Βιτόλο: «Προσπαθούμε για το καλύτερο»

Ο Ισπανός μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης και σχολίασε την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, ενώ δεν παρέλλειψε να τονίσει την κρισιμότητα της αναμέτρησης της Πέμπτης, με τη Βιγιαρεάλ.
Βιτόλο: «Προσπαθούμε για το καλύτερο»

Ο Ισπανός μίλησε στον sport103fm και σχολίασε την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, ενώ δεν παρέλλειψε να τονίσει την κρισιμότητα της αναμέτρησης της Πέμπτης, με τη Βιγιαρεάλ.Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ισπανός:

Για το αν άλλαξε κάτι στην ομάδα και επέστρεψε στις επιτυχίες, είπε: "Η ψυχολογίας μας είναι πιο θετική, αλλά αυτό που θέλουμε είναι η ομάδα να συνεχίζει να νικά και να βρίσκεται στην βαθμολογία εκεί που πρέπει να βρίσκεται."

Για το τι βοήθησε για να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας προς το καλύτερο, τόνισε: "Όλοι ξέρουμε ότι είμαστε μία πάρα πολύ καλή ομάδα και ένα δυνατό σύνολο. Μερικές φορές χρειάζεται το καλό αποτέλεσμα για να βρει η ομάδα τον δρόμο της. Σίγουρα δει είμαστε καλά όταν η ομάδα δεν πάει καλά και δεν κερδίζει τα παιχνίδια. Η ομάδα προσπαθεί να παίζει όπως έπαιζε πέρσι για να είμαστε και πάλι στο 100% και δουλεύουμε πολύ για να το βρούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα."

Για το αν κάποια στιγμή αισθάνθηκε "σκασμένος" από τα όσα συμβαίνουν, δήλωσε: "Αισθάνεσαι άσχημα και όχι πολύ καλά, γιατί προσπαθείς να κάνεις κάτι καλό. Οι μεγάλες ομάδες δουλεύουν πάντα για να ξεπεράσουν αυτές τις στιγμες και θα το ξεπεράσουμε.

Για το πως αισθάνθηκε τη στιγμή του γκολ του Κοντρέρας το οποίο έκρινε την αναμέτρηση, είπε: "Αισθάνθηκα χαρά. Δουλέψαμε πολύ για να πάρουμε τη νίκη. Μην ξεχνάμε ότι χάναμε 1-0, ισοφαρίσαμε και στο τέλος πήραμε το παιχνίδι."

Για το αν η ομάδα ήταν κουρασμένη από το παιχνίδι με τον Εορδαϊκό, σχολίασε: "Σίγουρα επηρεάζει την φυσική κατάσταση της ομάδας όταν αγωνίζεται σε ένα γήπεδο δύσκολο, όπως αυτό στην Φλώρινα. Οι μεγάλες ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ, πρέπει να παίρνουν τα παιχνίδια του τύπου Εργοτέλη, πρέπει να τα παίρνουν με την καρδιά."

Για το αν έχουν αλλάξει συμπεριφορές παικτών στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ σε σχέση με την περασμένη σεζόν, επεσήμανε: "Αυτά τα πράγματα μπορεί κάποιος να τα σκεφτεί όταν η ομάδα δεν πάει καλά και δεν φέρνει καλά αποτελέσματα. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι όλοι δίνουμε τα πάντα για να πάει καλά η ομάδα. Πιστεύω ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της και οι παίκτες τον εαυτό τους. Μην ξεχνάτε ότι την Πέμπτη έχουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα από την Ισπανία. Αν κερδίσουμε θα έχουμε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση."

Για το αν συζητιέται μεταξύ των παικτών τοθέμα του προπονητή, είπε: "Αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι όλοι οι άνθρωποι που ήρθαν στην ομάδα ήρθαν για καλό. Αν μείνει ο προπονητής αυτός ή αν έρθει κάποιος άλλος θα θέλει το καλό της ομάδας. Αυτό πιστεύω εγώ."

Για τον αγώνα της προσεχούς Πέμπτης με την Βιγιαρεάλ, τόνισε: "Παίζουμε με μία μεγάλη ομάδα που διαθέτει παίκτες με ποιότητα, αλλά παίζουμε στην Τούμπα και είναι ευκαιρία να πάρουμε το ματς και να πάμε πρώτοι στον όμιλο. Το παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ είναι το κλειδί για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πιστεύω ότι θα βρισκόμαστε σε μία πολύ καλή βαθμολογική θέση αν κερδίσουμε την Βιγιαρεάλ."

Για το ποιους παίκτες της Βιγιαρεάλ θεωρεί πιο επικίνδυνους, δήλωσε: "Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσεις για έναν παίκτη. Πιστεύω, όμως, ότι το παιχνίδι της Βιγιαρεάλ περνά πιο πολύ από τα πόδια τον Καθόρλα και Ρόσι."

Για το ποιος παίκτης θα είναι δύσκολος στο μαρκάρισμα, είπε: "Πιστεύω ότι με βάση τις κινήσεις του στο γήπεδο, αυτός θα είναι ο Καθόρλα."

Τέλος σε ερώτηση για το αν ο ΠΑΟΚ θα αντέξει το βάρος των τριών διοργανώσεων που συμμετέχει, τόνισε: "Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που πρέπει να παλέψει σε όλες τις διοργανώσεις. Από την στιγμή που συμμετέχουμε, πρέπει να τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται."

Διαβάστε ακόμη...