Απίστευτο: Ντου, επεισόδια και διακοπή σε αγώνα πόλο Περιστέρι-ΠΑΟΚ!

Η καφρίλα δεν έχει τέλος στον ελληνικό αθλητισμό με οπαδούς της ομάδας πόλο του Περιστερίου να κάνουν ντου με λοστάρια σε αθλητή του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να υπάρξει σύρραξη και το παιχνίδι να διακόπτεται ένα λεπτό πριν το φινάλε του.
Απίστευτο: Ντου, επεισόδια και διακοπή σε αγώνα πόλο Περιστέρι-ΠΑΟΚ!

To ζήσαμε κι αυτό εν έτη 2022! «Οπαδοί» του Περιστερίου έκαναν ντου σε αθλητές του ΠΑΟΚ σε αγώνα πόλο. Κι όμως...

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν ένα 1:40'' πριν την ολοκλήρωση του αγώνα με το σκορ να είναι στο 8-8 όταν μερίδα οπαδών των γηπεδούχων άνοιξε διάλογο με αθλητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος προηγουμένως είχε αποβληθεί από το παιχνίδι με αντικατάσταση και κατευθύνονταν στα αποδυτήρια.

Η κατάσταση δευτερόλεπτα μετά το φραστικό επεισόδιο που υπήρξε ξέφυγε από κάθε έλεγχο, αφού οι οπαδοί δεν έμειναν στα... λόγια και έκαναν ντου με λοστάρια στον χώρο της πισίνας.

Άμεσα η αστυνομία επενέβη προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα με τους διαιτητές της αναμέτρησης να διατάσσουν την εκκένωση του γηπέδου.

Παρόλα αυτά, λίγο αργότερα ο αγώνας με απόφαση του αλυτάρχη διεκόπη οριστικά και μένει να φανεί τι θα γραφτεί στο φύλλο αγώνα με την τύχη του αγώνα (σ.σ. η σειρά ήταν στο 1-1 και ο νικητής θα πάρει την πρόκριση στην τέταρτη φάση του πρωταθλήματος) να κρίνεται στην αίθουσα των αθλητικών δικαστηρίων.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα και αυτή την ώρα η αποστολή του ΠΑΟΚ παραμένει εντός των αποδυτηρίων, αφού υπάρχει κόσμος εκτός γηπέδου...

Διαβάστε ακόμη...