνάνε το μέτρο.

Το μεγαλύτερο κακό γίνεται στην ομάδα και στους παίκτες, οι οποίοι ζούνε και αυτοί στην πόλη και παρασύρονται από όλες αυτές τις αηδίες , με αποτέλεσμα να χάνουμε μέρος του στόχου που έχουμε θέσει σαν ομάδα.

Σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι του πρωταθλήματος όπως είναι τα 2 επόμενα σημαντικά παιχνίδια υπάρχει κίνδυνος όλα αυτά να επηρεάσουν την ομάδα αρνητικά . Οι λόγοι πολλοί και πρέπει να προσεχθούν δεόντως . Κατά πρώτον λόγο το οικογενειακό κλίμα της ομάδας μπορεί να διαταραχθεί σε όλη αυτήν την πρόωρη ονοματολογία . Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση και όλα αυτά μπορούν να την οδηγήσουν εκτός πορείας. Δεν γίνεται να μηδενίζεται η προσπάθεια κάποιων παικτών που έχουν ξεκινήσει την προσπάθεια από την αρχή , δεν γίνεται κάποιοι παίκτες με το έτσι θέλω να «πουλιούνται» επειδή το θέλουν κάποιοι εκδότες - μάνατζερ- λαμόγια , δεν γίνεται να αποκτήσει αυτήν την δεδομένη χρονική στιγμή παίκτες που το τίμημα τους υπερβαίνει κατά πολύ το δικό μας αρχικό μπάτζετ βάση των όσων έχει σχεδιάσει η διοίκηση της ομάδας και βάση του σχεδίου που έχει για την οικονομική εξυγίανση, και όλα αυτά για να «γλείψουν» τον Λαό και να πουλήσουν φύλλα.

Η διοίκηση έχει δείξει δείγματα σοβαρότητας και «χαμηλών» τόνων στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους. Στο κάτω κάτω όσα ονόματα ακούστηκαν ή γράφτηκαν στα Μ.Μ.Ε πότε δεν αποκτήθηκαν από τον Π.Α .Ο.Κ. Με το ίδιο σκεπτικό πιστεύω ότι λειτουργεί και την δεδομένη χρονική στιγμή η διοίκηση μαζί με τον τεχνικό μας διευθυντή Σέρτζιο Κονσεϊσάο, αθόρυβα αλλά ουσιαστικά γιατί έτσι πράττουν οι μεγάλες ομάδες . Προνοούν αρκετά νωρίτερα και αυτοί γνωρίζουν ποιον παίκτη θα αποκτήσει η ομάδα και γιατί.  Λάθη γίνονται , και θα γίνουν ξανά , το θέμα είναι να τα εντοπίζεις και να προσπαθείς κάθε φορά να τα ελαχιστοποιήσεις.

Καλό είναι να κάνεις όνειρα αλλά η ελληνική πραγματικότητα είναι σκληρή. Την δεδομένη χρονική στιγμή θα πρέπει όλοι μας να είμαστε , «μετρημένοι», σοβαροί και «προσγειωμένοι» και αυτό αφορά Λαό και παίκτες. Όσο αναφορά εμάς, να είμαστε όπως πάντα κοντά στην ομάδα και να την βοηθήσουμε να παραμείνει ψηλά μέχρι το τέλος της χρονιάς . Αυτό θα πρέπει να μας απασχολεί και όχι το αν θα αποκτηθεί ένας παίκτης σε μια Α θέση ή αν θα επιστρέψει κάποιος άλλος. Όσο αναφορά τους παίκτες μας να συνεχίσουν την «δουλειά» τους και να παραμείνουν προσηλωμένοι στον στόχο της ομάδας που είναι η πορεία προς την κορυφή, κλείνοντας τα αυτιά τους στις «σειρήνες» των μεταγραφών.

Και στις 2 περιπτώσεις, είναι καθαρά θέμα της διοίκησης μας που τουλάχιστον από ποδόσφαιρο γνωρίζει αρκετά παραπάνω από εμάς. Ας γυρίσουμε την πλάτη σε όλους αυτούς που «παίζουν» παιχνίδια εις βάρος του Π.Α.Ο.Κ, που «γλύφουν» ολημερής και ολονυκτής την λαοφιλέστερη ομάδα, που κάνουν υποδείξεις στην διοίκηση λες και είναι τσιφλίκι τους . Εν πάσει περιπτώσει ας «φιλτράρουμε» τα όσα μας «πασάρουν» ρεαλιστικά και αντικειμενικά πριν χάσουμε και εμείς το μέτρο...!!!

Βλέπετε ο Σάντος τις προάλλες τους «χάλασε» τα σχέδια που μίλησε το πολύ για 2 παίκτες. Ήθελαν να μας «αραδιάσουν» καμιά 10αριά ποδοσφαιριστές λες και όλες αυτές οι κωλοφυλλάδες δεν γνωρίζουν το πραγματικό πρόβλημα του Π.Α.Ο.Κ. Αλλά δεν τους νοιάζει, την «πάρτη» τους κοιτάνε..!!

Π.Α.Ο.Κ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ..!!

Moican4....

Διαβάστε ακόμη...