Έμεινε με την προσπάθεια

Την εκτός έδρας ήττα με 13-9 από τον Πανιώνιο γνώρισε η ανδρική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Α1.
Έμεινε με την προσπάθεια

Ο Δικέφαλος παραμένει στους 6 βαθμούς με δύο νίκες και δύο ήττες, την ώρα που η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανεβαίνει στους 12 κάνοντας το τέσσερα στα τέσσερα στο ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Οι «ασπρόμαυροι» προηγήθηκαν με 1-2 στο πρώτο οκτάλεπτο, όμως είδαν τους γηπεδούχους να βρίσκουν λύσεις και να περνάνε μπροστά με 5-2.

Μάλιστα, ο Πανιώνιος έκανε το 6-2 στο ξεκίνημα του δευτέρου οκταλέπτου. Ο ΠΑΟΚ βελτίωσε την εικόνα του στην άμυνα του και με δύο εύστοχα πέναλτι και γκολ στο παραπάνω επέστρεψε μειώνοντας σε 6-5, με το ημίχρονο να κλείνει στο 7-5.

Ανάλογη εικόνα και στην τρίτη περίοδο με τον Πανιώνιο να προηγείται με 9-6, τον Δικέφαλο να μειώνει σε 9-8 και το οκτάλεπτο να κλείνει στο 10-8.

Το ξεκίνημα του τέταρτου οκταλέπτου ήταν καθοριστικό για την έκβαση του αγώνα καθώς ο Πανιώνιος ξέφυγε με 12-8. Ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 12-9, αλλά πλέον τα χρονικά περιθώρια ήταν ελάχιστα με τους γηπεδούχους με 13-9 να φτάνουν στη νίκη.

Το επόμενο Σάββατο (21/10) στις 15:30 ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στο Ποσειδώνιο τον Υδραϊκό για την 5η αγωνιστική.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 2-3, 3-3, 3-1

Διαβάστε ακόμη...