Τσέζαρεκ: «Δεν βρίσκεται στο καλύτερο… φεγγάρι η Ντιναμό, 50-50 η πρόκριση»

Ο Κροάτης παλαίμαχος παίκτης και…δικός μας, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, καταθέτει το προσωπικό του report για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στην φάση των «16» του Conference League.
Πηγή: sdna.gr
Τσέζαρεκ: «Δεν βρίσκεται στο καλύτερο… φεγγάρι η Ντιναμό, 50-50 η πρόκριση»
Photo Credits: @sdna.gr website

Την ευρωπαϊκό του κοστούμι ετοιμάζεται να φορέσει εκ νέου ο ΠΑΟΚ, με επίκεντρο τη διπλή σειρά των αναμετρήσεων με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τους «16» τους Conference League.

Το πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης (7/3) στο «Μάξιμιρ» και θα ακολουθήσει ο επαναληπτικός στην Τούμπα (14/3).

Το  SDNA  επικοινώνησε με τον Κροάτη παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, ο οποίος «όργωσε» τα ελληνικά γήπεδα με τις φανέλες τεσσάρων δικών μας ομάδων (Ακράτητος, Αιγάλεω, Αστέρας Τρίπολης, Άρης) και πήρε την έκθεσή του για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τα επερχόμενα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ.

«Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ποτέ δεν έπαψε να διαθέτει μια ποιοτική ομάδα και επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο που έρχεται στο δρόμο της. Είδαμε να πετάει την Μπέτις εκτός Ευρώπης κι αυτό δεν είναι ασφαλώς τυχαίο. Ωστόσο την τρέχουσα σεζόν παρουσιάζει αρκετά σκαμπανεβάσματα στις εμφανίσεις της. Κάτι που της έχει κοστίσει πολύτιμους βαθμούς στο πρωτάθλημα και την έχει αφήσει στην τρίτη θέση πίσω από Ριέκα και Χάιντουκ…» τόνισε αρχικά ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ και πρόσθεσε:

«Στο τελευταίο παιχνίδι με την Όσιγιεκ απέφυγε την ήττα και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις. Σίγουρα δεν βρίσκεται στο καλύτερο…φεγγάρι. Συγχρόνως οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης έχουν προκαλέσει μια εσωτερική αστάθεια που βγαίνει στο γήπεδο. Θεωρώ πως είναι 50-50 οι πιθανότητες πρόκρισης κόντρα στον ΠΑΟΚ που αυτή τη στιγμή είναι πρώτος στην Ελλάδα και παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο».

- Για τους πιο επικίνδυνους παίκτες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ:

«Αυτοί που ξεχωρίζουν είναι ο σέντερ φορ και πρώτος σκόρερ, Μπρούνο Πέτκοβιτς, ο κεντρικός χαφ, Γιόσιπ Μίσιτς που έπαιξε πιο παλιά στον ΠΑΟΚ και ο επιτελικός μέσος, Μάρτιν Μπατούρινα».

-Για τον προπονητή Σεργκέι Τζακίροβιτς και την φιλοσοφία του:

«Αρέσκεται να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, με πολλές πάσες και συνεχόμενη κυκλοφορία της μπάλας».

- Για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο «Μάξιμιρ»:

«Ο ΠΑΟΚ θα παίξει σε μια καυτή έδρα στο Ζάγκρεμπ, όπως το ίδιο θα συμβεί και με την Ντιναμό στην Τούμπα στη ρεβάνς που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη».

Διαβάστε ακόμη...