Κοντρέρας: Είναι ευχάριστο να σκοράρεις

Ο Πάμπλο Κοντρέρας, φιλοξενήθηκε στο συνδρομητικό κανάλι και μίλησε  για την εικόνα του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει.
Κοντρέρας: Είναι ευχάριστο να σκοράρεις
Ο Πάμπλο Κοντρέρας, φιλοξενήθηκε σήμερα στο συνδρομητικό κανάλι και μίλησε  για την εικόνα του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει.

Για το νικητήριο γκολ που σημείωσε κόντρα τον Εργοτέλη: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ και για τη νίκη της ομάδας μου. Είναι ευχάριστο να έρχεται η νίκη μέσα από ένα τέρμα που έχω πετύχει. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά μετά το χθεσινό παιχνίδι,. Περάσαμε μία πολύ δύσκολη κατάσταση με τα αποτελέσματα που είχαμε από το ξεκίνημα. Ελπίζω η νίκη επί του Εργοτέλη να μας βοηθήσει στα επόμενα παιχνίδια για τη Βιγιαρεάλ όσο και για αυτό με την Καβάλα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει ξεπεράσει την κρίση : «Δε μπορούμε να είμαστε πάντα σε πολύ καλή κατάσταση. Η δουλειά βοηθάει πάρα πολύ τους ποδοσφαιριστές. Η βοήθεια του κόσμου μας έχει βοηθήσει να βγάλουμε ένα κομμάτι ειδικά στο Europa League. Και αυτήν την εβδομάδα και στο Πρωτάθλημα και στο κύπελλο είχαμε καλά αποτελέσματα.

Για τις συνεχείς αλλαγές προπονητή: «Είναι πολύ δύσκολο για εμάς μέσα σε λίγο καιρό να έχουμε αλλάξει τρεις προπονητές. Και ο προηγούμενος και αυτός που έχουμε τώρα δουλεύουν πολύ σκληρά και πολύ σοβαρά. Ο Δερμιτζάκης δε βρήκε τα αποτελέσματα που ήθελε και με τον Χάβο έχουμε δουλέψει πάρα πολύ για να έχουμε τα αποτελέσματα που έχουμε».

Για το αν του έχει ξανατύχει στην καριέρα του να αλλάξει τρεις προπονητές σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα: «Είναι πολύ μπερδεμένη κατάσταση. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Μία ομάδα μεγάλη, όπως ο ΠΑΟΚ, που ζει από τα θετικά αποτελέσματα, λογικό είναι να αλλάζει προπονητή όταν αυτά δεν έρχονται. Είχαμε συνηθίσει να δουλεύουμε με τον Σάντος. Για διαφορετικούς λόγους δεν ήθελε να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και πρέπει να βρούμε κάποιες λύσεις για να συνεχίσουμε στην ίδια γραμμή που είχαμε με τον προηγούμενο προπονητή. Εμείς οι ποδοσφαιριστές και το τιμ, δε μπορούσαμε να βρούμε κάτι για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Οι αλλαγές προπονητών έφεραν πολύ μπέρδεμα στην ομάδα».

Για το ποιος πιστεύει ότι πρέπει να βγει MVP καθώς και για το γκολ της αγωνιστικής. «Πιστεύω ότι ο Κανόμπιο πρέπει να βγει MVP. Καλύτερο γκολ ήταν αυτό του Λεοζίνιο. Ο Κανόμπιο αν φτάσει στο επίπεδο που θέλει θα δούμε ένα ποδοσφαιριστή που θα παίξει πολύ καλύτερα. Παίζει πίσω από τον επιθετικό».

Για το αν βοηθάνε τα θετικά αποτελέσματα στην αλλαγή ψυχολογίας: «Στα αποδυτήρια δεν είχαμε πρόβλημα. Απλώς τα αποτελέσματα δε μας βοήθησαν. Ευχόμαστε στον προπονητή να συνεχίσει έτσι, εμείς δουλεύουμε για να τον βοηθήσουμε και να συνεχίσουμε να παίρνουμε καλά αποτελέσματα»

Για την αγωνιστική κατάσταση του ίδιου: «Η προσωπική μου κατάσταση ήταν όμοια με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Σε υψηλότερο επίπεδο προσπαθούμε να παίξουμε καλύτερα και το δείχνουμε στο γήπεδο. Πάντα στην καριέρα του ποδοσφαιριστή δε μπορούν να είναι όλα καλά. Ξεκινάς από χαμηλά και πας στα ψηλά».

Για την περιπέτεια των μεταλλορύχων στη Χιλή: «Το παρακολουθούσα όταν ήταν εγκλωβισμένοι. Δεν άφησα καμια στιγμή. Αισθάνομαι πάρα πολύ περήφανος για τους συμπατριώτες μου. Για το κουράγιο που είχαν και αντιμετώπισαν αυτές τις καταστάσεις. Αυτές είναι πολύ δύσκολες στιγμές και όχι αυτές που περνάμε αγωνιστικά. Μπορούμε να δείξουμε και στο ποδόσφαιρο το ίδιο κουράγιο. Αλλά αυτοι οι άνθρωποι έχουν καταφέρει το πιο σημαντικό στη ζωή τους. Γιατί έχουν πολύ μεγάλη θέληση».

Διαβάστε ακόμη...