Αναστασίου: «Σαν την Λερναία Ύδρα ο ΠΑΟΚ»

Την άποψη πως ο Δικέφαλος μπορεί να το πάει… μέχρι τέλους σε Ελλάδα και Ευρώπη εξέφρασε ο Έλληνας προπονητής!
Πηγή: paok24.com
Αναστασίου: «Σαν την Λερναία Ύδρα ο ΠΑΟΚ»
Photo Credits: @paok24.com website

Στη “Δίκη στο Open” φιλοξενήθηκε χθες το βράδυ ο Γιάννης Αναστασίου, με τον πρώην προπονητή της Κηφισιάς και νυν στρατηγικός σύμβουλος της Ομόνοιας, να έχει να πει τα… καλύτερα για τον ΠΑΟΚ!

"Η ΑΕΚ προσπαθεί να παίξει όπως και πέρυσι, αλλά της λείπει η φρεσκάδα. Πέρυσι ήταν περισσότερο συγκεντρωμένη, έπαιζε με τον ενθουσιασμό του γηπέδου και του προπονητή. Πλέον οι παίκτες της κάνουν πολλά ατομικά λάθη.

Κανείς δεν πίστευε πως ο ΠΑΟΚ θα φτάσει τόσο μακριά, μόνο οι άνθρωποι της ομάδας και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Τα βάζει με όλους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ είναι μαθημένος στα δύσκολα, είναι σαν τη Λερναία Ύδρα, κόβεις ένα κεφάλι και βγάζει δύο. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει μέχρι τέλους.

Ο Παναθηναϊκός έχει άγνοια κινδύνου, παίζει με σκοπό να κερδίσει σε κάθε παιχνίδι, αλλά δεν υπάρχει σταθερότητα. Ο Τερίμ δείχνει την εμπιστοσύνη που έχει στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών του και προσπαθεί με αυτό να κερδίσει. Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει στοιχεία που πρέπει να έχει ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Δεν μπορούμε να ξεγράψουμε τον Ολυμπιακό, έχει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός δείχνει βελτίωση με την έλευση του νέου προπονητή. Ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα από ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και πιο πίσω είναι ο Ολυμπιακός” τόνισε χαρακτηριστικά ο 51χρονος προπονητής, ο οποίος ερωτηθείς για τις ευρωπαϊκές “μάχες” του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, απάντησε:

«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ και το λέω με σιγουριά. Ο Ολυμπιακός μπορεί και αυτός να προκριθεί απέναντι στη Φενέρμπαχτσε».

Διαβάστε ακόμη...