«Εύχομαι να το είχε βάλει εκείνος, είναι δικό του το γκολ»

Με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι στην Λεωφόρο, ο Στέφαν Σβαμπ έγραψε τον επίλογο της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, με τον Αυστριακό χαφ να αφιερώνει στον Άλι Σαμάτα το γκολ που πέτυχε, μιλώντας στο SDNA.
«Εύχομαι να το είχε βάλει εκείνος, είναι δικό του το γκολ»
Photo Credits: @PAOKFC

Στο 89ο λεπτό ο ΠΑΟΚ, η άμυνα του Παναθηναϊκού πιάστηκε στον ύπνο. Ο Σαμάτα βρέθηκε σε θέση βολής και το πλασέ του είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα, αλλά ο Παλάσιος με το χέρι απέτρεψε το γκολ. Ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και την αποβολή στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό. Ο Στέφαν Σβαμπ ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Ντραγκόφσκι από την «άσπρη βούλα», με τους Θεσσαλονικείς να «κλειδώσουν» μία σπουδαία νίκη εκτός έδρας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Αυστριακός μίλησε στο SDNA για την επίμαχη φάση και αφιέρωσε το γκολ στον συμπαίκτη του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: 

«Δυστυχώς δεν έβαλε το γκολ ο Σαμάτα γιατί το σταμάτησε ο αντίπαλος πάνω στη γραμμή, εύχομαι να το είχε βάλει εκείνος... Είναι δικό του γκολ για να είμαι ειλικρινής».

Επιστρέφοντας στη νίκη του ΠΑΟΚ, αυτήν την φορά ο Δικέφαλος τα έκανε όλα σωστά: 

«Ναι, θυμόμαστε όλοι το 2-2 της πρώτης συνάντησής μας φέτος. Τώρα παίξαμε με μεγάλη ωριμότητα, δείξαμε πόσο απειλητικοί είμαστε ακόμη και χωρίς την μπάλα στα πόδια μας. Και στο τέλος αξίζαμε απόλυτα τη νίκη. Γενικά στη Λεωφόρο κάνουμε πολύ καλά παιχνίδια, παίρνουμε σε γενικές γραμμές τα αποτελέσματα που θέλουμε. Στο ματς πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με γκολ στις καθυστερήσεις. Αυτό μας δίνει πολλή αυτοπεποίθηση».

Όσο για την αντίδραση του ΠΑΟΚ στα δύσκολα; 

«Είναι μία πολύ μεγάλη σεζόν για εμάς. Όπως όλα δείχνουν, θα έχουμε τουλάχιστον γύρω στα 60 παιχνίδια. Σε αυτό το πολύ μακρύ ταξίδι, θα έχουμε φυσιολογικά ορισμένες απώλειες. Υπάρχουν τέσσερις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Προφανώς είναι μία σκληρή μάχη για όλους. Το είδαμε και στο ματς κόντρα στην Λεωφόρο. Από την άλλη, εμείς δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε με δύο τρόπους. Είτε έχοντας την κατοχή της μπάλας, είτε όχι. Είμαστε το ίδιο απειλητικοί».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε ακόμη...