"Ο ΠΑΟΚ δεν παίχτηκε ποτέ από τη διαιτησία"

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο τεχνικός της ομάδα polo του ΠΑΟΚ, Βασίλης Βέργος, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Εθνικό, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος...
"Ο ΠΑΟΚ δεν παίχτηκε ποτέ από τη διαιτησία"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Νομίζω πως για το σημερινό αποτέλεσμα, μεγάλη ευθύνη έχουν τα σφυρίγματα του κ. Σπανούλη, ο οποίος έβαλε τον Εθνικό στο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει παιχτεί ποτέ από Θεσσαλονικιό διαιτητή! Ποτέ δεν έχει παιχτεί!!! Έχει παιχτεί κόντρα, δεν έχει παιχτεί ποτέ υπέρ! Αυτό ας το ακούσουν όλοι. Κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Το θέμα μου είναι ότι δεν τον σέβονται ούτε οι άνθρωποι που ζουν εδώ πέρα! Αυτό είναι το σημαντικό. Η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε στο μισό του παιχνιδιού. Είχε μια φυσιολογική πτώση στο 3ο δεκάλεπτο, έκανε τα λάθη της, πήραν οι αντίπαλοι πολλές αποβολές, οι οποίες κατά τη γνώμη του το 90%  αυτών των αποβολών ήταν κόντρα φάουλ, και όποιος ξέρει καταλαβαίνει τι εννοώ. Πέρσι δικός μας αθλητής με την ίδια ομάδα έβγαλε τον ώμο του και ο ίδιος διαιτητής που σφύριζε σήμερα δεν το είδε πάλι. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο, νομίζω ότι εμείς κάναμε τα λάθη, θα τα δούμε αυτά, δεν είχαμε καλό παίκτη παραπάνω, είχαμε πολλή συγκέντρωση στην άμυνα στο μισό του παιχνιδιού, τη χάσαμε στην πορεία γιατί μάς εκνεύρισε πολύ ο διαιτητής, βγήκαμε από τον ρυθμό του παιχνιδιού και ήρθε το αποτέλεσμα, μπορώ να πω φυσιολογικά"

Όσο για το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό:  "Κοιτάξτε, όλες οι ομάδες είναι ισάξιες, το Φάληρο έχασε ένα γκολ από τον Εθνικό στον Πειραιά,  η Χίος έχασε 1-2 γκολ από τον Υδραϊκό στην Αθήνα, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια είναι πολύ μικρές οι διαφορές μεταξύ των ομάδων. Αν η ομάδα σου δεν έχει συγκέντρωση σε αυτό που θέλει να κάνει μπορεί να χάσεις το παιχνίδι. Δεν έχουμε τις δυνατότητες του ολυμπιακού, είμαστε μια ομάδα η οποία παλεύει να κάνει κάτι παραπάνω και να εδραιωθεί τα επόμενα χρόνια. Δεν έχει μεγάλες διαφορές ούτε από αυτές που θέλουν να τις λένε μικρές, ούτε από αυτές που τις λένε μικρομεσαίες"

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο  Team Manager της ομάδας, κ. Τάσος Πετρίδης: "Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι τόσο για εμάς όσο και για τον αντίπαλο. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά, αλλά έχουμε τρομερά παράπονα από τη διαιτησία και ειδικότερα από τον έναν διαιτητή, τον Γ. Σπανούδη, που τυγχάνει και Θεσσαλονικιός, πρόκειται για τέσσερις συγκεκριμένες φάσεις, όταν η ομάδα είχε ξεφύγει στο σκορ. Η ομάδα πάλεψε σκληρά και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την εμφάνιση, καθώς αν είχαμε καλύτερη διαιτησία, θα είχαμε πάρει τη νίκη."

Διαβάστε ακόμη...